標題: 邊度有得試htc one實機? [打印本頁]

作者: 晴天陰天    時間: 2013-4-22 07:01 AM     標題: 邊度有得試htc one實機?

我見出面個d都係模型機黎, 好想試下, 有人知嗎?
作者: 樂高    時間: 2013-4-22 07:18 AM

你可以去HTC個活動呀, 上FB睇睇啦, 有得試下實機
作者: 一百蚊    時間: 2013-4-22 07:33 AM

你可以去HTC個活動呀, 上FB睇睇啦, 有得試下實機
5 C9 y2 |6 o" e+ k7 a' p  ?( `公仔箱論壇樂高 發表於 2013-4-22 07:18 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 i  B! ]7 I6 A" F5 R: n2 H' A
我岩岩都參加左, 就黎截止喇, 樓主快d手公仔箱論壇6 a0 u& t* G# s
仲有機會嬴部one返黎:P
作者: 晴天陰天    時間: 2013-4-22 07:52 AM

你可以去HTC個活動呀, 上FB睇睇啦, 有得試下實機www1.tvboxnow.com2 b5 X5 ^. G, B+ W4 D( a  A& p6 ]
樂高 發表於 2013-4-22 07:18 AM
" y6 e( E2 A0 mwww1.tvboxnow.com丫..好彩上黎問一問, 如果唔係就miss左了@@
作者: 晴天陰天    時間: 2013-4-22 07:53 AM

tvb now,tvbnow,bttvb' Q$ e- @- Z7 P4 |0 y
我岩岩都參加左, 就黎截止喇, 樓主快d手
& \+ d8 M! ^2 C6 f# d: M! V仲有機會嬴部one返黎:P
  D7 T6 v5 b: T一百蚊 發表於 2013-4-22 07:33 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. u) R* H3 i* f1 M* e
我諗都唔會咁易嬴到啦@@
9 r6 ]+ I+ E# T* H! j想試下佢影相好唔好, zoe相薄就真...
作者: 樂高    時間: 2013-4-22 08:10 AM

公仔箱論壇4 o/ h* d" y' i, s. F1 b4 S
我諗都唔會咁易嬴到啦@@
! Q9 H# R: ]3 F2 v2 ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。想試下佢影相好唔好, zoe相薄就真...
9 m' S3 d  `- [tvb now,tvbnow,bttvb晴天陰天 發表於 2013-4-22 07:53 AM
' ?1 G# R5 Y3 p! \; ^
zoe好似真係好好玩, d相都有得整聲
作者: 一百蚊    時間: 2013-4-22 08:32 AM

0 A" B- ^- k( }: Z9 \' j公仔箱論壇我諗都唔會咁易嬴到啦@@TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( p: u  e$ M6 B8 C
想試下佢影相好唔好, zoe相薄就真...
/ f1 H. j8 A$ X- v晴天陰天 發表於 2013-4-22 07:53 AM
1 w/ \" S( O  `& O
都係既, 聽講影相好靚
! ], I+ P" @- [3 q+ `唔知請邊D人氣Blogger黎呢:P
作者: 沒有人像你    時間: 2013-4-22 08:48 AM

HTC活動!tvb now,tvbnow,bttvb$ U$ o  l7 P, Y6 o, ?: p# E' @
不過其實出面D模型機我已經覺得質感好正...金屬殼手感好好
作者: 那誰好煩    時間: 2013-4-27 12:31 PM

HTC One 實機可以去HTC 專門店試用, 個度D sales 個個都有一部係手
作者: 卡通baby    時間: 2013-4-27 12:37 PM

9# 那誰好煩
; Q, H" l: P1 z! b1 v/ wwww1.tvboxnow.com9 i: N# {  F! y; `# J* D
邊度有HTC 專門店....
作者: 那誰好煩    時間: 2013-4-27 12:40 PM

10# 卡通baby tvb now,tvbnow,bttvb- y4 Y' Q- S+ j3 Q
6 S$ N: j) X% n5 U' D- N
我知APM有一間,最頂層雷射則邊. 幾好架, 無咩人, 可以任玩, 試晒Zoe, BoomSound 先走
作者: ey470    時間: 2013-4-27 08:50 PM

香港啲邊有無 HTC  專門店?????

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www1.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0