返回列表 回復 發帖
餐前冷盤每樣食少少其實都飽咯,我真系好佩服果D人仲要點成枱主菜
條骨都無佐lu
餐前冷盤每樣食少少其實都飽咯,我真系好佩服果D人仲要點成枱主菜
lhy92725 發表於 2018-1-16 02:26 PM
我在香港吃自助餐也不能吃太多...
各位下午好
外星貓E生
川菜系列,餐前嘅冷盤可以系十幾廿十碟一餐飯嘅,見到就覺得恐怖
lhy92725 發表於 2018-1-15 06:45 PM
不过真系冇乜可以叫, 松子炒玉米粒?
youtube doesn't have the traditional cooking method.
Pedestrian_A 發表於 2018-1-16 09:52 AM
找灵感,再放大米得啰
各位下午好
CC517 發表於 2018-1-16 04:55 PM
猫E生 晚安!
我在香港吃自助餐也不能吃太多...
Pedestrian_A 發表於 2018-1-16 03:04 PM
在呢边自助餐,都系熟大虾,生蚝为主,其它就随便摞D 就算嘞
各位黃昏好
大啦叭 發表於 2018-1-16 07:36 PM

lots of people go to bellagio buffet while in las vegas but it is not that great.  all i can say is the price is a bargain...
各位早晨
貓貓, 貓E, 啦叭師父好好好.
大啦叭 發表於 2018-1-16 07:36 PM
呢边就鱼生,虾蟹,肥牛等,D人觉得吃几样呢D就已经可以回本了
條骨都無佐lu
呢边就鱼生,虾蟹,肥牛等,D人觉得吃几样呢D就已经可以回本了
lhy92725 發表於 2018-1-17 02:49 PM
hk $798+10%
回本不可能
下午好
外星貓E生
hk $798+10%
回本不可能
Pedestrian_A 發表於 2018-1-17 03:51 PM
去到7百几就应该唔止呢D野食啦,肯定有其他更加贵价嘅
條骨都無佐lu