返回列表 回復 發帖
good drama
www1.tvboxnow.com4 ~" I( T( t3 l* R
咁又係,其實你哋後生仔女唔鍾意玩碟仙呢啲古老嘢囉。公仔箱論壇2 f6 ~6 m* M2 F! Y% b8 \5 e
不過肥菜託我擺咗度靈符喺度,比有需要者參考一下喎。 ) G5 E# O# {. U9 R. i
2847496tvb now,tvbnow,bttvb% [. ], `' v8 u! A* q) {0 V
leekwoklam 發表於 2014-5-10 02:57 PM
8 d" S4 v3 Q9 e( }
www1.tvboxnow.com7 E0 H( n4 s# }
我要電腦百毒不侵多謝度符!
太感動了
哈哈...小吱喳以為可以医痔瘡太搞笑阿 。如果摟主大大發明一種可根治痔瘡药,大大發達啦
哈哈...小吱喳以為可以医痔瘡太搞笑阿 。如果摟主大大發明一種可根治痔瘡药,大大發達啦
- H9 i8 v! o8 Wmnb1123 發表於 2014-5-13 04:05 AM
9 l! \$ w, o  _公仔箱論壇mnb1123老友記,我都想呀 .
  Z5 O4 \6 f. R2 n公仔箱論壇睇本劇開心之處,係成日勾記起以前中學時期啲儍嘢,避孕丸可治暗瘡呢個傳聞真係好hit架,我都八卦到曾當口當面問女同學,結果係被對方黑面幾個星期,「火羅」爆 .
咖哩雞=種草莓!!
咖哩雞=種草莓!!
% i. X  A/ {% U' }8 O  Rwww1.tvboxnow.com屁屁zzz 發表於 2014-5-13 08:11 PM
( d# I- A7 I# ~, R" K  T' s5 atvb now,tvbnow,bttvb係咪新名詞?因為我好out....
婆婆
: S7 ^3 X* _' q( K# ]# F; qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。haha, so funny
問題: 你地覺得肥菜個老公叫佢去多啲m club目的係乜吖喇??
問題: 你地覺得肥菜個老公叫佢去多啲m club目的係乜吖喇??
- H- ]2 u4 {- i" `大文細佬 發表於 2014-5-15 03:19 AM
公仔箱論壇4 l4 Z# }+ Z$ Q  Z
可以單獨同靚女去睇褸 ,唔使肥菜喺都左頭左勢
朱莉也可叫猪婆 ,巫小詩就一定係叫巫婆
我覺得呢套劇令我有好多回憶呀' B( L0 d! {5 {1 h* y* s) J4 w
同朋友食飯都多左好多話題,白色太陽槍呢樣野,佢唔提都完全唔記得
呢套劇有好多回憶
) o  D, q% @: Z0 r* u同朋友食飯時多左好多話題,特別個句白色太陽槍佢唔講真係唔記得左呢樣野
tvb now,tvbnow,bttvb6 \+ Z% t( V) d; E" F: g
可以單獨同靚女去睇褸 ,唔使肥菜喺都左頭左勢* o4 p, A( m( I# x
mnb1123 發表於 2014-5-15 12:47 PM
tvb now,tvbnow,bttvb! L( u( |5 z- i- v
tvb now,tvbnow,bttvb+ ]% w$ ]% `4 y- j9 U: ?) B5 T
睇到18, 好想打肥菜個老公同埋巫小詩個老公, 女&奶奶...呢個世界有啲咁衰嘅人見一個打一個呀!
; d! ]. P* a; |: v1 u( i公仔箱論壇  w6 C# o/ e2 b$ F, P( _; t
睇到18, 好想打肥菜個老公同埋巫小詩個老公, 女&奶奶...呢個世界有啲咁衰嘅人見一個打一個呀!公仔箱論壇, X$ u0 U! {# c: c7 b1 s7 Z( I
大文細佬 發表於 2014-5-16 01:18 AM
. c* _8 w9 n7 `: i7 @6 T8 `www1.tvboxnow.com係呀大佬,有時真係睇到好慶,見到佢哋咁衰真係想打鑊金 !仲有肥菜出買老友、年老版心理變太的猪莉都睇到火滚