標題: ★★★ TVBNOW 論壇[估波有獎問答遊戲] ★★★[截止] [打印本頁]

作者: jacksonkua    時間: 2008-2-21 06:41 PM     標題: ★★★ TVBNOW 論壇[估波有獎問答遊戲] ★★★[截止]

★★★ TVBNOW 論壇[估波有獎問答遊戲] ★★★

獎金是 $TVBNOW 100萬.

★★★所有會員留意,每人只俾估一次★★★  
挑選後,會員唔可以編輯貼子(edit post)違者的參與將會視為無效

本期<估波有獎問答遊戲>將會集點在 英超第二十七轮伯明翰(主)vs 阿仙奴

玩法: 邊位估中三關就可以贏取獎金(如果多人估中, 獎金平分).

第一關: 場波膽
第二關: 全場波膽

第三關: 第一位"助攻"入波嘅球员!
(如果冇人"助攻",答案就係"冇/没有")

如果冇人估中三關, 奖金将会派俾估中"第二關"+"第三關"嘅会员!

截止日期:        二零零八年二月二十三日;傍晚五点 (香港時間)

恭祝大家元宵节快乐

[attach]241218[/attach]

作者: jacksonkua    時間: 2008-2-21 06:42 PM

我估:
第一關: 半場波膽 - 伯明翰 1-1 阿仙奴
第二關: 全場波膽 - 伯明翰 1-2 阿仙奴
第三關: 第一位"助攻"入波嘅球员!=Cameron Jerome (伯明翰)
作者: marcus0828    時間: 2008-2-21 06:48 PM

第一關: 半場波膽 - 伯明翰 0-1 阿仙奴
第二關: 全場波膽 - 伯明翰 0-2 阿仙奴
第三關: 第一位"助攻"入波嘅球员!=HELB (阿仙奴)
作者: juefei    時間: 2008-2-21 07:30 PM

第三關: 第一位"助攻"入波嘅球员!=阿德巴约 (阿仙奴)
作者: devin    時間: 2008-2-21 07:58 PM

第一關: 半場波膽 - 伯明翰 0-0 阿仙奴
第三關: 第一位"助攻"入波嘅球员!=Eduardo (阿仙奴)
作者: kingworld    時間: 2008-2-21 09:18 PM

第二關: 全場波膽 - 伯明翰 0-1 阿仙奴
作者: 648890626    時間: 2008-2-21 09:51 PM

第一關: 半場波膽 - 伯明翰 0-2 阿仙奴
第二關: 全場波膽 - 伯明翰 2-2 阿仙奴
第三關: 第一位"助攻"入波嘅球员!=费比加斯 (阿仙奴4号)
作者: nesta0013    時間: 2008-2-21 10:03 PM

第一關: 0-1
第二關: 1-2
第三關: flamini
作者: yuki70    時間: 2008-2-21 10:56 PM

第二關: 全場波膽 - 伯明翰 0-0 阿仙奴
第三關: 第一位"助攻"入波嘅球员!=冇
作者: dudu03010    時間: 2008-2-21 11:01 PM

第一關: 半場波膽 - 伯明翰 0- 3阿仙奴
第二關: 全場波膽 - 伯明翰 0-5 阿仙奴
作者: trcttr    時間: 2008-2-22 12:30 AM

作者: Wanye1882    時間: 2008-2-22 12:34 AM

作者: samuel9013    時間: 2008-2-22 02:24 AM

作者: leanming    時間: 2008-2-22 07:43 AM

第一關: 半場波膽: 0-1
第二關: 全場波膽: 1-3
第三關: 第一位"助攻"入波嘅球员!: Fabregas
作者: jclai    時間: 2008-2-22 08:57 AM

第二關: 全場波膽 - 伯明翰 0-3 阿仙奴
第三關: 第一位"助攻"入波嘅球员!=费比加斯 (阿仙奴4号)
作者: hansontiger    時間: 2008-2-22 09:14 AM

第二關: 全場波膽 - 伯明翰 2-1 阿仙奴
作者: woodstock1221    時間: 2008-2-22 03:07 PM

作者: kd90lmpv    時間: 2008-2-22 03:58 PM

第一關:0-1
第二關:1-3
第三關:flamini(阿仙奴)
作者: nndnnd    時間: 2008-2-22 04:43 PM

作者: lukeong    時間: 2008-2-22 04:48 PM

第一關: 0-1
第二關: 0-2
第三關: frebegas
作者: jim5655    時間: 2008-2-22 09:15 PM

第二關: 全場波膽 - 伯明翰 0-1 阿仙奴
作者: tang6620    時間: 2008-2-23 02:14 AM

第一關: 半場波膽: 0-0
第二關: 全場波膽: 0-1
第三關: 第一位"助攻"入波嘅球员!: Fabregas

作者: cenachamprey619    時間: 2008-2-23 03:48 AM

第二關: 全場波膽 - 伯明翰 1-1 阿仙奴
第三關: 第一位"助攻"入波嘅球员!=flamini
作者: kloh    時間: 2008-2-23 04:22 AM

作者: lma23    時間: 2008-2-23 05:20 AM

第三關: 第一位"助攻"入波嘅球员!=Adebayor (阿仙奴)
作者: scslam14    時間: 2008-2-23 03:14 PM

第一關: 0:2
第二關: 0:3
第三關: Emmanuel Adebayor
作者: hihihuhu    時間: 2008-2-23 03:33 PM

第三關: 第一位"助攻"入波嘅球员!( no )
作者: 金山脚下    時間: 2008-2-23 04:18 PM

第一關: 半場波膽 0-2
第二關: 全場波膽 0-4

第三關: 第一位"助攻"入波嘅球员!罗斯基。
作者: clever718    時間: 2008-2-23 04:55 PM

第一關:半場波膽:伯明翰 0:1 阿仙奴
第二關:全場波膽:伯明翰 0:2 阿仙奴
第三關:第一位"助攻"入波嘅球员:Da Silva Eduardo

作者: toyo88    時間: 2008-2-23 04:58 PM

第一關: 半場波膽 - 伯明翰 0-0阿仙奴
第二關: 全場波膽 - 伯明翰 0-0阿仙奴
第三關: no
作者: wlt1110    時間: 2008-2-23 05:37 PM

老板,甘早关门的!
但,我照估

唔好意思,
已经截止
[截止日期:二零零八年二月二十三日;傍晚五点 (香港時間)]
下次请早。多谢支持足球天地!

Jacksonkua

作者: Raishin    時間: 2008-2-23 05:52 PM

第三關: 第一位"助攻"入波嘅球员!=没有

唔好意思,
已经截止
[截止日期:二零零八年二月二十三日;傍晚五点 (香港時間)]
Jacksonkua

作者: wenz    時間: 2008-2-23 06:31 PM

第一關: 半場波膽 0-0
第二關: 全場波膽 2-2
第三關: 第一位"助攻"入波嘅球员!=Sagna

唔好意思,
已经截止
Jacksonkua

作者: jacksonkua    時間: 2008-2-23 11:50 PM

答案:-

第一關: 半場波膽 - 伯明翰 1-0阿仙奴
第二關: 全場波膽 - 伯明翰 2-2阿仙奴
第三關: 第一位"助攻"入波嘅球员 = no (自由球)

呢期冇人估仲,
多谢嗮各位参与!:onion14:

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www1.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0