標題: This Post is deleted. Thanks. [打印本頁]

作者: jimcarry    時間: 2011-2-19 09:34 PM     標題: This Post is deleted. Thanks.

This Post is deleted. Thanks.
作者: mx5    時間: 2011-2-20 06:08 PM

good on you.
作者: chowpei    時間: 2011-2-21 01:55 PM

ad not welcome here..
作者: chowpei    時間: 2011-2-21 01:55 PM

ad not welcome here..
作者: 67Billyham    時間: 2011-2-21 02:56 PM

講英語的國家最歧視華人與亞洲人啦.........
作者: huit    時間: 2011-2-21 08:58 PM

又一間學店賣廣告,呢啲呃留學生話搞移民嘅學店澳洲年中執笠唔少。嚟到就做黑工, 一個禮拜都唔知返唔返到兩個鐘頭學,求其呃到張cert就話要入籍,對國家既無認識又全無貢獻, 仲話人歧視你. 要移民就等到夠料先學人搞啦
作者: chriskyk    時間: 2011-3-3 09:16 PM

Like the experience!
作者: 大啦叭    時間: 2011-3-15 11:41 AM

又一間學店賣廣告,呢啲呃留學生話搞移民嘅學店澳洲年中執笠唔少。嚟到就做黑工, 一個禮拜都唔知返唔返到兩個鐘頭學,求其呃到張cert就話要入籍,對國家既無認識又全無貢獻, 仲話人歧視你. 要移民就等到夠料先學人搞 ...
huit 發表於 2011-2-21 08:58 PM
記得睇SBS民族台的Insight節目,就是探討有關這类學店的生存問题。佢地先向中国人招生,後来就印度人。話读书可移民!于是就旺佐几年。
但是澳洲移民政策的改变,使所报读的學科完全失去移民计分的机會!移民梦到头一场空!最后招唔到學声就有些学店要執笠啰!
作者: popoeliz    時間: 2011-9-9 09:28 PM

記得睇SBS民族台的Insight節目,就是探討有關這类學店的生存問题。佢地先向中国人招生,後来就印度人。話读书可移民!于是就旺佐几年。
但是澳洲移民政策的改变,使所报读的學科完全失去移民计分的机會!移民梦到头一场空!最后招唔到學声就有些学店要執笠啰!

Can't agree with you more. These institute rip off the country and the student. They are just as bad as those people smuggling refugee to australia from Indonesia.
作者: msynsw    時間: 2011-9-29 05:31 AM

加油阿 你真好可以找到想要的工作
作者: mister.five    時間: 2011-10-6 06:27 AM

应该比较难吧....因为情况不同.....华人在外的人口比较多...如果你想教中文....你要一个比较高地学历才行
作者: 赤員    時間: 2011-10-7 01:14 AM

so cool man

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www1.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0