標題: [疑難求助] 分手前有先兆嗎? [打印本頁]

作者: 小森林之友    時間: 2014-7-17 01:42 AM     標題: 分手前有先兆嗎?

由中三開始,同女朋友咗一齊咗9年,last一兩年冇咩出街,出街都已經冇咩嘢講,冇哂熱情。但我當時冇留意到呢啲分手先兆已經出現咗,只係自己冇去用心解決以為大家一齊咁多年一定會係咁" _& s5 S& a- A% P6 }  _8 _- t
嗰陣好多朋友都好羨慕我地好足咁多年架,飽肚時點時諗肚餓,大熱天時點會諗住凍呀?
& I6 l3 [. W# b+ t+ F: `- W: GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有一次,偷睇到女朋友同朋友send message,原來佢喺出面已經同個男仔曖昧緊,只係我當局者迷,冇去睇清楚世界不斷喺到變化,結果慘痛收場。公仔箱論壇" ^  ^5 N2 y0 }% ~3 J& n
tvb now,tvbnow,bttvb' S5 p& H  Y# R6 a' }! S
幾多嘢,我嘅領悟就係,臨危要不亂。除咗搵食,可以嘅話擺多啲時間陪下身邊個女朋友,係好緊要。因為呢啲嘢,有今生冇來世架!我失去咗先明白,但係而家佢都已經嫁咗人喇。
' w; j6 }# b: e9 U
www1.tvboxnow.com8 y0 ?8 r* i! j6 ^  v. `. Q

! r# W0 I2 D, W, d; @3 ?公仔箱論壇到今日回顧以前,以後對呢啲分手先兆亦小心翼翼。勇於承擔,先可以重新上路。
作者: 小森林之友    時間: 2014-7-18 01:42 PM

港女分手態度唔易學
作者: hohman    時間: 2014-7-18 04:12 PM

分手先兆系感觉对方五系好在乎你,毛咩话题。
作者: ch6ed8sw    時間: 2018-6-9 04:23 PM

作者: alittlekidkid    時間: 2018-10-1 03:36 PM

in hong kong, no money is always the symptom
作者: 電視機撈粥    時間: 2018-10-15 09:32 PM

作者: 匈奴一族    時間: 2019-1-1 03:18 PM

肯定是又先兆的,比如对你越来越冷淡。
作者: wongwh    時間: 2020-3-30 05:52 AM

我覺得不是你的錯,
2 h" k% t0 J# H/ Y) d. y) w# jwww1.tvboxnow.com是她先變心,
+ _& J  W; f5 |不要怪責自己不对。
作者: AthrunSavior    時間: 2020-4-25 02:19 PM

港女分手態度唔易~!!
作者: roraroland    時間: 2020-5-5 06:15 PM

有時有D細節,當局者迷。好多時事發後先覺悟

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www1.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0