返回列表 回復 發帖
good evening.........

大貓、靚貓、啦叭師傅、各位水友 早午晚好好好!!

Grace 又嚟賣廣告啦!!

賀壽帖開左啦!!

C兄、財大 生日快樂!!!

慶賀C兄、財大壽辰 賀壽回帖派紅包!!!

賀壽請按以下連結:

《星馬新聞》【慶賀C兄、財大壽辰 賀壽回帖派紅包!!!】

慶賀C兄、財大壽辰 賀壽回帖派紅包!!!

舉行時間: 2017年7月25至7月30日

各位早午晚好
外星貓E生
哇,我好似有去帮衬吧
條骨都無佐lu
幫襯乜呀
外星貓E生
good evening............
又抹汗?不过呢排真系热到好过分
條骨都無佐lu
哇,我好似有去帮衬吧
lhy92725 發表於 2017-7-25 10:45 AM

貓貓 下午好!!!

貓貓 仲未去賀壽帖賀壽喔!! 賀壽帖開左啦,喺星馬新聞大廳呀!!!

幫襯乜呀
CC517 發表於 2017-7-25 05:00 PM

E 生 下午好!!!

貓貓 講緊我上邊大大個廣告呀!! 不過貓貓都未去幫襯!!!

Grace 姐晚上好!

搞佐一大餐,将D Ram Hard Drive 拆晒,重新上过 Silicon 热胶。
开始以为 Video Card 坏佐,后尾又以为RAM 怪佐,其实乜都冇坏播。 装番晒就郁得番嘞 ...
大啦叭 發表於 2017-7-23 05:51 PM

啦叭師傅 下午好!!!

你都好犀利喔!! 自己識整!! 我以前都會自己搞,但係依嘎老公包辦,唔使自己驚死唔小心整壞!!!

有个免费嘅电脑维修师傅梗系好啦
條骨都無佐lu
good evening........
啦叭師傅 下午好!!!

你都好犀利喔!! 自己識整!! 我以前都會自己搞,但係依嘎老公包辦,唔使自己驚死唔小心整壞!!!

...
gracechanstuart 發表於 2017-7-26 01:41 PM
Grace 姐 晚安! 装window 果D 就揾仔搞,其它就要自己动手啦
good evening............
底衫五粒鈕 發表於 2017-7-25 05:28 PM
Goodnight 姑姑 !
幫襯乜呀
CC517 發表於 2017-7-25 05:00 PM
猫E生 晚安!