返回列表 回復 發帖

[自拍] 有相相睇

,  描述: 有我同fd既合照..貼紙相再加上自己皮膚好少少的自拍照.
$ w8 r. {7 j8 E2 t8 d+ NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www1.tvboxnow.com0 P. Q; X, s; k. Y1 H6 ]1 I
haha.我好勤力甘keep.終於好左少少啦..
6 d7 |" E9 o- i) ^2 z7 L7 U8 R2 a公仔箱論壇我會繼續加油.依d相係本人琴日影既...可能你見到我有暗瘡呢.
6 S8 Y, e/ q. B& X* Y6 y公仔箱論壇唔好care.哈哈..分享給大家看看.th^^5 \! }# @: h5 d) L) z8 k0 ~
d貼紙相係我fd比..可能有d蒙.唔好見怪.a^^" tvb now,tvbnow,bttvb4 F- K3 z& [7 h7 x
www1.tvboxnow.com4 y* ]( Z, Z5 z/ u  f$ C0 f% G

評分次數

• yumiko123456

• zactlion1899

妳好靚呀.............
感謝你的支持~~~也感謝你的稱讚...
u r so pretty ....
都唔錯吖, 幾漂亮
对眼好大,好可爱
繼續加油!!
原帖由 kenny2269 於 2009-1-19 10:33 PM 發表
/ T! b$ q% X: _& R: Ttvb now,tvbnow,bttvbu r so pretty ....
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. u2 z. L6 m6 I3 ]1 T$ o
thx u verymuch
原帖由 akirak 於 2009-1-20 09:00 AM 發表
& T" R7 A  ?  A8 ttvb now,tvbnow,bttvb都唔錯吖, 幾漂亮
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ `$ R& L9 u1 N/ j
thx a lot^^
原帖由 zilenazrael 於 2009-1-20 12:24 PM 發表   o7 O$ c7 D" s2 }8 X( M! y. y( k2 U
对眼好大,好可爱
1 J" ^8 {+ n4 {6 T: |戴左大眼仔ma~~haha
原帖由 yumiko123456 於 2009-1-20 01:09 PM 發表
1 J) g2 j! \3 @; b/ T5 zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。繼續加油!!
% v4 H- X) O- V
我會.thx~
真係勁多謝你們支持~^^
入黎頂靚女一下
对眼大到好似ps咗!
簽名被屏蔽