返回列表 回復 發帖
不用論壇的投票系統,可用人手發帖方式設定權限來投票,但可行,但驗票時及其它事宜會吃力d,
十扑
別人笑我太瘋癲:我笑他人看不穿
1.支持開心搞活動, 只盼發獎章唔盼發獎金, 咁就減少好多混水摸魚之徒. (見議)

2.水區一年中較為活躍只有幾個人, 一年之中從不間斷搞活動只得一個人"HENRY". (最受歡迎心水)
型 英 帥 靚 正
不用論壇的投票系統,可用人手發帖方式設定權限來投票,但可行,但驗票時及其它事宜會吃力d,
timmaxsing 發表於 2013-12-24 04:15 PM
或者投票以pm方式~~~
timmaxsing 發表於 2013-12-24 04:15 PM
暫不列作考慮, 但不排除日後會變化多少再採用嘅可能性
lovebearhl 發表於 2013-12-24 04:24 PM
pm會受限,人數不多可用,但投票人數多就覺得不可行,
lovebearhl 發表於 2013-12-24 04:24 PM
可能會有人覺得我造假, 我唔要做照鏡嘅豬八戒
1.支持開心搞活動, 只盼發獎章唔盼發獎金, 咁就減少好多混水摸魚之徒. (見議)

2.水區一年中較為活躍只有幾個人, 一年之中從不間斷搞活動只得一個人"HENRY". (最受歡迎心水) ...
chan200308 發表於 2013-12-24 04:23 PM
而家就係有會員覺得發章會引起他人貪念, 我就覺得兩者都有潛在危險性
但我相信活躍於水區嘅會員不屑咁做, 希望大家唔好令我失望

你都唔駛自謙, 你一年都派唔少錢, 雖然你D錢入晒大海嘅比例比較多
blacker14tt 38#
你都唔駛自謙, 你一年都派唔少錢, 雖然你D錢入晒大海嘅比例比較多
同意說法,掉D錢落大海多,但都在水區有D貢獻啦
放在版主區開個給全部版主做評分投票不是更加好
由各區版主來評分 這樣其他會員不會吵來吵去了咯
由各版主來做評分 這就公平
這個建議 應該沒有其他會員再吵分身投票拉 用TVB買票拉
也能防止到不應該出現的問題

比如: 投票結束后論壇突然優化 0票 變 1000票
本人因上線時間問題,不能跟大家一樣,暢所欲言多聊幾句!
但我很認同一分耕耘一分收穫,很多都是實至名歸的(不點名)!
告老還鄉!
对老表最有意见会员我一定投老细
條骨都無佐lu
对老表最有意见会员我一定投老细
lhy92725 發表於 2013-12-24 05:00 PM
偷吃了我5個帖 還當作無事發生

系統會友這樣的變數 投票也會這樣的

你不信可以問護士姐姐 或 KK 什麼叫做魔術投票
偷吃了我5個帖 還當作無事發生

系統會友這樣的變數 投票也會這樣的

你不信可以問護士姐姐 或 KK 什麼叫做魔術投票
BeiDouChef 發表於 2013-12-24 05:05 PM
我什麽都不知道
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林