標題: 有冇人已經訂左new htc one? [打印本頁]

作者: 你還好嗎    時間: 2013-4-21 08:10 PM     標題: 有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@
, i9 U3 ^6 Q, B. ^- rtvb now,tvbnow,bttvb師兄們你地訂左咩色?
作者: 樂高    時間: 2013-4-21 08:35 PM

我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
作者: 你還好嗎    時間: 2013-4-21 09:46 PM

我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
1 r8 h! G8 P2 b; h* e公仔箱論壇樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
4 _/ K. E& D0 s9 M3 b% Q: h2 X( E5 A
黑色真係好型@@
" t- m  F' X. Xtvb now,tvbnow,bttvb我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
作者: 樂高    時間: 2013-4-21 10:06 PM

黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
作者: 沒有人像你    時間: 2013-4-21 10:34 PM

我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
1 U; ^/ n% F5 }/ I. w3 i. X, Q好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
作者: 你還好嗎    時間: 2013-4-21 11:09 PM

黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
8 a" i) V% q7 o4 V+ ctvb now,tvbnow,bttvb樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
www1.tvboxnow.com! A6 ^6 [" a; h2 M" R8 j
thx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
作者: 你還好嗎    時間: 2013-4-21 11:11 PM

我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
& i1 c- `& G4 X4 k2 `) i. D! jwww1.tvboxnow.com好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨! S+ H, H# x3 R$ D) B" s8 ^3 K
沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
公仔箱論壇2 G  [, Z( _/ R% X
我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
作者: 魚蛋燒賣    時間: 2013-4-21 11:39 PM

其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
作者: 樂高    時間: 2013-4-22 12:11 AM

其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
# z6 r) m9 H5 n& h公仔箱論壇魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
& K3 B  }. C1 o# ~9 n9 J( h2 y" s- u$ dwww1.tvboxnow.com我就鍾意one多d(所以訂左one)
8 O! F; u! [' a& h1 B公仔箱論壇s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
作者: 你還好嗎    時間: 2013-4-22 12:30 AM

# S% w) }; s; k( G" C6 C, ^4 ?6 V我就鍾意one多d(所以訂左one)www1.tvboxnow.com5 u8 [- G7 N; K
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
; p4 d5 K- x; F- B- X  A樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' N5 \+ H+ b/ N1 j& H
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
/ W. Q4 ~9 P/ ^& Q4 Ywww1.tvboxnow.com同埋我覺得one影相靚d
作者: 魚蛋燒賣    時間: 2013-4-22 12:58 AM

3 j  ~; x  F4 p( y) o6 P0 ~公仔箱論壇我就鍾意one多d(所以訂左one)
1 M3 p3 W" \+ ^; a- js4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
7 [5 K  e7 m0 S! N公仔箱論壇樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
# D6 b8 _& {5 v6 ?* R& \$ Z1 x但S4好似都多左好多新功能..?
作者: 魚蛋燒賣    時間: 2013-4-22 12:59 AM

+ w$ k7 K6 r0 b/ W! A% g" aagree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵tvb now,tvbnow,bttvb6 k9 h$ X* q  t& W8 {& N
同埋我覺得one影相靚d公仔箱論壇( T; K6 N+ J6 |- b$ o6 ~
你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
. j  C1 S. E- f+ v6 Z如果講像素既話唔係S4高D咩
作者: 樂高    時間: 2013-4-22 01:18 AM

$ c, L3 `7 q9 x公仔箱論壇但S4好似都多左好多新功能..?$ O9 c2 G5 h8 ?: p, \' q! M
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
/ W. p, m5 u6 D' l9 t- aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
5 ]9 S  {) g. I" N3 i) o  [) Ytvb now,tvbnow,bttvb同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
作者: 你還好嗎    時間: 2013-4-22 01:38 AM

) @% R( R! v: s) X" U
如果講像素既話唔係S4高D咩
6 N; O$ U7 m$ A6 h/ f公仔箱論壇魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
9 W, w1 d: ]8 f. RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊- c5 J7 b! ?# l5 ]
one鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
作者: 魚蛋燒賣    時間: 2013-4-22 02:23 AM

o+ \( Q2 G0 p1 Dwww1.tvboxnow.com佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電7 s2 C! {3 ~& K4 d8 F" c3 S
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
3 T' h+ K4 K  yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
tvb now,tvbnow,bttvb0 N8 k$ O/ l. o- @8 U4 V
如果係咁咁真係唔洗考慮....
作者: blue_brown    時間: 2013-4-24 11:22 PM

想試真機先買

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www1.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0