返回列表 回復 發帖
hello............
我叫maria
早晨各位
good evening.........

輝哥 早晨!!!

各位水區老友 早午晚好好好!! Grace 去完Gym瞓醒返嚟啦!!!

good evening........
返黎睇下大家。。
輝哥夜嘛嘛返黎?
條骨都無佐lu
返黎睇下大家。。
ckhooi74 發表於 2017-9-20 07:10 PM

輝哥 早晨!!

各位老友記 早午晚好好好!!!

Grace 呢兩日忙做兩個圖解設置個人簽名帖,終於做完返嚟啦!!

仲做埋 整 好玩個人簽名 部分!! 如果有興趣,可以去下邊個帖度睇睇!!!

圖解如何設置【較高用戶組】個人特效文字圖像簽名操作指南_Part II

(如何使用免費網站軟件服務,製作多變創意個人簽名Logo 或動畫圖解說明)

各位下午好啊。。
輝哥夜嘛嘛返黎?
lhy92725 發表於 2017-9-20 09:41 PM
7点唔算夜嘛嘛。。
7点唔算夜嘛嘛。。
ckhooi74 發表於 2017-9-21 12:45 PM
算架啦,因為再夜D就更加難登入同鬼影都無只架啦
條骨都無佐lu
good evening...........

輝哥、各位水區老友 早午晚好好好!!!

Grace 又嚟賣廣告啦!!!

唱歌,不只是天分,還需要很多的努力!!

自唱歌者,克服了收音、上傳、發表等等技術問題,

在公仔箱發表他們的自唱作品,

這種精神,是值得我們支持的!!

【音樂唱作區】中秋節有獎投票活動

☆☆最受歡迎自唱歌曲選舉☆☆

歡迎所有版主、會員參加!!

【音樂唱作區】中秋節有獎投票活動☆☆最受歡迎自唱歌曲選舉☆☆

活動時間: 2017年9月28日至10月7日-

參加辦法: 在15首候選歌曲中選5首最喜愛歌曲。

得獎辦法:1.所有前來參加者,均獲發參與獎10000000。

2.所選歌曲為最首歡迎歌曲前5名者,均有獎金。

註:前5名歌曲投選者,不分名次,投選者每首均獲發TVB$5000000

3.所選歌曲為最受歡迎歌曲頭3名者另有特別獎。

註:特別獎獎金,於投票結束後公布!!

特別獎誠徵贊助人!!

**贊助者請到投票帖回帖,說明贊助金額。**

**或PM Grace 告知贊助金額。**

**請到投票帖2樓及3樓聆聽歌曲**

**再回到一樓投選你最喜愛歌曲**

輝哥、各位水區老友 早午晚好好好!!!

Grace 又嚟賣廣告啦!!!

【星馬新聞區】暨【貿發局】中秋慶團圓!!

【星馬新聞區】暨【貿發局】中秋活動【帖帖有獎】+【踩金樓】+【突發小遊戲】

【帖帖有獎】+【踩金樓】+【突發小遊戲】

活動時間: 論壇時間9月30日0:00時至10月7日23:59分 隆重舉行

活動舉行地點: 星馬新聞^^閑談時事新聞^^帖內

多謝各位支持!!

早晨各位