標題: 太子成日受手指指.....他噶戏越来越差囖 [打印本頁]

作者: ec4bobby    時間: 2014-2-18 01:38 AM     標題: 太子成日受手指指.....他噶戏越来越差囖

太子成日受手指指.....有几集系皇帝面前都指手画脚,他噶戏越来越差囖
作者: qutess    時間: 2014-2-18 09:48 AM

捂系距D戏差, 系剧角色需要
作者: 屁屁zzz    時間: 2014-2-18 06:31 PM

來來去去都只是那幾個動作
作者: jayshen123    時間: 2014-2-18 08:44 PM

is a shame!!
作者: engeng886    時間: 2014-2-18 09:09 PM

I think he performs OK.  Just to make something special on the character.
作者: faiclub2012    時間: 2014-2-18 09:50 PM

我鍾意呢個設計,感覺好北方好皇親國戚
作者: 日日有食神    時間: 2014-2-18 10:59 PM

根本就係造作, D 戲一D 都唔得...
作者: carolus76    時間: 2014-2-18 11:50 PM

角式個人發揮, 你可以鐘意, 都可以唔鐘意.8 N3 q: B6 D( J' D
不過我覺得他演得好, 你一講他手指指, 我就記得你講邊個, www1.tvboxnow.com1 c4 f5 V. i$ ?* P! R6 y
覺得他已經成功左. 因為個角式好深入民心.
作者: 大文細佬    時間: 2014-2-19 01:16 AM

佢選擇做呢種宮廷戲都係用手指指方法表達架, 好似向紫禁驚雷做皇帝時成日手指指向上, 而食為奴就手指指向下... lol.... 可能佢認為有權柄啲人會成日用手指表達佢地嘅肯定或者權威.  陳國邦除咗呢種手指指方法表現得唔係咁好, 其他佢確實係一個好資深嘅演員! 演技好好架!
作者: milito    時間: 2014-2-19 09:20 AM

現在的查理斯王子追得上佢,做左40幾年太子都未繼到位。
作者: milito    時間: 2014-2-19 09:21 AM

佢選擇做呢種宮廷戲都係用手指指方法表達架, 好似向紫禁驚雷做皇帝時成日手指指向上, 而食為奴就手指指向下... lol.... 可能佢認為有權柄啲人會成日用手指表達佢地嘅肯定或者權威.  陳國邦除咗呢種手指指方法表現得 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. e1 [5 [8 N/ u* H/ N6 R2 l/ v; K( Q
大文細佬 發表於 2014-2-19 01:16 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- N# B* t% ^4 f* A# H# x. c. C

' J/ J# }! b! D* {4 X絕對認同、讚同
作者: 落魂草    時間: 2014-2-20 09:10 AM

太子演的還是不錯的,值得表揚...
作者: fan007743    時間: 2014-2-20 11:31 AM

他可以用肢体来区分以前的角色,算系甘啦
作者: lyt519    時間: 2014-2-20 11:54 AM

不差吧,剧情需要
作者: kb157711314    時間: 2014-2-20 12:27 PM

唔喺咁樣,都唔似有病啊,演得算喺咁噶啦。
作者: andy_yap    時間: 2014-2-20 08:51 PM

I think he performs OK.  Just to make something special on the character.www1.tvboxnow.com4 j2 P, X  h5 v; Y) \
engeng886 發表於 2014-2-18 09:09 PM
公仔箱論壇2 o$ d3 G/ M' `& w5 u6 U
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ J4 F2 }; e" M6 x) ~/ O- e/ ?5 a3 a
Agreed with you
作者: maye2328    時間: 2014-2-23 01:38 AM

, e# @+ m" x- a
- }2 P$ {$ c. U( G$ |( `佢係做緊一個有心理病和壓力病嘅太子,有此種輕微病情嘅人有不自覺嘅肢體動作㗎.其實佢故意做出來的讓人覺得佢呢個太子呢個角式係有問題的人。
作者: shouting669    時間: 2014-2-24 03:11 AM

陳國邦 has passion, but not belong to this generation, hopefully he can have some more luck later
作者: butawong    時間: 2014-2-24 11:13 AM

thanks
作者: boajai    時間: 2014-2-24 04:54 PM

he is a good actor. he knows what he is doing.
作者: 100188    時間: 2014-2-24 08:51 PM

都ok啦,起碼睇落都似一個心理有問題嘅太子
作者: miumiu468    時間: 2014-2-25 05:13 AM

He is doing well.  that is about the princess in a drama
作者: soetheik    時間: 2014-2-25 02:20 PM

不只是手指指,还是抽筋式的隔段手指指及讲话。看得人好辛苦。
作者: jackynys    時間: 2014-2-25 08:49 PM

I think only character requested, he is good actually.
作者: hsu8222    時間: 2014-2-28 10:11 PM

erwrrrrwerrrw
作者: 大文細佬    時間: 2014-3-1 01:15 AM

已經好多集無出現喇!
作者: waibish    時間: 2014-3-1 02:13 PM

劇情需要~~~~
作者: bigheadson    時間: 2014-3-4 10:34 PM

普通啦,不過佢D戲有待改進
作者: gigi831008    時間: 2014-3-5 12:31 AM

麻麻地, 不是好深入民心.
作者: lilytang    時間: 2014-3-6 12:40 AM

陳國邦一個好資深嘅演員 演技好
; n( ]6 F' U" a% kwww1.tvboxnow.com表現一直有深度
作者: crazycrazyman    時間: 2014-3-6 12:59 AM

陳國邦演活了這個角色, 志大才疏.  這身體語言的設計, 特顯太子此角色處事没自信,缺乏安全感.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: d. q. J% R8 n# D
陳國邦真是一個不可多得的演員, 希望TVB珍惜!
作者: cuqk    時間: 2014-3-8 02:07 PM

角色需要嘛
作者: jjj5    時間: 2014-3-11 02:13 AM

作者: lek0212    時間: 2014-3-11 09:42 PM

算不错了,希望下个最佳男配角是他
作者: 温丁娜    時間: 2014-3-11 10:54 PM

演的還是不錯的,值得表揚

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www1.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0