標題: 【老表,你好野】让我认识了王菀之!!! [打印本頁]

作者: alvissswoo    時間: 2013-2-12 08:54 AM     標題: 【老表,你好野】让我认识了王菀之!!!

【老表,你好野】让我认识了王菀之!!!她的歌声好甜哦
! }" r) b5 R/ }! Y公仔箱論壇最近一直找她的歌来播!
作者: tvbfanzz    時間: 2013-2-18 04:20 AM

I have posted a similar comment in my FB...
作者: csee    時間: 2013-2-18 10:55 AM

佢既歌唔錯,但我覺得佢既演技真係太差左d~
作者: casparhk    時間: 2013-2-18 11:14 AM

個肥妹真係好入戲~~ 如果佢瘦左應該會係靚女~
作者: lamtszkan1994    時間: 2013-2-19 12:49 PM

老表,你好野】让我认识了王菀之 X2
4 N- M8 I- B2 f% t, ^www1.tvboxnow.comme too! she did well!!!
作者: Cindy_yann    時間: 2013-2-19 10:00 PM

其实我真的不认识她 >< 不过这戏剧让我认识了她, 觉得她也不错, 可爱!
作者: scjwong    時間: 2013-2-20 09:58 AM

如果你真係去瞭解王菀之,你會發現佢係一個真正既藝術家。www1.tvboxnow.com, @+ ^$ D. P0 i7 H* J$ |5 C

2 f3 H" E! `6 {5 |: t: Awww1.tvboxnow.com佢可愛?......其實都啱,但佢性格好極端,可能因為雙子座X_X

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www1.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0