標題: 你們覺得楊怡的鼻子像匹諾曹(說謊的木偶)嗎? [打印本頁]

作者: 0061856550    時間: 2013-1-8 08:34 PM     標題: 你們覺得楊怡的鼻子像匹諾曹(說謊的木偶)嗎?

她的鼻子是不是整治過非常的高 HOW ABOUT YOU?
作者: mcmcm    時間: 2013-1-8 10:10 PM

似呀...好似越來越高咁...
作者: leekwoklam    時間: 2013-1-8 11:53 PM

太多朋友也是如此的説,真可以成为美容院代言人(一笑)。
作者: momochacha2007    時間: 2013-1-9 12:06 PM

好似越來越高咁...
: a$ ^, c- E/ ^9 h+ Q- y0 O! {' `她說謊太多次
作者: 6767123    時間: 2013-1-9 01:26 PM

一直涨高。
9 |! J, T6 U" [7 o; a9 C, M/ fwww1.tvboxnow.com第五期发育 ,哈哈
作者: lamchow8    時間: 2013-1-9 04:16 PM

好似,很不自然
作者: L0kMan    時間: 2013-1-9 09:08 PM

高得有點看起來太假了.. 囧~
作者: Raindash    時間: 2013-1-9 11:59 PM

Ya, very high nose and very strange.
作者: eggo88    時間: 2013-1-10 06:06 AM

It looks very unnatural and stretches out like 說謊的木偶, unfortunately not a good looking nose....
作者: tyty1128    時間: 2013-1-10 11:00 AM

she very ugly
作者: ma_siuyin    時間: 2013-1-11 12:15 AM

佢唔認整過,不過你睇佢以前果套智勇新警界個鼻都冇咁高
作者: latte0205    時間: 2013-1-11 12:57 AM

謝謝分享
作者: sugar410    時間: 2013-1-11 01:21 AM

好煩,已成事實的鼻子哦!十套戲十套都是那麼高就要提十次嗎?來點新意吧!公仔箱論壇  s0 Y6 G# C9 ]8 W
我不是她fans但看到都厭,大家只會看楊怡的鼻做戲嗎?真無聊!
" m2 k! f) v9 F5 lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。跟暗蒼長在哪兒你最不擔心?那當然是別人的面上吧,明白嗎?
4 o5 z5 p6 `% \! h0 jtvb now,tvbnow,bttvb那愈來愈長的鼻子又不是長在你面上.......= ="
作者: aspig    時間: 2013-1-11 02:41 AM

中年发育 呵呵
作者: tn120794    時間: 2013-1-11 11:32 AM

我想問好耐, 佢個鼻真係好古怪
作者: 月夜之狼    時間: 2013-1-11 12:15 PM

出出戏个鼻都唔同size,睇上早期新出道既,上期名媛望族,加埋依家呢出,n个鼻型了
作者: smellycat605    時間: 2013-1-12 05:32 AM

整容院代言人。。。。。。
作者: Swordsman83    時間: 2013-1-16 01:48 AM

slightly weird.
作者: lolamola    時間: 2013-1-16 03:58 AM

Her nose does look completely different to the old dramas......and it's turning into more and more weird looking.
作者: lha3617    時間: 2013-1-17 05:48 AM

a little bit
作者: freddylyh    時間: 2013-1-17 06:05 AM

可能真系大话讲太多,越来越高
作者: josephtang    時間: 2013-1-17 09:30 AM

Her nose looks not very natural
作者: ooic7776    時間: 2013-1-17 09:34 AM

佢唔認整過
作者: asnama    時間: 2013-1-18 11:40 AM

侧面睇,完全接受唔到咯
作者: cottoncandy    時間: 2013-1-18 08:17 PM

依家好假下,應該係…
作者: skyrise1    時間: 2013-1-18 08:30 PM

好似
作者: skyblue2779    時間: 2013-1-18 10:15 PM

好煩,已成事實的鼻子哦!十套戲十套都是那麼高就要提十次嗎?來點新意吧!2 o6 Z8 k, B4 I' Z3 G& c3 z0 h
我不是她fans但看到都厭,大家只會看楊怡的鼻做戲嗎?真無聊!
: ]/ O6 x: e1 k: H+ Q0 k7 }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。跟暗蒼長在哪兒你最不擔心?那當然是別人的面上吧,明白嗎?
) s' T6 ]+ }1 G: y/ {% N" A7 bwww1.tvboxnow.com那愈來愈長的 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 Q4 n3 |. I- b  X" b: D# ?+ n
sugar410 發表於 2013-1-11 01:21 AM
1 {( P; s, q2 W9 C. l+ r. v" Xwww1.tvboxnow.com嘛就係囖...
作者: spykery    時間: 2013-1-19 04:19 AM

讲真、以前女朋友好中意区啲
8 ^, B3 B3 n& o/ i* }1 M2 D8 D公仔箱論壇戏!但后来觉得区五观有啲怪!之后有区嘎都吾睇!!中意敏芝同森仔係度!
作者: Raindash    時間: 2013-1-19 08:43 AM

Yes, ugly nose and strange.
作者: sinnamhoching    時間: 2013-1-20 06:03 PM

作者: sourdough    時間: 2013-1-22 12:48 AM

作者: Silver_Fish    時間: 2013-1-22 01:13 AM

單睇個鼻系覺得唔自然,不過整體來睇個面部五官都OK。
作者: 楊巨祥    時間: 2013-1-22 03:32 AM

蝙蝠俠裡面,有個角色叫企鵝...
# d9 L7 F7 s6 b( V$ NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇" x" \& d$ P" _7 {' s

( Y) c( C) y& W3 H+ j% Swww1.tvboxnow.com* S7 ^: V+ [3 m& j# n4 t

作者: willstream    時間: 2013-1-22 07:37 AM

so fake
作者: serrurier    時間: 2013-1-22 07:48 AM

我稔應該無整過,佢個鼻都幾好睇吓,只不過係高咗小小,因為東方人一般個鼻很小這麼高,係天生啲她亦沒有辦法吖!
作者: noobdao007    時間: 2013-1-22 08:01 AM

和之前比起来蛮高的。。。。
作者: cderic    時間: 2013-1-22 08:41 AM

I think she had done special makeup on her nose.

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www1.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0