標題: [疑難求助] 男友最希望收到女友什么生日礼物? [打印本頁]

作者: kaya1228    時間: 2012-8-31 02:54 PM     標題: 男友最希望收到女友什么生日礼物?

男友的生日要到了,请问各位~
$ T4 t% x/ D1 ]; Q" Z$ v' v3 Kwww1.tvboxnow.com男友希望收到什么礼物?
0 p, _0 U2 v; [) m4 v( d大家送过什么给男友吗?公仔箱論壇8 |! y8 h8 S. H: h  F
请各位帮帮忙~
作者: DDTBomitta    時間: 2012-8-31 02:58 PM

男人很容易滿足的
- `: e7 B, n7 _' k. N6 ?, r7 Y3 E公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb$ c! }) H' m6 c( s! O* a9 ]
綁一個大蝴蝶結在自己身上tvb now,tvbnow,bttvb  `- x8 C# g) I8 |
其他什麼都不要穿
1 d. o+ p& J# }  {7 T7 L( I( o手裡拿著他最愛的啤酒0 N6 L  d9 }9 `* u: ?. z

7 y! }  K/ k" O# x  E7 p''生日快樂''
作者: kaya1228    時間: 2012-8-31 03:05 PM

男人很容易滿足的
8 H$ R. i0 F: {9 A: Y公仔箱論壇
3 `8 y5 B. }, a  \0 c: _) ]公仔箱論壇綁一個大蝴蝶結在自己身上TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 H" O$ N3 `+ X" J0 v& a# g2 p
其他什麼都不要穿
+ y' e9 a& u, t/ Q1 `8 ]  w手裡拿著他最愛的啤酒
# ]- S3 J& Q6 j- A* D; [tvb now,tvbnow,bttvb
, P4 y4 u- Y0 E2 O''生日快樂''5 x9 [, K" S3 S
DDTBomitta 發表於 2012-8-31 02:58 PM
" M  F* R* a8 b/ ]
* \# J6 Y+ m2 V4 Y: {那个以后才送。。
+ F  \0 h3 M, \8 P公仔箱論壇第一次送男友礼物~公仔箱論壇/ o4 x! L! z! X8 B4 r8 s- H; S5 |
他希望是实用的~
7 [0 Y( y* S9 S, B( V5 q; Z公仔箱論壇。。。那该怎么办呢?
作者: friendbird    時間: 2012-8-31 03:35 PM

"實用" 有時都幾主觀~~如果想直接用錢買....可以從以下方向出發~~8 D3 K9 K) _  j/ @! _7 P! a- `

q# c# B8 D$ M1 S# i4 h$ s! ]* {" a: ]tvb now,tvbnow,bttvb留意吓佢近排留意緊D乜產品~
4 w+ R' y7 c  p6 g* D或者佢有無咩一直用緊, 但已經變舊, 想買新既又唔捨得~www1.tvboxnow.com3 ~! P3 v0 B% K! V# {+ |7 e6 Q1 J
或者有咩產品可以幫佢解決到(大/小)煩惱~
作者: kaya1228    時間: 2012-8-31 04:55 PM

"實用" 有時都幾主觀~~如果想直接用錢買....可以從以下方向出發~~/ O8 S( E+ T+ G% h

7 L. H6 W$ z5 v1 t% f( W( P0 I& n留意吓佢近排留意緊D乜產品~
  H1 ~6 X' c5 a或者佢有無咩一直用緊, 但已經變舊, 想買新既又唔捨得~tvb now,tvbnow,bttvb2 ~- s7 C0 B1 y9 |! z, g
或者有咩產品可以幫佢解決到(大/小)煩惱~ ...
3 C% n8 [- K, u; [www1.tvboxnow.comfriendbird 發表於 2012-8-31 03:35 PM

; R. Q$ Y0 ]# c- N% K, z9 {www1.tvboxnow.com
$ e2 a1 I: j; i  |& ^% s" O那。。。比如什么?请问可以给例子吗?
作者: GN2160659    時間: 2012-9-10 10:21 AM

最簡單 有錢就買部佢好想要既電話 無錢就買蛋糕囉~ [記得要親自送上]
作者: kaka.7715    時間: 2012-9-13 11:45 AM

講“生日快樂”陪佢食飯最實際啦!!!
作者: frh0514    時間: 2012-9-13 12:27 PM

我同男友刚刚开始的时候只需要我陪下他就可以~
6 I7 O6 _6 ^$ H/ v+ N4 q8 C而家我直接咩都唔送都是陪下他~
. M! e5 v2 l, Y6 G& |1 Utvb now,tvbnow,bttvb但是平时会好留意他需要咩~2 E- J$ P; I- s% R$ q8 d1 e
有需要就提供下~
作者: Icedtea_822    時間: 2012-9-13 01:20 PM

情侶之間生日禮物講心意,未必要系貴重金銀首飾,高級電子產品,有時小小禮物已經好開心,睇你自己擺咩心機落去。。。。你買了超貴嘅電子產品,唔啱佢口味,到了手,還是放埋一邊。。。變了電子垃圾。。。。
作者: 木人仔    時間: 2012-9-13 04:49 PM

男人禮物最簡單,你明的LOLtvb now,tvbnow,bttvb; G' S( W, k3 l7 ~$ a# R$ A
禮唔禮物睇佢小唔小氣,小氣就送份貴D既(同佢上次送比你既果份比較)
  ?% a3 Z0 K7 x: x( mwww1.tvboxnow.com唔小氣就是但,就算你送舊唔等洗既,比佢佢都唔會話有D咩特別唔鍾意9 E8 M, ]' J2 A. I& O
個重點係你送的
作者: josethong    時間: 2012-9-13 11:20 PM

送你的处给他啦
作者: ertingryan    時間: 2012-9-15 02:20 AM

陪他就很不錯瞜
作者: KK_DH    時間: 2012-9-15 03:48 PM

tvb now,tvbnow,bttvb9 u" r2 @% G  l+ ~

! ^6 V/ {0 Z4 c! N. l9 F公仔箱論壇那。。。比如什么?请问可以给例子吗?公仔箱論壇  f) ~7 i0 f  i# {* m. q5 n( L  U( I
kaya1228 發表於 2012-8-31 04:55 PM [img]http://thank[/img]
+ r: {5 {4 m# x+ L: J6 Q1 vtvb now,tvbnow,bttvb
. |/ O; r  [6 y2 o1 W% VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。打火機囖。。幾實用。。

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www1.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0