標題: 你地覺得新一邊隻色靚d? [打印本頁]

作者: 鬆餅人    時間: 2013-6-1 07:10 AM     標題: 你地覺得新一邊隻色靚d?

2 M5 `1 w% x+ m- X% U9 _+ I- e www1.tvboxnow.com4 g9 L( _5 c: p5 q+ @& [

% K9 @  o, [  U2 H; btvb now,tvbnow,bttvb下個禮拜去買機, 兩隻色都好靚, 好難取捨呀!
作者: bombbomb2    時間: 2013-6-1 07:58 AM

真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
作者: 晴天陰天    時間: 2013-6-1 08:16 AM

好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
作者: 鬆餅人    時間: 2013-6-1 08:30 AM

真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
5 _4 E7 r2 n/ _1 R4 f9 i; w4 Lbombbomb2 發表於 2013-6-1 07:58 AM
www1.tvboxnow.com% T% |8 W" Z  r9 @1 T% @* |$ O
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
作者: 鬆餅人    時間: 2013-6-1 08:31 AM

好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
& n4 |7 a5 D: k5 O1 ~4 C; N. p) N公仔箱論壇晴天陰天 發表於 2013-6-1 08:16 AM
# R( p) C% k- swww1.tvboxnow.com呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: [url=blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index]blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index[/url]
作者: bombbomb2    時間: 2013-6-1 08:49 AM

% F) d' X  m4 Q  r3 B* E) J5 k4 d我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, T2 v, O, n% Q6 W
鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. s0 Q, i* y, y& g2 c. F
好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
作者: 晴天陰天    時間: 2013-6-1 09:07 AM

8 P" G, W) i3 h& l2 V呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index
5 C( @% X; Q9 C/ Z! m' a. aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:31 AM
tvb now,tvbnow,bttvb3 @; c# J9 I( ^+ N! e$ i
THX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
作者: 晴天陰天    時間: 2013-6-1 09:07 AM

* X; B) j2 u* }$ }  |好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
3 ~/ b4 O0 ^# O+ Q: |- awww1.tvboxnow.combombbomb2 發表於 2013-6-1 08:49 AM
5 g2 D% v8 d4 [3 Y" x
下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
作者: bombbomb2    時間: 2013-6-1 09:19 AM

8 A. c( i$ j' A+ r# X公仔箱論壇下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
) X# N% I* s5 R  ?5 r+ q: cwww1.tvboxnow.com晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
/ J& F# \. f$ A. @$ ]; C, B3 P7 P公仔箱論壇唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
作者: 鬆餅人    時間: 2013-6-1 09:35 AM

8 A5 A( q" _- G$ s" N  P: [
THX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁公仔箱論壇3 _; h* Z7 D5 W5 S" h1 V
晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
' E# ?7 q) x0 m( P0 |. hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都覺zoe動態相薄好得意, 好似有得影有聲相片添架@@
作者: 鬆餅人    時間: 2013-6-1 09:36 AM

2 p5 ~: Y  L0 r+ U# D" H3 \. m# awww1.tvboxnow.com唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
/ X6 I+ L: p% ewww1.tvboxnow.combombbomb2 發表於 2013-6-1 09:19 AM
公仔箱論壇( z3 U7 i& J  J2 |3 I5 Y
係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
作者: bombbomb2    時間: 2013-6-1 09:50 AM

www1.tvboxnow.com8 `( N- {/ _4 t7 a
係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
& `; f0 z' h8 s1 d  v5 j% W  b2 |. Q鬆餅人 發表於 2013-6-1 09:36 AM
www1.tvboxnow.com7 z  M8 P. p7 J# L  M  a
我個陣冇特別格價個d呀
( t# t% g4 s& L' A3 J( a但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
作者: kenneth_2    時間: 2013-6-1 10:08 AM

我買左黑,好型仔!而且我開頭以為金屬殼好易花,點知原來都唔係
作者: kenneth_2    時間: 2013-6-1 10:12 AM

. `/ h6 \( p1 S& X. ~tvb now,tvbnow,bttvb我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
- A  D/ g" }, j5 h鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
: p" o- c  R4 g  }/ lan機之中最好用就係htc既手機喇,sense好user friendly,你用過就知!
作者: 鬆餅人    時間: 2013-6-1 10:27 AM

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' o' P$ Q4 Z2 Q" q
我個陣冇特別格價個d呀
- c7 t$ \& {" YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉- N  E! w" D% e7 F; e& X
bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:50 AM
: N! Y* B; V' c7 r3 w
咁都唔錯啵, 多謝師兄報料
作者: kennethchia916    時間: 2013-6-3 12:37 AM

黑色底調高貴 缺點容易有手指印 ,銀色金屬感較重 缺點不耐髒 , 我選擇了銀色
作者: fatboy006    時間: 2013-6-4 01:04 AM

黑色好型仔,唔知拎上手係點呢
作者: chingrass    時間: 2013-6-17 10:06 AM

白色, 雖然容易邋遢。。

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www1.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0