返回列表 回復 發帖
睇到最近呢集喇.. 即係第十一集...跟番隊喇... .. 睇咗一至十一集.. 講到拍廣告呢part... 唔知你地覺唔覺巫小詩個女超級黑人憎呀? 我問媽咪, 如果我咁對佢, 佢會點.. 佢當然話兜把星我喇.. 但我知佢一定唔會打我囉.. 仲會好傷心添. 好采我唔係咁哀架啫!
睇到最近呢集喇.. 即係第十一集...跟番隊喇... .. 睇咗一至十一集.. 講到拍廣告呢part... 唔知你地覺唔覺巫小詩個女超級黑人憎呀? 我問媽咪, 如果我咁對佢, 佢會點.. 佢當然話兜把星我喇.. 但我知佢一定唔會 ...tvb now,tvbnow,bttvb  V# g4 y4 \- a( f6 G
大文細佬 發表於 2014-5-7 01:15 AM
6 p+ x. T( h( e' `- r' ]
大佬,一早就想揼佢好耐啦, 當媽咪冇到。仲有阿有勿理由唔帮媽咪帮嫲嫲,搞到個賓妹都虾小詩。我一定唔會同呢個奶奶一齊住,一係搬出去.一係离婚!
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-5-7 12:05 PM 編輯 2 z6 n- K* M4 H! {

% _$ f0 T9 V/ x* \公仔箱論壇
睇到最近呢集喇.. 即係第十一集...跟番隊喇... .. 睇咗一至十一集.. 講到拍廣告呢part... 唔知你地覺唔覺巫小詩個女超級黑人憎呀? 我問媽咪, 如果我咁對佢, 佢會點.. 佢當然話兜把星我喇.. 但我知佢一定唔會 ...tvb now,tvbnow,bttvb& E9 C3 U$ K8 w0 _
大文細佬 發表於 2014-5-7 01:15 AM
tvb now,tvbnow,bttvb% H3 W- a/ J6 |3 L5 @
0 M9 R$ V0 w- Q1 a4 ]3 C' |7 I
係呀,成個黑面神咁,細佬你代我醒多佢一野吖,唔該晒你。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
因為由始至終,朱莉都係"自悲兼自大",可以有機會發圍嘅話,都想靠自己,想法實際上非常正面吖,係咪?www1.tvboxnow.com3 ~$ ^. T  ^7 o# ]0 Q$ j$ I4 d0 ?
# y, y2 B; b7 {
大佬,一早就想揼佢好耐啦, 當媽咪冇到。仲有阿有勿理由唔帮媽咪帮嫲嫲,搞到個賓妹都虾小詩。我一定唔會同呢個奶奶一齊住,一係搬出去.一係离婚! ...
$ k0 [- J) N- @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-5-7 10:14 AM
1 ?6 B: g  Y$ h& r- s# eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) M$ |# X: t6 \2 ^, Q( ?( j
佢唔止當媽咪無到呀.. 直情係變態呀.. 有乜可能攞媽咪嘅醜態公諸於世架? 之前只會覺佢勢利, 邊個有權就幫邊個... 但睇到佢媽咪拍廣告呢part, 我基本上會諗呢個女係咪親生架
因為由始至終,朱莉都係"自悲兼自大",可以有機會發圍嘅話,都想靠自己,想法實際上非常正面吖,係咪?
' d; U: ]/ B- V6 P4 ]3 q0 e) X2830332
% ^# E( d* ~7 g, z/ }1 x( c5 e) D9 V. JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-5-7 12:02 PM
& ~/ I, A5 I5 U5 ?* a1 T1 e
& P: p# E9 G- X佢自大咩?? 可能有喇.. 我未識睇.. 我覺佢好自私.. 自己嫁唔到要個friend包佢生活.... 勁奇怪
公仔箱論壇5 p/ z& {  Y$ M# w9 A: `4 @
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- g/ O* B" Y. N/ g6 w* [
佢自大咩?? 可能有喇.. 我未識睇.. 我覺佢好自私.. 自己嫁唔到要個friend包佢生活.... 勁奇怪
( j# w$ F5 X9 T8 k5 \6 }0 S大文細佬 發表於 2014-5-8 12:45 AM
$ S/ Z4 C9 H4 C& l公仔箱論壇我講嘅自大係指朱莉成日以為自己keep得最好,自卑唔駛解啦啩......
小詩又拍廣告TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: f: x6 x0 l4 o1 N8 b
tvb now,tvbnow,bttvb  s& O- ~- |! M' O( a- K/ S
我講嘅自大係指朱莉成日以為自己keep得最好,自卑唔駛解啦啩......www1.tvboxnow.com0 e  m' {+ G6 t2 k. S) Q
leekwoklam 發表於 2014-5-8 08:34 PM
' U3 X3 Z" [7 V( K+ y* W! Pwww1.tvboxnow.com公仔箱論壇) v9 Q4 ?6 d) [# Z. L
咁我覺得佢同丹丹都勁自大呀.. 講到玩碟仙, 真係笑到肚痛呀.. 全人動架
3 d0 g1 @. m, {, [0 s( y8 d) ?/ B# d公仔箱論壇
; I+ Q! o6 O0 [9 u公仔箱論壇咁我覺得佢同丹丹都勁自大呀.. 講到玩碟仙, 真係笑到肚痛呀.. 全人動架, ?/ l+ `* K9 K) o( G5 G& L% T4 k
大文細佬 發表於 2014-5-9 01:01 AM
公仔箱論壇) C) i3 W  |( c. R) |! T
咁細佬你有無玩呢?美國啲同學仔興唔興玩碟仙架?
( c5 @) }2 t; Z玩時玩你小心啲喎。
想讚選角出色,形態上呂姍同張慧儀好有母女相,我好有興趣想比較張慧儀十年後,個樣同現今姍姐會否有七成似?5 i0 P' d- f% Z: }3 C
tvb now,tvbnow,bttvb' z5 z" J2 w5 ?( H8 s
本帖最後由 大文細佬 於 2014-5-10 01:03 AM 編輯 公仔箱論壇; ?9 U6 v8 L* z, H: T4 N( k2 ]1 K
- i* {! k0 k9 p6 H
呢套劇珍妮嘅母女情就交代得OK架.. 幾感人.. 但一定要一提係... 當珍妮"目及"仔肌時真係好抵死.. 笑到肚痛架
  h7 A2 N2 {$ r咁細佬你有無玩呢?美國啲同學仔興唔興玩碟仙架?( y& \, B: q3 C4 s
玩時玩你小心啲喎。tvb now,tvbnow,bttvb( }6 o# j2 b" r  `9 F# _5 ?$ {- {
leekwoklam 發表於 2014-5-9 04:35 PM
  _4 Q0 c( r. l, J0 \  Y公仔箱論壇
& _, Q% @( X; h公仔箱論壇驚驚唔敢玩.. 更何況無人識玩.. 呢度所有黃皮膚嘅學生經已西化咗架喇.. 好多野都唔識.. 就算識廣東話都唔會响學校講架
呢套劇珍妮嘅母女情就交代得OK架.. 幾感人.. 但一定要一提係... 當珍妮"目及"仔肌時真係好抵死.. 笑到肚痛架
* a; f- N9 q5 v* b6 f, nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-5-10 01:02 AM
www1.tvboxnow.com4 q9 Y4 L; _' I2 ?7 |! {" E% m$ p
佢兩母女啲鬧交戲係幾好笑架。
* X0 E4 l6 s* }4 R  E* D# |3 r, L3 D8 ]% q7 D' z
驚驚唔敢玩.. 更何況無人識玩.. 呢度所有黃皮膚嘅學生經已西化咗架喇.. 好多野都唔識.. 就算識廣東話都唔會响學校講架
2 @! t( b" d! }+ m  H; A9 U+ B) U大文細佬 發表於 2014-5-10 01:08 AM
: m! K4 z% N* U0 ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁又係,其實你哋後生仔女唔鍾意玩碟仙呢啲古老嘢囉。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 Z) f5 B/ {0 H  ], x# i5 J
不過肥菜託我擺咗度靈符喺度,比有需要者參考一下喎。 tvb now,tvbnow,bttvb7 D. k! l, p9 x/ e$ ?) O8 j! ?