標題: 有無人可以教我發貼上載呀 [打印本頁]

作者: sos山君    時間: 2006-8-30 11:28 PM     標題: 有無人可以教我發貼上載呀

新手上路,細佬唔識發貼上載,有無人可以教我呀!唔該哂.
作者: fungyrung    時間: 2006-8-31 12:13 AM

原帖由 sos山君 於 2006-8-30 08:28 PM 發表www1.tvboxnow.com/ r+ k6 U% Z: y* j
新手上路,細佬唔識發貼上載,有無人可以教我呀!唔該哂.
. S. F8 g, H7 tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。上載圖片先上傳上網   出面有好多呢d免註冊圖片上傳區 上傳左圖片之後就可以攡條line黎上載
8 \' L  D# q7 M& M免註冊圖片上傳區<---好似呢個咁www1.tvboxnow.com/ g! {% Q2 _! L0 a5 \! H3 c
上傳附件就係下面"上傳新附件"TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 \. [1 T0 z/ G
ps:個附件有限大小
作者: sos山君    時間: 2006-8-31 01:23 AM

唔用哂fungyrung,但我如果想上傳影片檔怎麼做,麻煩你再教我,無言感激,謝謝!
作者: fungyrung    時間: 2006-8-31 04:18 AM

原帖由 sos山君 於 2006-8-30 10:23 PM 發表www1.tvboxnow.com6 ]- Y1 R  a1 u; o* x; c- C6 K
唔用哂fungyrung,但我如果想上傳影片檔怎麼做,麻煩你再教我,無言感激,謝謝!
8 i' L5 n/ F' w5 }! twww1.tvboxnow.com你係指上傳一段短片係自己個post比人睇個d??  呢樣我都唔識
作者: syc1992215    時間: 2006-9-3 07:24 PM

上傳影片檔也一樣咁做!8 Q1 G3 R$ j' h$ C/ w
只是找一些可上傳video的,例如→http://photobucket.com/
作者: HIDE    時間: 2006-9-3 08:10 PM

最排出晒名既 YOUTUBE 都可以上載影片!

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www1.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0