標題: 鍾意咩頪型女仔?(有片睇) [打印本頁]

作者: duckduckchu    時間: 2013-9-11 07:01 PM     標題: 鍾意咩頪型女仔?(有片睇)

[youtube]unf7YiGWjb0[/youtube]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 U  Y7 Q9 J4 K1 w( y- D

+ K* C" C# ~- H6 o; |0 H睇完條片之後你會揀邊個女仔呢?公仔箱論壇' @2 j& R( q; s- a* e- o
+ T; R* H" N. b9 m
真係各有特色架!!. o6 B* E  y# W) u6 T0 b0 H& r9 h
; v( g' _  b! d' R
我一定係要香港anson丫...貪佢年輕...同埋係港女!!
作者: KireiAutumn    時間: 2013-9-11 11:22 PM

unf7YiGWjb0
; ?1 f; |. s! l) F) K公仔箱論壇: |$ }$ P6 v- b0 q! N
睇完條片之後你會揀邊個女仔呢?
" r) u# n! s% o8 Twww1.tvboxnow.com
; W- M8 H0 \- _! u0 D  p真係各有特色架!!公仔箱論壇" ]. d& v+ p8 B1 K
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( z3 o5 k0 ?8 R; m9 c1 }3 |
我一定係要香港anson丫...貪佢年輕...同埋係港女!!tvb now,tvbnow,bttvb) X+ v$ N" }" O, U
duckduckchu 發表於 2013-9-11 07:01 PM
3 g2 J: g3 I; F) }: n- B公仔箱論壇公仔箱論壇1 `6 n' k4 _% y! ]4 r
唔係要揀嘛, 緊係台灣妹啦 !身材好,把聲又銷魂 !tvb now,tvbnow,bttvb% y; ^$ t" d, o4 S: o
但係話時話個老女人真係幾值得我敬佩... 竟然肯做肯博 !
作者: ERIC0602120    時間: 2013-9-12 12:07 AM

tvb now,tvbnow,bttvb% `( Z+ j  C4 U1 U

' P* M& _! p0 H" m  J9 b) ?www1.tvboxnow.com唔係要揀嘛, 緊係台灣妹啦 !身材好,把聲又銷魂 !
, B2 q! M6 B7 U7 @5 u: d! B& [6 [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但係話時話個老女人真係幾值得我敬佩... 竟然肯做肯博 !
$ P3 t. a& P. K+ NKireiAutumn 發表於 2013-9-11 11:22 PM
公仔箱論壇* K: D4 ]" g2 W. ^6 m1 U

^* T, n, G5 o# A- z4 dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
9 V3 P( k% V% e0 m; k" nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。同意, 唔駛揀啦 要台妹是常識吧!
8 V9 b7 ]+ ]: s) D! awww1.tvboxnow.com好正呀圈圈, cute cute少女味道, 身材好 A_A www1.tvboxnow.com: x! S  E4 G8 G; O. e0 Q6 [
又叫得, 又玩得, 又喊得, 又扮得.... 哈哈
作者: ERIC0602120    時間: 2013-9-12 12:10 AM

台灣同香港女仔真係有分別
1 U: ]- ]! J+ g8 s公仔箱論壇岩係覺得好多香港女仔都好厭尖, 怕辛苦,要求高TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. P5 i- U9 j  x8 g5 ]
台妹就隨和D,可愛D
# Z9 P3 G+ R7 N; T
" B( j- e3 j" Zwww1.tvboxnow.com可能先入為主啦, 個人感覺
作者: duckduckchu    時間: 2013-9-12 11:25 PM

2# KireiAutumn www1.tvboxnow.com, ]9 q9 {& u: |
我都係咁話...
# C0 w5 ^& D6 o  U0 `5 W( \9 F% Gwww1.tvboxnow.com唔似得個十八歲o靚妹咁....
+ s7 i8 O2 H5 Z2 P; z$ E/ m  n成日乜鬼都做唔到
作者: duckduckchu    時間: 2013-9-12 11:28 PM

3# ERIC0602120 & ]) q+ l2 ~& O8 U" q: d, V, E4 Q
簡直係冇得比添啦
作者: ERIC0602120    時間: 2013-9-13 01:24 AM

依家D香港小朋友係咁上下架喇,連大學都要開家長日你就知啦! TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  O5 c, L# l/ @

D. v6 p0 E3 K. Q2 i. G# l6 SD家長縱壞晒佢地, 唔捱下都唔知咩叫辛苦
作者: ERIC0602120    時間: 2013-9-13 01:33 AM

依家想揀自己鐘意既女仔類型其實真係好難搵得到tvb now,tvbnow,bttvb1 A0 A9 b! ~' h3 |
港女又多, 只係想簡簡單單好多圈圈咁姐 , 要求真係咁高? 哈哈
作者: 巴辣香雞亦    時間: 2013-9-13 08:20 PM

上海果位LULU 同澳門果位....公仔箱論壇) S+ E5 P3 f6 Q: e; f. ?
咁都出得鏡.....
作者: ERIC0602120    時間: 2013-9-14 01:07 AM

上海果位LULU 同澳門果位....
% t9 R0 r3 A2 o  {tvb now,tvbnow,bttvb咁都出得鏡.....www1.tvboxnow.com7 U7 @: c9 n. f6 q
巴辣香雞亦 發表於 2013-9-13 08:20 PM
6 ^0 I( L7 o7 h  ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb9 C* O+ Z3 [2 @) p. I
www1.tvboxnow.com$ u0 X& p: f( h  D* U
圈圈雖好,都要有綠葉扶持 哈哈
9 c1 [% A7 Z/ p3 S  Etvb now,tvbnow,bttvb
: V2 K0 f0 W; M+ m! Gwww1.tvboxnow.com可能賣點唔同
作者: duckduckchu    時間: 2013-9-14 06:48 AM

依家D香港小朋友係咁上下架喇,連大學都要開家長日你就知啦!
: X- ?5 o9 n9 m8 m' K  p
& B* |' X! Z+ ^- F, ]. p) h公仔箱論壇D家長縱壞晒佢地, 唔捱下都唔知咩叫辛苦公仔箱論壇' G- ~  W. W+ k& P
ERIC0602120 發表於 2013-9-13 01:24 AM
. X& {. S/ j! E* A- h: Z哈~~~~咁唔怪得佢做唔到啦...
4 o& D) a9 b5 utvb now,tvbnow,bttvb可能係佢家長冇係佢身邊幫佢
作者: duckduckchu    時間: 2013-9-14 06:50 AM

依家想揀自己鐘意既女仔類型其實真係好難搵得到www1.tvboxnow.com4 J" Y- x2 w" _+ ?; B% O
港女又多, 只係想簡簡單單好多圈圈咁姐 , 要求真係咁高? 哈哈www1.tvboxnow.com5 M1 ^5 d: j1 f: W7 O0 S0 _
ERIC0602120 發表於 2013-9-13 01:33 AM
公仔箱論壇$ U0 y4 M5 q2 b0 i+ }% @# b3 d+ n

) G! r; P+ Y. X. L2 c香港係全世界最男女平等到偏重女方既狀態下係唔會生產出好似圈圈依啲小鳥依人旳女人架....www1.tvboxnow.com0 ~: Y* N& U* S: V

& f$ _2 m, T; J' N: x8 t公仔箱論壇就如紅酒都唔係度度都好飲架....要睇出產地架,,,
作者: duckduckchu    時間: 2013-9-14 06:53 AM

! Z5 T2 z* c. G% P3 T  I; X

5 Q8 w/ A7 ^$ }4 F8 `
3 f% X& I# c! [7 d1 z, v6 m6 i# k7 C+ }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。圈圈雖好,都要有綠葉扶持 哈哈
: ^, ~7 ]' \5 j4 rwww1.tvboxnow.com# l3 h" j0 v  g% f' ]3 f  z
可能賣點唔同www1.tvboxnow.com8 y7 A% S* w8 z9 J6 h2 f
ERIC0602120 發表於 2013-9-14 01:07 AM
7 \2 D6 E+ O: }3 J咁我終於明白點解會搵其他咁唔掂既人啦
作者: 落茶擔馬屎    時間: 2013-9-14 09:08 PM

作者: ERIC0602120    時間: 2013-9-14 09:53 PM

澳門個阿姐啦2 o  X  B) f$ g5 P! V- E
我唔係重口味鍾意阿蟬
) o9 ~( A7 K7 g: e& h) f而係佢有禮貌又謙虛,幾好www1.tvboxnow.com: s# q9 Y+ R9 ?3 P! {9 `* q
落茶擔馬屎 發表於 2013-9-14 09:08 PM
; U6 ~  A, y0 q

! f' `: B7 D4 B1 l# @www1.tvboxnow.com真正的參賽者,真正有挑戰既心, 真正係想嬴既....哈哈
作者: ERIC0602120    時間: 2013-9-14 09:55 PM

www1.tvboxnow.com4 k. ~! r! J5 Z1 m5 `* _

1 V( g* n6 s. l" [* S公仔箱論壇香港係全世界最男女平等到偏重女方既狀態下係唔會生產出好似圈圈依啲小鳥依人旳女人架....公仔箱論壇; t7 e# y3 k* Y7 b+ n
www1.tvboxnow.com. [& ~, F8 z+ ^; J3 N
就如紅酒都唔係度度都好飲架....要睇出產地架,,,3 a- Z7 z7 N' M
duckduckchu 發表於 2013-9-14 06:50 AM
2 D" n+ H1 o4 S9 k2 a0 hwww1.tvboxnow.com
% U2 k' ~: [# i; r9 YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ b. o  d& ^2 d
www1.tvboxnow.com3 f8 B6 [8 ?1 _7 f5 I# S) f: _
又唔係既, 唔可以以偏概全既
" O* c* |" P1 P: B4 R公仔箱論壇我女朋友都好小鳥e人架...哈哈tvb now,tvbnow,bttvb+ l) `1 T: Y8 |5 w; L/ D! t
其實d女仔要求低d,肯就下人就真係好得架喇....
作者: ERIC0602120    時間: 2013-9-14 09:57 PM

; d0 n/ F0 l: k$ C! m$ ?3 E8 |5 V哈~~~~咁唔怪得佢做唔到啦...公仔箱論壇9 E9 P1 U7 Q7 @6 L7 T( T& T
可能係佢家長冇係佢身邊幫佢TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 G' s% S+ C% `: P5 O  B
duckduckchu 發表於 2013-9-14 06:48 AM
5 \1 `5 P: s& f$ s3 L' V9 g  \+ e
tvb now,tvbnow,bttvb1 b  M# z. q/ u

}  Q6 F+ b# hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。依家d小朋友真係要捱下囉認真
7 V. _9 i* f6 UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有時朝早番工都見到神高神大既中學生都要同媽咪一齊去等巴士返學公仔箱論壇( k0 r. H8 O& g: O  R
唔跌過真係唔會知痛
作者: duckduckchu    時間: 2013-9-15 09:24 AM

澳門個阿姐啦tvb now,tvbnow,bttvb4 H& Y$ c+ v6 N4 F
我唔係重口味鍾意阿蟬www1.tvboxnow.com* a# ^& X' n$ a' _" i2 r1 s3 d
而係佢有禮貌又謙虛,幾好www1.tvboxnow.com( A8 Z5 V* z* C; P5 u) k# H
落茶擔馬屎 發表於 2013-9-14 09:08 PM
2 ^3 E( ?' H: K3 u0 ]www1.tvboxnow.com有禮貌既都係上一輩既人啦
作者: ERIC0602120    時間: 2013-9-16 12:51 AM

諗諗下,如果可以淘汰得番圈圈同大姐,大家支持邊一個呢?
作者: choicechoi0230    時間: 2013-9-19 12:28 PM

我揀圈圈, 擺明睇樣

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www1.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0