標題: 「虛擬馬主」購馬 結束 ! [打印本頁]

作者: 威猛哥    時間: 2011-8-1 10:13 AM     標題: 「虛擬馬主」購馬 結束 !

開始購買日期時間 :

6/8/2011 00:01

結束購買日期時間 :

22/8/2011 23:59

以先到先得方式購買.
過數給 : 運財童子

方式如下:
1.到 銀行 » 積分交易

3.密碼 --> 輸入 Login TVBNOW 論壇 Password

4. 發送到 --> 輸入過數俾邊個

5. TVB--> 輸入你買幾多tvb錢

6. 附言--> 無需理會

7. 提交 --> 確定資料無誤後按提交
     請大家記住copy低時間 因為回帖時需要過數記錄 以下係例子
      chu553358         2008-10-9 12:49 AM         tvb 50 元               積分轉出

馬匹價錢(記得參閱手冊)
1班(101分或以上) -- $2,500,000 tvb
2班(81 -> 100分) -- $1,200,000 tvb
3班(61 -> 80分) --   $500,000 tvb
4班(41 -> 60分) --   $300,000 tvb
5班(0 -> 40分) --     $150,000 tvb

格式如下:

馬主: 威猛哥
購買馬匹:

第1班 : AAA, BBB
第2班 : CCC, DDD, EEE
第3班 : FFF, GGG
第4班 : XXX, YYY, ZZZ

總數10匹, 總金額: $$$$$$$

運財童子         2011-1-8 12:49 AM         tvb $$$$$$$ 元               積分轉出

如果參與者有任何異議,版主有權保留最終決定
作者: pshum63    時間: 2011-8-1 12:05 PM

没问题!!!完全支持!!!
作者: 威猛哥    時間: 2011-8-1 12:33 PM

没问题!!!完全支持!!!
pshum63 發表於 2011-8-1 12:05 PM
記得閱讀手冊至好買呀
作者: civicboy1969    時間: 2011-8-1 09:48 PM

$2,500,000
系咪250万TVB元呀
作者: 威猛哥    時間: 2011-8-1 10:29 PM

$2,500,000
系咪250万TVB元呀
civicboy1969 發表於 2011-8-1 09:48 PM
係呀係呀, 我漏了
作者: civicboy1969    時間: 2011-8-1 10:32 PM

咁平依区咁多富豪俾人买嗮啦,几时轮到我
作者: 威猛哥    時間: 2011-8-1 10:36 PM

咁平依区咁多富豪俾人买嗮啦,几时轮到我
civicboy1969 發表於 2011-8-1 10:32 PM
先到先得, 最多買10隻, 又點可以買得晒, 而且每一個班次有大量選擇, 你唔駛擔心.
作者: pshum63    時間: 2011-8-2 09:46 AM

香港马的总数有成千匹!!!!不怕无马买入!!!!
作者: pshum63    時間: 2011-8-2 01:48 PM

運財童子 9 秒前 TVB 3700000 元  積分轉出

購買馬匹:

第2班 : 1 匹
第3班 : 2 匹
第4班 : 4 匹
第5班 : 2 匹

總數9, 總金額: 3700000

迟些补回马匹名!!!!!!!
作者: huhut6432gj    時間: 2011-8-2 10:34 PM

運財童子 9 秒前 TVB 3700000 元  積分轉出

購買馬匹:

第2班 : 1 匹
第3班 : 2 匹
第4班 : 4 匹
第5班 : 2 匹

總數9, 總金額: 3700000

迟些补回马匹名!!!!!!! ...
pshum63 發表於 2011-8-2 01:48 PM
你唔打算買一班馬呀???

咁打比咪一定無你d馬出???
作者: pshum63    時間: 2011-8-3 12:22 AM

你唔打算買一班馬呀???

咁打比咪一定無你d馬出???
huhut6432gj 發表於 2011-8-2 10:34 PM
无办法~~~本人无咩TVB钱!!!!!!
作者: civicboy1969    時間: 2011-8-3 12:39 AM

pshum63 發表於 2011-8-3 12:22 AM
再撑你1千个 争气呀
作者: civicboy1969    時間: 2011-8-3 12:41 AM

pshum63 發表於 2011-8-3 12:22 AM
我唔识赌马,跟你买 仲有跟bb买
作者: pshum63    時間: 2011-8-3 01:20 AM

再撑你1千个 争气呀
civicboy1969 發表於 2011-8-3 12:39 AM
多谢啊!!!!那足够钱来养马马啦!!!!
作者: pshum63    時間: 2011-8-3 01:35 AM

第2班 : 1 匹  金鎸龍華 90分
第3班 : 2 匹  活力名寶 79分  熊英雄 75分
第4班 : 4 匹  明海光輝 58分  正榮 56分  白蹄烏 54分 金鑾大殿 49分
第5班 : 2 匹  兵奇臨 26分    確有心得 20分
作者: JackyNelson    時間: 2011-8-4 03:18 AM

reserved

馬主: JackyNelson
購買馬匹:

第1班 : 馬 , 馬
第2班 : 馬馬  馬馬
第3班 : 馬馬馬 , 馬馬馬
第4班 : 馬馬馬馬, 馬馬馬馬

運財童子         2011-1-8 12:49 AM         tvb $$$$$$$ 元               積分轉出
作者: 威猛哥    時間: 2011-8-4 08:28 AM

第4班 : 4 匹  明海光輝 58分  正榮 56分  白蹄烏 54分 金鑾大殿 49分
第5班 : 2 匹  兵奇臨 26分    確有心得 20分 ...
pshum63 發表於 2011-8-3 01:35 AM
6/8 先至開始, 只好唔算
作者: civicboy1969    時間: 2011-8-4 08:44 AM

偷步
作者: 運財童子    時間: 2011-8-4 09:28 AM

第5班 : 2 匹  兵奇臨 26分    確有心得 20分 ...
pshum63 發表於 2011-8-3 01:35 AM
暫時歸還款項
pshum639 秒前TVB 3700000 元

作者: pshum63    時間: 2011-8-4 11:47 AM

暫時歸還款項
pshum639 秒前TVB 3700000 元
運財童子 發表於 2011-8-4 09:28 AM
因我搬家~~可能无电脑用所以先发!!!!
作者: 威猛哥    時間: 2011-8-4 12:09 PM

因我搬家~~可能无电脑用所以先发!!!!
pshum63 發表於 2011-8-4 11:47 AM
原來係咁. 咁我keep住你揀果d. 特許批准你提早, 咁你再send 3,700,000去運財童子到.
作者: JackyNelson    時間: 2011-8-4 09:37 PM

我又搬
作者: huhut6432gj    時間: 2011-8-5 07:53 PM

馬匹資料

所屬練馬師              
在港現役練馬師
            告東尼            鄭俊偉            告達理            方嘉柏            霍利時
            高伯新            賀賢            何良            約翰摩亞            李易達
            呂健威            梁定華            苗禮德            文家良            吳定強
            蘇保羅            伍碧權            薛達志            沈集成            蔡約翰
            徐雨石            胡森            葉楚航            姚本輝

作者: 我系一督屎    時間: 2011-8-5 07:59 PM

馬匹資料

所屬練馬師              在港現役練馬師                            告東尼                            鄭俊偉                            告達理                            方嘉柏                            霍利時                         ...
huhut6432gj 發表於 2011-8-5 19:53
帮我拣几只
作者: huhut6432gj    時間: 2011-8-5 08:03 PM

帮我拣几只
我系一督屎 發表於 2011-8-5 07:59 PM
......................................我都唔識..............

一係你講底你要邊一班???要幾多歲???
作者: 我系一督屎    時間: 2011-8-5 08:08 PM

1-3班每班3只,其他你话事。
作者: huhut6432gj    時間: 2011-8-5 08:11 PM

軍事攻略(123)
http://www.hkjc.com/chinese/racing/Horse.asp?HorseNo=M097
出生地 / 馬齡         : 愛爾蘭 / 4         練馬師         : 約翰摩亞
毛色 / 性別         : 棕 / 雄         馬主         : 羅傑承先生及夫人
進口類別         : 自購馬         現時評分         : 123
今季獎金*         : $0         季初評分         : 123
總獎金*         : $13,053,000         父系         : Xaar
冠-亞-季-總出賽次數*         : 1-3-0-6         母系         : Great Joy
最近十個賽馬日
出賽場數         :         外祖父         : Grand Lodge

================================================
共創未來(112)
http://www.hkjc.com/chinese/racing/Horse.asp?HorseNo=L176
出生地 / 馬齡         : 愛爾蘭 / 4         練馬師         : 約翰摩亞
毛色 / 性別         : 棗 / 閹         馬主         : 蘇啟聲
進口類別         : 自購馬         現時評分         : 112
今季獎金*         : $0         季初評分         : 112
總獎金*         : $4,196,750         父系         : Hawk Wing
冠-亞-季-總出賽次數*         : 1-5-2-14         母系         : Riva Royale
最近十個賽馬日
出賽場數         :         外祖父         : Royal Applause
=======================================================
飛闖(109)
http://www.hkjc.com/chinese/racing/Horse.asp?HorseNo=L178
出生地 / 馬齡         : 英國 / 4         練馬師         : 約翰摩亞
毛色 / 性別         : 棗 / 閹         馬主         : 張顯信
進口類別         : 自購馬         現時評分         : 109
今季獎金*         : $0         季初評分         : 109
總獎金*         : $3,899,000         父系         : Kyllachy
冠-亞-季-總出賽次數*         : 5-1-1-16         母系         : Valandraud
最近十個賽馬日
出賽場數         :         外祖父         : College Chapel
=============================================
卡達聖(107)
http://www.hkjc.com/chinese/racing/Horse.asp?HorseNo=M207
毛色 / 性別         : 棗 / 閹         馬主         : 蕭劍瑩
進口類別         : 自購馬         現時評分         : 107
今季獎金*         : $0         季初評分         : 107
總獎金*         : $2,570,250         父系         : Azamour
冠-亞-季-總出賽次數*         : 2-1-1-7         母系         : Tekindia
最近十個賽馬日
出賽場數         :         外祖父         : Indian Ridge
=======================================
作者: huhut6432gj    時間: 2011-8-5 08:13 PM

簡左4隻,全部4歲馬,都係約翰摩亞

另外你係唔係想搵阿叻d馬,叫咩名架,好似無得seach馬主
作者: 我系一督屎    時間: 2011-8-5 08:15 PM

簡左4隻,全部4歲馬,都係約翰摩亞

另外你係唔係想搵阿叻d馬,叫咩名架,好似無得seach馬主
huhut6432gj 發表於 2011-8-5 20:13
我知鬼,我都吾识马概
作者: huhut6432gj    時間: 2011-8-5 08:19 PM

牛精巨星(085)
http://www.hkjc.com/chinese/racing/Horse.asp?HorseNo=L304
出生地 / 馬齡         : 澳洲 / 5         練馬師         : 告東尼
毛色 / 性別         : 栗 / 閹         馬主         : 王永強
進口類別         : 自購馬         現時評分         : 085
今季獎金*         : $0         季初評分         : 85
總獎金*         : $697,500         父系         : Zaha
冠-亞-季-總出賽次數*         : 1-0-1-9         母系         : Fleur Des Champs
最近十個賽馬日
出賽場數         :         外祖父         : Danehill
                  同父系馬         : 沒有
==============================================
# 喜蓮智星(087)
http://www.hkjc.com/chinese/raci ... asp?TrainerCode=CAS
出生地 / 馬齡         : 英國 / 4         練馬師         : 告東尼
毛色 / 性別         : 棗 / 閹         馬主         : 胡家驊、胡家驄、胡家驃與胡家雯
進口類別         : 自購馬         現時評分         : 087
今季獎金*         : $0         季初評分         : 87
總獎金*         : $1,795,500         父系         : Danehill Dancer
冠-亞-季-總出賽次數*         : 2-3-2-19         母系         : Clipper
最近十個賽馬日
出賽場數         :         外祖父         : Salse
=========================================
# 一定爆(094)
http://www.hkjc.com/chinese/racing/Horse.asp?HorseNo=M135
出生地 / 馬齡         : 澳洲 / 4         練馬師         : 告東尼
毛色 / 性別         : 棗 / 閹         馬主         : 何志豪
進口類別         : 自購新馬         現時評分         : 094
今季獎金*         : $0         季初評分         : 94
總獎金*         : $2,138,600         父系         : Iglesia
冠-亞-季-總出賽次數*         : 4-2-0-8         母系         : Cashelmara
最近十個賽馬日
出賽場數         :         外祖父         : Sadler's Wells
作者: 我系一督屎    時間: 2011-8-5 08:26 PM

牛精巨星(085)
http://www.hkjc.com/chinese/racing/Horse.asp?HorseNo=L304
出生地 / 馬齡         : 澳洲 / 5         練馬師         : 告東尼
毛色 / 性別         : 栗 / 閹         馬主         : 王永強
進口類別         : 自購馬         現時評分         : 085
今季獎金* ...
huhut6432gj 發表於 2011-8-5 20:19
第1班 : x  x  x
第2班 : x  x x
第3班 : x x x

可吾可以甘阿老板
我完全吾知边只系几班
作者: huhut6432gj    時間: 2011-8-5 08:27 PM

# 天賜福星(072)
http://www.hkjc.com/chinese/racing/Horse.asp?HorseNo=L267
出生地 / 馬齡         : 澳洲 / 4         練馬師         : 約翰摩亞
毛色 / 性別         : 栗 / 閹         馬主         : 天賜團體
進口類別         : 自購新馬         現時評分         : 072
今季獎金*         : $0         季初評分         : 72
總獎金*         : $1,222,250         父系         : Show A Heart
冠-亞-季-總出賽次數*         : 2-1-2-11         母系         : Sticky Date
最近十個賽馬日
出賽場數         :         外祖父         : Danehill
===============================================
# 魔幻大師(080)
http://www.hkjc.com/chinese/racing/Horse.asp?HorseNo=M013
出生地 / 馬齡         : 紐西蘭 / 4         練馬師         : 告東尼
毛色 / 性別         : 棗 / 閹         馬主         : Arthur Antonio da Silva & Betty da Silva
進口類別         : 自購新馬         現時評分         : 080
今季獎金*         : $0         季初評分         : 80
總獎金*         : $1,950,700         父系         : Elusive City
冠-亞-季-總出賽次數*         : 4-0-2-11         母系         : Woodminco
最近十個賽馬日
出賽場數         :         外祖父         : Woodman

========================================
# 勁闖駒(073)
http://www.hkjc.com/chinese/raci ... asp?TrainerCode=CAS
出生地 / 馬齡         : 澳洲 / 4         練馬師         : 告東尼
毛色 / 性別         : 棗 / 閹         馬主         : 鄧汝威
進口類別         : 自購新馬         現時評分         : 073
今季獎金*         : $0         季初評分         : 73
總獎金*         : $1,446,200         父系         : Sequalo
冠-亞-季-總出賽次數*         : 2-2-3-8         母系         : Cosmic Quest
最近十個賽馬日
出賽場數         :         外祖父         : Brave Warrior
作者: huhut6432gj    時間: 2011-8-5 08:28 PM

ok 簡晒10隻
講明先呀,我真係唔識架
作者: huhut6432gj    時間: 2011-8-5 08:31 PM

第一班:軍事攻略(123) , 共創未來(112) , 飛闖(109) , 卡達聖(107)

第二班:牛精巨星(085) , 喜蓮智星(087) , 一定爆(094)

第三班:天賜福星(072) , 魔幻大師(080) , 勁闖駒(073)

ok
作者: 我系一督屎    時間: 2011-8-5 08:36 PM

第一班:軍事攻略(123) , 共創未來(112) , 飛闖(109) , 卡達聖(107)

第二班:牛精巨星(085) , 喜蓮智星(087) , 一定爆(094)

第三班:天賜福星(072) , 魔幻大師(080) , 勁闖駒(073)

ok ...
huhut6432gj 發表於 2011-8-5 20:31
有劳,有劳。
劳务费1亿,小小意思。
作者: huhut6432gj    時間: 2011-8-5 08:48 PM

有劳,有劳。
劳务费1亿,小小意思。
我系一督屎 發表於 2011-8-5 08:36 PM
劳务费1亿???

唔洗咁客氣喎,不過你送到就要啦,開遊戲都好

我仲想話,不如同你夾份,我唔想再簡多次10隻
作者: 我系一督屎    時間: 2011-8-5 08:54 PM

劳务费1亿???

唔洗咁客氣喎,不過你送到就要啦,開遊戲都好

我仲想話,不如同你夾份,我唔想再簡多次10隻
huhut6432gj 發表於 2011-8-5 20:48
d马甘便宜,你自己做马主都得啦
作者: huhut6432gj    時間: 2011-8-5 09:04 PM

d马甘便宜,你自己做马主都得啦
我系一督屎 發表於 2011-8-5 08:54 PM
我唔係炎貴,只係好鬼難簡,又唔知咩頭咩路

好在有得中途加入,我想簡d有份跑一級賽果d馬,不過又唔知到時佢地有無報名
作者: 我系一督屎    時間: 2011-8-5 09:07 PM

我唔係炎貴,只係好鬼難簡,又唔知咩頭咩路

好在有得中途加入,我想簡d有份跑一級賽果d馬,不過又唔知到時佢地有無報名
huhut6432gj 發表於 2011-8-5 21:04
么香港吾系个个都识马概咩
作者: JackyNelson    時間: 2011-8-5 09:07 PM

6/8 00:01 .. it's Sunday .. Noon here,  
作者: huhut6432gj    時間: 2011-8-5 09:11 PM

6/8 00:01 .. it's Sunday .. Noon here,  
JackyNelson 發表於 2011-8-5 09:07 PM
仲有3個鐘就到啦...............

宜家 5/8 21:15................
作者: JackyNelson    時間: 2011-8-5 09:17 PM

仲有3個鐘就到啦...............

宜家 5/8 21:15................
huhut6432gj 發表於 2011-8-5 08:11 AM
oh, i thought it's 8/8   thank you thank you

宜家 8/6 9:23AM here
作者: huhut6432gj    時間: 2011-8-5 09:34 PM

么香港吾系个个都识马概咩
我系一督屎 發表於 2011-8-5 09:07 PM
當年就係連續10年跑馬投注額下跌,所以先批搞合法賭波

我地個唐師長,當時仲問香港點解唔可以搞賭場
作者: JackyNelson    時間: 2011-8-5 09:52 PM

我簡名
作者: 威猛哥    時間: 2011-8-5 10:44 PM

ok ...
huhut6432gj 發表於 2011-8-5 08:31 PM
同一班最多3隻咋, 小心呀
作者: 我系一督屎    時間: 2011-8-5 10:53 PM

威猛哥 發表於 2011-8-5 22:44
收到
你系米应该开过张新贴专门用黎买马,呢张帖甘乱我怕你睇到眼花。
作者: 威猛哥    時間: 2011-8-5 11:06 PM

收到
你系米应该开过张新贴专门用黎买马,呢张帖甘乱我怕你睇到眼花。
我系一督屎 發表於 2011-8-5 10:53 PM
我真係會眼花咖, 不過我真係會抄去一個新帖, 顯示你地的選擇. 不過我唔可以24小時stand by, 暫時希望你地忍耐一下.
又或者你地可以加大d字->5, 上埋色, 就易分別.
作者: huhut6432gj    時間: 2011-8-5 11:12 PM

威猛哥 發表於 2011-8-5 10:44 PM
係喎,thx
作者: JackyNelson    時間: 2011-8-5 11:14 PM

sry, just checked, HK time.
currently Friday, August 5, 2011 at 11:18:33 PM HKT
作者: huhut6432gj    時間: 2011-8-5 11:14 PM

第4班 明海光輝(058)

屎sir,咁你簡埋e隻啦
作者: JackyNelson    時間: 2011-8-5 11:17 PM

美點雙輝
作者: huhut6432gj    時間: 2011-8-5 11:20 PM

威哥,我想簡新馬呀
不過搵唔到既,你有無link比我呀,thx
作者: 威猛哥    時間: 2011-8-5 11:25 PM

威哥,我想簡新馬呀
不過搵唔到既,你有無link比我呀,thx
huhut6432gj 發表於 2011-8-5 11:20 PM
新馬? 即係邊類型新馬呢? 上季跑新馬賽果d?
作者: huhut6432gj    時間: 2011-8-5 11:26 PM

第二班:俊鬥仕 (97) , 醒目精英 (82)

第四班:莫己若(54)

我買e3隻

合共2,700,000
作者: 威猛哥    時間: 2011-8-5 11:28 PM

我買e3隻

合共2,700,000
huhut6432gj 發表於 2011-8-5 11:26 PM
兩隻阿叻
作者: huhut6432gj    時間: 2011-8-5 11:28 PM

威猛哥 發表於 2011-8-5 11:25 PM
我記得季初好似好多新馬比賽,有時only得4隻跑,想試下做第一個拉頭馬

不過算啦,買左3隻,係上面果貼,thx
作者: huhut6432gj    時間: 2011-8-5 11:30 PM

係唔係會有個新貼做登記買咩馬的???
作者: huhut6432gj    時間: 2011-8-5 11:32 PM

比左隻 軍事攻略 屎sir添,e隻好似好高評分,4歲係唔係今屆打比好大機會有佢份???
作者: jff6000    時間: 2011-8-5 11:33 PM

威猛哥 發表於 5-8-2011 23:25
威猛哥, 问下你系咪真系5可以买同人地一样既马啊?
真系5识马,但又懒得去学/研究。。。
其实只想参与玩下咋
作者: 威猛哥    時間: 2011-8-5 11:34 PM

我記得季初好似好多新馬比賽,有時only得4隻跑,想試下做第一個拉頭馬

不過算啦,買左3隻,係上面果貼,thx
huhut6432gj 發表於 2011-8-5 11:28 PM
新馬未插班無評分果d都無得買, 1-5班馬丫碼

00:01前無人異議就係你買, 記得到時磅水
作者: huhut6432gj    時間: 2011-8-5 11:36 PM

新馬未插班無評分果d都無得買, 1-5班馬丫碼

00:01前無人異議就係你買, 記得到時磅水
威猛哥 發表於 2011-8-5 11:34 PM
我果d老弱殘兵,邊有人同我爭..............................
作者: huhut6432gj    時間: 2011-8-5 11:40 PM

jiff 23#有資料 link

入去是但簡幾隻,唔會咁易撞既
作者: k23bb    時間: 2011-8-5 11:44 PM

請問係度買馬嗎?
作者: 威猛哥    時間: 2011-8-5 11:45 PM

威猛哥, 问下你系咪真系5可以买同人地一样既马啊?
真系5识马,但又懒得去学/研究。。。
其实只想参与玩下咋
jff6000 發表於 2011-8-5 11:33 PM
唔駛急, 我遲d有馬推出俾大家買, 你可以到時再揀
作者: 威猛哥    時間: 2011-8-5 11:45 PM

請問係度買馬嗎?
k23bb 發表於 2011-8-5 11:44 PM
呢到
作者: 我系一督屎    時間: 2011-8-5 11:50 PM

第一班:軍事攻略(123) , 共創未來(112) , 飛闖(109)

我睇岩拉,各位老板吾好同我争

作者: jff6000    時間: 2011-8-5 11:50 PM

jiff 23#有資料 link

入去是但簡幾隻,唔會咁易撞既
huhut6432gj 發表於 5-8-2011 23:40
就系懒得去拣
又5知系咩班既马
念住跟人买一样既就5驶烦
作者: JackyNelson    時間: 2011-8-5 11:51 PM

第一班:軍事攻略(123) , 共創未來(112) , 飛闖(109)

我睇岩拉,各位老板吾好 ...
我系一督屎 發表於 2011-8-5 10:50 AM
一定爆(094)
作者: 我系一督屎    時間: 2011-8-5 11:52 PM

我真係會眼花咖, 不過我真係會抄去一個新帖, 顯示你地的選擇. 不過我唔可以24小時stand by, 暫時希望你地忍耐一下.
又或者你地可以加大d字->5, 上埋色, 就易分別. ...
威猛哥 發表於 2011-8-5 23:06
你要开张贴俾人睇下边d马俾人买左,吾系可能会重复买同一匹马。
作者: 我系一督屎    時間: 2011-8-5 11:53 PM

一定爆(094)
JackyNelson 發表於 2011-8-5 23:51
我中意牛精巨星
作者: huhut6432gj    時間: 2011-8-5 11:54 PM

就系懒得去拣
又5知系咩班既马
jff6000 發表於 2011-8-5 11:50 PM
你係唔係志在參與架咋???
如果係的話,我幫你簡埋喇
作者: 我系一督屎    時間: 2011-8-5 11:55 PM

huhut6432gj 發表於 2011-8-5 23:54
顾问费1亿
作者: 威猛哥    時間: 2011-8-5 11:55 PM

就系懒得去拣
又5知系咩班既马
jff6000 發表於 2011-8-5 11:50 PM
咁幾難幫到你喎, 你唯有信任我推出果d囉, 又或者你問下d會友
作者: jff6000    時間: 2011-8-5 11:56 PM

huhut6432gj 發表於 5-8-2011 23:54
系。。。你帮我拣埋。。唔该晒huhu

我要要3匹马!!
作者: 威猛哥    時間: 2011-8-5 11:56 PM

開始 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: huhut6432gj    時間: 2011-8-5 11:57 PM

顾问费1亿
我系一督屎 發表於 2011-8-5 11:55 PM
呵呵呵呵呵呵呵
作者: 我系一督屎    時間: 2011-8-5 11:57 PM

運財童子 2 秒前 TVB 12900000 元  積分轉出  
作者: jff6000    時間: 2011-8-5 11:58 PM

顾问费1亿
我系一督屎 發表於 5-8-2011 23:55
甘贵。。
作者: huhut6432gj    時間: 2011-8-5 11:58 PM

馬主:huhut6432gj
購買馬匹:

總數3匹, 總金額: 2700000

運財童子     1 秒前     TVB 2700000 元         積分轉出
作者: JackyNelson    時間: 2011-8-5 11:58 PM

馬主: JackyNelson

購買馬匹:
第1班 : 閒話一句 K217 , 君子一言 K345, 雄心威龍 K399
第2班 : 勁高手 L289,   續領風騷 M234, 風火神駒K104
第3班 : 國中之星 J226 , 齊歡唱 K227, 威威多星 L424
第4班 : 淡淡定 L293
總數10匹, 總金額: TVB$12,900,000

運財童子         2 秒前  tvb 12900000 元               積分轉出
作者: huhut6432gj    時間: 2011-8-5 11:59 PM

甘贵。。
jff6000 發表於 2011-8-5 11:58 PM
講笑姐

係唔係幫你簡呀??不過先旨聲明呀,我完全唔識馬架
作者: JackyNelson    時間: 2011-8-6 12:00 AM

當買六合彩
作者: jff6000    時間: 2011-8-6 12:01 AM

講笑姐

係唔係幫你簡呀??不過先旨聲明呀,我完全唔識馬架
huhut6432gj 發表於 5-8-2011 23:59
系。。无问题。。我要3匹
作者: JackyNelson    時間: 2011-8-6 12:02 AM

jff6000 發表於 2011-8-5 11:01 AM
蓮華生輝        G268        127
步步穩         G108 126
點心        H226        125

成餵 $7,500,000
作者: huhut6432gj    時間: 2011-8-6 12:02 AM

jff6000 發表於 2011-8-6 12:01 AM
3隻都係一班????
作者: huhut6432gj    時間: 2011-8-6 12:03 AM

JN 幫你簡左3隻,你睇下岩唔岩???
作者: JackyNelson    時間: 2011-8-6 12:04 AM

huhut6432gj 發表於 2011-8-5 11:03 AM
sure win
作者: jff6000    時間: 2011-8-6 12:05 AM

huhut6432gj 發表於 6-8-2011 00:03
岩。。就拣JN个3匹
作者: JackyNelson    時間: 2011-8-6 12:05 AM

huhut6432gj 發表於 2011-8-5 11:03 AM
咁 就1 億..
作者: jff6000    時間: 2011-8-6 12:06 AM

蓮華生輝        G268        127
步步穩         G108 126
點心        H226        125

成餵 $7,500,000
JackyNelson 發表於 6-8-2011 00:02
咩班架???
作者: 威猛哥    時間: 2011-8-6 12:07 AM

第1班:卡達聖

第3班:友瑩果
061活力名寶
第4班:和牛
k23bb 發表於 2011-8-6 12:04 AM
活力名寶已經揀左
作者: JackyNelson    時間: 2011-8-6 12:09 AM

咩班架???
jff6000 發表於 2011-8-5 11:06 AM
啦啦林填表...過數..  1班.. top 3
格式如下:

購買馬匹:

第1班 : AAA, BBB
第2班 : CCC, DDD, EEE
第3班 : FFF, GGG
第4班 : XXX, YYY, ZZZ

作者: 威猛哥    時間: 2011-8-6 12:10 AM

啦啦林填表...過數..  1班.. top 3

JackyNelson 發表於 2011-8-6 12:09 AM
咁就一個億
作者: k23bb    時間: 2011-8-6 12:10 AM

活力名寶已經揀左
威猛哥 發表於 2011-8-6 12:07 AM
係喎...睇漏添...
作者: huhut6432gj    時間: 2011-8-6 12:10 AM

jiff 幫你簡左4隻,你自己4簡3啦

3-6歲馬

第一班: 萬事佳(116),加州萬里(123)
第二班: 綠茵神駒(091), 鵬力洋洋(089)
作者: huhut6432gj    時間: 2011-8-6 12:11 AM

岩。。就拣JN个3匹
jff6000 發表於 2011-8-6 12:05 AM
唔好簡佢果d喇 8歲馬都夠膽死比你
作者: 威猛哥    時間: 2011-8-6 12:12 AM

請大家有時間就去個list到 double check !

pshum63
k23bb

有重複人地, 要修改
作者: 我系一督屎    時間: 2011-8-6 12:12 AM

唔好簡佢果d喇 8歲馬都夠膽死比你
huhut6432gj 發表於 2011-8-6 00:11
老马有火
作者: JackyNelson    時間: 2011-8-6 12:13 AM

咁就一個億
威猛哥 發表於 2011-8-5 11:10 AM
你唔係想抽水掛 你地頭
作者: jff6000    時間: 2011-8-6 12:13 AM

購買馬匹:

第1班 : 蓮華生輝        G268        127
第1班 : 步步穩         G108 126
第1班 : 點心        H226        125

總數3匹, 總金額:  TVB 7500000 元

運財童子 2 秒前 TVB 7500000 元  積分轉出

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www1.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0