標題: 覺唔覺得tvb的主角好老??都冇小生 , 得中生-3- [打印本頁]

作者: cathytung001    時間: 2013-4-2 04:47 PM     標題: 覺唔覺得tvb的主角好老??都冇小生 , 得中生-3-

好似陳豪 , 黎耀祥 , 馬國明 , 鄭嘉穎 , 郭晉安 , 謝天華 , 陳展鵬 , 劉松仁都出埋 , 全部都年過40TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 S- M  K( L8 F& ^+ R' n
林峰啊 , 阿Ron今年都34了 , 真係覺得有d老 , 有d劇情仲談情說愛咁 , 會唔會覺得有d唔適合??
2 X, r1 r( B0 Q# ~公仔箱論壇TBB唔可以試下棒d新人上位??25~30歲左右以下有冇??我覺得王浩信 , 高鈞賢 , 羅仲謙果d都唔錯吖
作者: 电视狂    時間: 2013-4-9 06:19 PM

同意!TVB哩一排搬翻啲Uncle出来。 例如:吴启华,苗侨伟,方中信 etc.
作者: enghinming    時間: 2013-4-9 06:21 PM

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: julianwu1    時間: 2013-4-10 07:45 PM

当敬老啦
: l3 }, _6 D# y  [4 zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。no money no talk
作者: 屁屁zzz    時間: 2013-4-10 08:00 PM

青黃不接!!!
作者: 尚草    時間: 2013-4-15 10:13 PM

有同感,而且演技仲未够炉火纯青
作者: opener    時間: 2013-4-16 12:25 AM

yes, i think so
作者: fdzonepak    時間: 2013-4-20 08:19 AM

係啦,套套劇都差唔多果啲人,搞到幾乎撈亂晒,不過話分兩頭,可能TBB負責簡角色果班"老'總都有翻咁老,簡翻果啲應該年紀都同佢哋自己差不多嘅嘩

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www1.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0