標題: [八卦神探問題]--[答中有獎]真係有呼吸的都有分派 [打印本頁]

作者: 金田Sam    時間: 2015-1-8 03:26 PM     標題: [八卦神探問題]--[答中有獎]真係有呼吸的都有分派

本帖最後由 金田Sam 於 2015-1-10 12:03 AM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ U& I4 U1 w( p0 [7 D
公仔箱論壇9 v/ |) o3 F" V$ U* f  _  C
[第一題]八卦神探劇中萬綺雯(車季菲)有多少個細妹?
0 E" s0 N, d9 I9 t' r3 Fa)0個www1.tvboxnow.com5 d& a+ |( C  }0 @% }$ |& {
b)1個www1.tvboxnow.com& {4 ^* a3 [$ K5 K& l- A
c)2個,

/ [! [* P4 z0 }3 i& _; Q截止時間在一月十五號夜晚23:59分,得獎者會有2000分轉賬。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ ^0 |7 }+ A  }. P4 S
[attach]3016000[/attach]
3 k. j! Z9 z8 [3 d1 i, U& [公仔箱論壇(示範答案):
! ?" o+ U# I, P* P7 h/ c5 |公仔箱論壇1)第一題答案A tvb now,tvbnow,bttvb% C1 F. z, @: x( E8 j" ~/ A3 S
2)第一題答案B 因為唔係車季左唔係車季右,又唔係車貴過頭,係車季尾

! N* E: p3 w" nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3)第一題答案C 因為伯母可能仲有得生
www1.tvboxnow.com, O( ]' j3 _3 M; F5 E

3 ]- Z' N/ ?( _( t公仔箱論壇玩法及守則
' P$ Q/ p6 V1 a, wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1.各位參加者注意活動截止的日期時間。公仔箱論壇0 h- P. |  F. ?0 P
2.發表答案後不可再編輯帖子,可加入創意答案,好的會有獎賞。
! U& A- r" r& b( ~' B3 W! U3.嚴禁分身參與, 如發現會給本區版主處理。
5 L1 `0 M" c- r4 \- C% }% n公仔箱論壇4.如遇到有爭議時本人擁有此活動的最終決定權。公仔箱論壇+ A. ~# D# ]- Q# v
5.遊戲純係試驗性質,歡迎提出意見。tvb now,tvbnow,bttvb5 O) t7 X4 f' x( v# L
6.答中者肯定有得加分,唔係純吹水,請大家湧躍參加。
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-9 11:52 AM

本帖最後由 金田Sam 於 2015-1-9 11:57 AM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( T+ V4 _* d6 \7 r
tvb now,tvbnow,bttvb- |9 ~, \9 @7 o) n/ S$ S
[第二題]八卦神探劇中趙洛希(Shirley)最後秘密係乜嘢?
1 I- a* ?% l' t, Y8 k. @5 J- Btvb now,tvbnow,bttvba)係變態殺手,處心積累以殺人為樂。公仔箱論壇) k4 b. B# _6 |1 w
b)係勇仔,不過變咗性,為想同薜丹仁一齊。公仔箱論壇9 m+ N9 J& ~% \! ?& F
c)係誤會,真係女仔,真正兇手係未死的勇仔。
公仔箱論壇3 `3 ^; D8 L& Z# N6 e# M# a
d)自創答案,請注明tvb now,tvbnow,bttvb% W+ L2 v/ V7 T
截止時間在一月十號夜晚22:00分,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% G. A8 K7 c: b1 ~; ~2 B
猜中者你話加幾多分就幾多,以8萬分為限

/ x  M5 E+ |, g. gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。[attach]3017018[/attach]
4 a, K5 U8 g9 A+ y. Q: Z! a4 ?公仔箱論壇(示範答案):6 j- T- |7 w6 K$ A
1)第二題答案A 擺到明,唔使估,簡直送分www1.tvboxnow.com1 }" _& M1 U1 y5 @
2)第二題答案B 我都估呢個,好合理

9 E" n& H, R6 R- xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3)第二題答案C TBB一貫打邊爐式收場

5 W- i3 \; d. j& J( Y* F5 {4 [www1.tvboxnow.com4)第二題答案D 自由發揮) g7 }$ e* D* K8 G4 S, S4 q

: |( F$ s4 Y: k4 p& S( \8 b" F玩法及守則8 M5 X& [2 d! Y
1.各位參加者注意活動截止的日期時間。
8 x; h* v  j4 O公仔箱論壇2.發表答案後不可再編輯帖子,可加入創意答案,好的會有獎賞。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% J! }) a3 k( q% Q
3.嚴禁分身參與, 如發現會給本區版主處理。
# G( h' Z( Q9 g# O* l公仔箱論壇4.如遇到有爭議時本人擁有此活動的最終決定權。公仔箱論壇; ~0 T4 {2 _6 I, K$ y; i2 b
5.遊戲純係試驗性質,歡迎提出意見。
6 ^/ `) i( e, T公仔箱論壇6.答中者肯定有得加分,唔係純吹水,請大家湧躍參加。
作者: CC517    時間: 2015-1-9 12:16 PM

第一題答案B 睇晒啦都係得一個肥妹妹1 }3 c* A* B' }8 m+ \. w/ \/ |
第二題答案C 吹水波話個有變性人www1.tvboxnow.com' w9 u( U6 C6 d8 k
行啲, 但係跟劇程, 都係老作。
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-9 10:39 PM

本帖最後由 金田Sam 於 2015-1-9 10:40 PM 編輯 公仔箱論壇: k8 F0 L4 M8 Z* [7 y- ?5 y6 Z

% G) Z% U$ Z" N3 L) c" C# o9 z- e: c
第一題答案B 睇晒啦都係得一個肥妹妹
: W, U; _* \+ x- U公仔箱論壇第二題答案C 吹水波話個有變性人
' U) U: n2 m# Y" X  B' E: p( e2 Otvb now,tvbnow,bttvb行啲, 但係跟劇程, 都係老作。( M$ u0 K+ T. [7 D0 y3 n
CC517 發表於 2015-1-9 12:16 PM
; ?9 I( [# s- k# q5 l. u4 R
[attach]3017306[/attach]
/ X' s9 D0 w: r8 y; s
! V, }: D; T9 ]: K; k( y+ m8 U9 Lwww1.tvboxnow.com好嘢吖,你答中了,真係有變性人,仲變到同某個人一模一樣,
7 w7 {$ Z$ u9 K3 C宜家如果整容技術真係咁都得時,都幾恐怖。
作者: CC517    時間: 2015-1-9 11:12 PM

原來得一隻貓捧你場多謝晒
作者: CC517    時間: 2015-1-9 11:14 PM

p.s. 得閒來貓E館坐下, 都有遊戲玩
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-9 11:42 PM

原來得一隻貓捧你場多謝晒, k% Q4 G" [) k
CC517 發表於 2015-1-9 11:12 PM
- _4 B( L1 q1 n) t

8 r- @, t6 C" N9 X: P$ k% ~! B6 E公仔箱論壇呢個答中有獎遊戲聽日先截止,+ {0 q/ |4 Z8 @. Q
睇吓除咗你隻貓之外仲有冇人入嚟欏分,# O" F% N3 \  I; M# e% q; O
真係啞ge入嚟做兩吓手勢都有得派,www1.tvboxnow.com. V: j/ b) V  q4 y! o3 |
..己經出到呢招嚟招客....www1.tvboxnow.com7 w0 |! T9 S7 y$ e4 H9 C

作者: CC517    時間: 2015-1-9 11:45 PM

幫你打下廣告啦
作者: lhy92725    時間: 2015-1-9 11:47 PM

第一題答案B,我未睇,估下嘅遮公仔箱論壇) u1 k$ T: y1 l% U* \2 t  r
第二題答案C ,又系斷估無痛苦
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-9 11:50 PM

幫你打下廣告啦公仔箱論壇, S5 t6 R; E% @: H
CC517 發表於 2015-1-9 11:45 PM
* s( V: T9 x. e1 mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 E# c$ R: G' i* F. p1 m
要啦,入得嚟呢區,求其晌我呢個帖留吓言都派分,tvb now,tvbnow,bttvb, o: c. {3 o& {7 u% z
搵人嚟啦,聾盲啞跛都好咩都好,總之係人就得,tvb now,tvbnow,bttvb% e( L+ ?% @5 `# s+ ]% h
真係有身份証都有.....
+ u) ~/ {5 m: ]% ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 h6 r: T& o' M2 {. h% K
呢區我留言咗幾個月,儲埋d分多到我自己都驚,* N2 V/ t7 Y$ K6 _$ n  G* j" X/ J) Y
總之入嚟,就算鬧兩句都派,至多派少d.....
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-9 11:53 PM

第一題答案B,我未睇,估下嘅遮TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; Q. A+ A8 v: J1 U$ _
第二題答案C ,又系斷估無痛苦
7 [" M' O$ ~, L% [8 H: D公仔箱論壇lhy92725 發表於 2015-1-9 11:47 PM
; }+ W2 V, K% J. O  r6 Dwww1.tvboxnow.com8 U- n/ K1 @9 u$ Z( r( Q- W

2 R0 c9 |) H, Q: c$ |, l6 Q7 M公仔箱論壇你有冇忙成咁吖? 套戲己經做完仲話未睇??公仔箱論壇/ V5 ]! X$ v2 A( Q8 h9 P
但你又答到喎,車季菲真係得個肥肥地細妹,. w0 y. J% }# ?) q; D8 D& K
斷估的第二題我晌第二個帖直頭開埋我都係咁估,
: d0 a: \# \7 J/ l2 j劇集去到咁高潮,今晚又大結局,萬綺雯比人咀完又咀,www1.tvboxnow.com& r+ b% V" Y$ K8 ~2 G7 P0 K
攬攬鍚鍚,呢個李思捷個角色搵我做,無人工我都做。
作者: CC517    時間: 2015-1-9 11:55 PM

; P& U) s8 w. p* e

; h4 T& b4 q8 `6 R8 v& ewww1.tvboxnow.com5 b' j& B) D- a
你有冇忙成咁吖? 套戲己經做完仲話未睇??
6 d3 u" b' n7 r( Htvb now,tvbnow,bttvb但你又答到喎,車季菲真係得個肥肥地細妹,: ~' `' ?9 t  x6 C+ N+ ]' z
斷估的第二題我晌第二個帖直頭開埋我都係咁估,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 @" M% ^' y: _' O( X3 g0 W
劇集去到咁高潮,今晚又大結局,萬綺雯比人咀完又咀,tvb now,tvbnow,bttvb6 s" y& n8 X, v( P1 Z
攬攬鍚鍚,呢個李思捷個角色搵 ...
/ x" P1 }6 J5 b  O7 Q5 e" O公仔箱論壇金田Sam 發表於 2015-1-9 11:53 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" |: i( ^# p( h4 X# O* C

% X, {8 |/ o) u* B公仔箱論壇樓上個貓姐係國內人, 唔係好似我地咁晚晚追, 等成集做完至download來睇架
作者: CC517    時間: 2015-1-9 11:56 PM

萬二蚊飲左定型水, 青春不老
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-9 11:58 PM

tvb now,tvbnow,bttvb, a: S8 B5 e6 f- V4 P' w
www1.tvboxnow.com( w  h* V- H9 c) q' R$ v5 \0 o
樓上個貓姐係國內人, 唔係好似我地咁晚晚追, 等成集做完至download來睇架公仔箱論壇  q7 a5 @' u2 t  Z! x% M: `* y; Q5 w1 H
CC517 發表於 2015-1-9 11:55 PM
www1.tvboxnow.com% a4 m* I: M) e, g" J) ~0 x7 m

T' Y# s' C* k1 q& g* ~5 W! mtvb now,tvbnow,bttvb咁又係,呢度出晒名係download劇的好地方,公仔箱論壇" }; B1 w. s1 `8 W+ A+ c2 ^
我以前都有down過,所以早幾年開咗個戶口。
# t+ p, ]% l1 {% s% B$ U3 ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。留言就上年年中左右先開始....www1.tvboxnow.com, b! P6 o6 z  I7 X+ S
# w& D0 Q2 H- s' T
劇集區的版主幾好人架,成日加我分,又創d送分遊戲,
* S" Q, D8 z7 ?+ c, i/ A送到我宜家個積分過億,比佢加分的留言過百都有,www1.tvboxnow.com' h- B% k, W- t, Y5 c( ^4 q
搞到我有d唔好意思添
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-10 12:00 AM

萬二蚊飲左定型水, 青春不老
2 O( b* k. K" O% ]8 s  ^3 D公仔箱論壇CC517 發表於 2015-1-9 11:56 PM
* H8 g0 s) R9 E( c3 [

* o- A: Q: s$ C7 g2 |+ u( G; D大結局呢集講佢比人打定[定型針]公仔箱論壇+ [* K" @3 L9 t9 S/ p, B: b
哈哈,夠諷刺啩...
" G) d- A' ~# ?; Q! Jtvb now,tvbnow,bttvb
" ~( b: X" @1 c! Q7 |: s不過年紀始終都大咗,真係無以前咁靚,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 S  N' a! y& M# P' H2 Z" U1 G
但宜家做戲就好咗好多,爽朗性格更表露無遺。
作者: CC517    時間: 2015-1-10 12:02 AM

四十幾仲風韻尤存, 你仲想點
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-10 12:07 AM

四十幾仲風韻尤存, 你仲想點tvb now,tvbnow,bttvb. N6 s' D  O* K1 l. I4 l
CC517 發表於 2015-1-10 12:02 AM
" k- n$ ?: u  h3 d, t$ Y

, J, O! z4 C+ S公仔箱論壇
, ?8 Y2 c, q; R; P  @www1.tvboxnow.com
1 v! a8 d; W3 p% ~' m& r0 e公仔箱論壇今次仲有新面口的女演員,有d角度睇係幾靚的,www1.tvboxnow.com/ ^3 c# X4 x5 ?! m& j, O& Q
更有幾特出的鐵良芷朱晨麗,蝦頭同梁烈唯....
; `  s" Y5 j8 @/ ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我就真係好似賣緊廣告,不過套劇我覺得好睇,
6 S6 E4 k- y: a7 v2 H4 @$ M& X, l公仔箱論壇我睇以你進度,你要排期到出年暑假先睇到囉....
作者: lhy92725    時間: 2015-1-10 09:14 AM

其實我可以晚晚追嘅,不過費事出廳開電視之嘛
& ^& e2 n* }; `0 B7 m! q我已經搵佐資源全套下載來睇, x$ q# Q" l% ?& Q
純粹捧萬二蚊場
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-10 09:31 AM

第一題答案B,我未睇,估下嘅遮
0 L3 |/ s1 g9 D5 T$ b( O0 rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。第二題答案C ,又系斷估無痛苦
2 ]2 S0 d1 T/ O% CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2015-1-9 11:47 PM
( s( U; w" X8 l, R2 h7 [, i
[attach]3017564[/attach]www1.tvboxnow.com: @8 A8 H9 [7 L7 Q7 y) _# z
哦,睇唔到呢個回覆添,有估就有分加..
3 `& I" i9 [. W; r0 }- Q- [公仔箱論壇* q" j, C& Y1 G. v
該煨,
# i3 ]- o9 g9 u1 U' `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。本來問答帖晌限時前唔應該有咁多閒雜說話,: L2 w% E0 C  s2 D, }
又係我自己衰破壞咗慣例先,撩人講嘢。
: s2 D# ^: q' |: V" v' W: r& Z$ V請幫手宣傳吓,
7 E3 n( z" v# }) h% q( t睇劇同步討論樂趣多公仔箱論壇- z  Z2 W6 ?1 L! Z
齊齊追劇回覆笑呵呵
tvb now,tvbnow,bttvb; ?5 A8 O+ ?! d. J

作者: timmaxsing    時間: 2015-1-10 09:38 AM

p.s. 得閒來貓E館坐下, 都有遊戲玩
% D5 D$ g: t1 N) S5 c2 E6 Y; Iwww1.tvboxnow.comCC517 發表於 2015-1-9 11:14 PM
E生係我地方買AD,問過我未...
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-10 10:15 AM

E生係我地方買AD,問過我未...tvb now,tvbnow,bttvb' c( v: e, D3 J( ]+ g3 X
timmaxsing 發表於 2015-1-10 09:38 AM
8 @$ r6 J" ~6 M' Z/ k9 Q6 g8 H( x% l6 |8 {) R' d8 w+ }# d3 s
唔好怪佢住,真係要怪就怪我,公仔箱論壇. W9 s3 j. E' Z
不過相輔相承,e貓有晌佢果區幫手宣傳,
  u  K. F- l1 K# w' j將功補過算係唔話得囉....
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-10 10:22 AM

其實我可以晚晚追嘅,不過費事出廳開電視之嘛
! k+ E4 R8 S5 L/ _( v3 X" Awww1.tvboxnow.com我已經搵佐資源全套下載來睇
5 T. ~/ _$ r2 ~% `6 D' Y' |9 E1 a( Gtvb now,tvbnow,bttvb純粹捧萬二蚊場tvb now,tvbnow,bttvb# a2 i: `1 S) N2 i. c# a
lhy92725 發表於 2015-1-10 09:14 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# m* R" g3 x8 X+ m5 p0 Q

1 L  K( F& l. v2 u$ W& y/ a* C睇一套其他人睇晒的劇,人地己經知道晒劇情而你先睇,
. H3 R9 v' D0 h我覺得樂趣唔大,因為就算幾好睇都好,都過晒氣,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ P  v* d, N; B8 A/ j% O
當你睇到緊張時亦無得同人講,人地己經追緊第二套,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% u3 r+ l" e$ Y! H# [9 e/ f3 H
完全唔同劇情,仲有咩意思?. n# `' r% @/ ?' ?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 e. }) ]: X. F7 I3 |1 Q8 s4 g
download落嚟一次過睇係好,只不過,咁係睇,唔係追.....
作者: CC517    時間: 2015-1-10 10:32 AM

E生係我地方買AD,問過我未...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( R# V- N. v0 q+ U
timmaxsing 發表於 2015-1-10 09:38 AM
! d3 ?% H% x  d9 S  \公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; |2 Z! o# U5 z5 L& ^# N
無問過幫你手, 對唔住, 係貓厚多士做左嘢都要出糧喎, 唔該
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-10 10:34 AM

1 \2 R1 t6 Q% D$ w6 n
$ s6 ?2 k& L: e' j& R3 t7 ^
無問過幫你手, 對唔住, 係貓厚多士做左嘢都要出糧喎, 唔該
, x" g$ C% m- w+ F# L. H. [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。CC517 發表於 2015-1-10 10:32 AM
www1.tvboxnow.com# I0 D2 s$ M8 I- }# t# _# y; d) X* E
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, H0 `$ p$ g' H" K' ]: h/ k
嘿嘿,出咗我份糧仲唔夠??
7 y& W( `3 _) d% @  wwww1.tvboxnow.com呢區你咪使旨意蝦到J神喎,佢大把幫手,...tvb now,tvbnow,bttvb: E& U" q& h1 H
厚多士? 係喎...諗起都肚餓...去食嘢先。
作者: CC517    時間: 2015-1-10 10:42 AM

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" w5 i6 v; s9 S7 D

' L5 S1 i' P( c5 n' a# ]嘿嘿,出咗我份糧仲唔夠??
3 e8 E# C$ ^4 h' ~% @3 `% _tvb now,tvbnow,bttvb呢區你咪使旨意蝦到J神喎,佢大把幫手,...
! F* B  ?; l. n厚多士? 係喎...諗起都肚餓...去食嘢先。
- g4 y/ ]: h9 h8 ~3 @) Y1 o; Z金田Sam 發表於 2015-1-10 10:34 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 j  U4 C. p8 Q

# |5 Z2 @3 ^1 l/ b7 n/ H4 owww1.tvboxnow.com點會呢J大好好人, 在樓下開遊戲, 奬金豐富, 少少TVB$, 一D都唔在意, 貓都係講笑啫, 佢老人家唔會嬲嘅
作者: timmaxsing    時間: 2015-1-10 10:53 AM

( x6 e* D- a5 T0 U: Y( y
- i0 o6 v: s' P& ~% M, ~www1.tvboxnow.com唔好怪佢住,真係要怪就怪我,
5 h3 y! W! K, ?6 I8 k4 w" Vtvb now,tvbnow,bttvb不過相輔相承,e貓有晌佢果區幫手宣傳,
1 b# L& Q: S, N2 \9 K公仔箱論壇將功補過算係唔話得囉....
# B5 @4 G- V0 T, M! {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。金田Sam 發表於 2015-1-10 10:15 AM
  ~; O- [2 Z8 T- k3 a. {E生係"有傾有講吹水區"的其中一樓帖的樓主,我哋認識佐好久啦,我也是活躍該區,我哋只係說下笑,金田Sam會員好唔當真
作者: pknoface    時間: 2015-1-10 12:23 PM

我都未睇完結局. 唔知個遊戲完咗未呢?
8 B2 W4 x8 K! e) X: P公仔箱論壇
8 w, ?; f! m# R2 [- x/ I$ c) c7 Swww1.tvboxnow.com[第一題]八卦神探劇中萬綺雯(車季菲)有多少個細妹?
' r% Q3 I6 z  w& {: E8 L% o公仔箱論壇b)1個
$ {0 D3 l; v2 X; `6 m5 h1 Y! U
1 r  E6 e+ g. I) XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。[第二題]八卦神探劇中趙洛希(Shirley)最後秘密係乜嘢?
9 ^- X3 e0 u0 `- M7 zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。c)係誤會,真係女仔,真正兇手係未死的勇仔。
作者: pknoface    時間: 2015-1-10 12:25 PM

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 \1 @% n7 i* c2 T9 z4 U  }+ C

/ u1 F9 t: {/ ^4 ]- G, o5 {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢個答中有獎遊戲聽日先截止,
# A( b  c3 P3 s5 i8 k, m公仔箱論壇睇吓除咗你隻貓之外仲有冇人入嚟欏分,
. c. @+ Y% F8 p) Y4 A6 u/ htvb now,tvbnow,bttvb真係啞ge入嚟做兩吓手勢都有得派,
9 ~( @3 G+ i$ p- K+ [..己經出到呢招嚟招客....
) Q5 Q" ^2 r8 w6 _" \* Y. |6 }' V! K, W) _0 `$ Y) G' O, L, e3 Q
金田Sam 發表於 2015-1-9 11:42 PM
& A2 C8 H& s% r9 F. Z: }8 ]! ]
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 K$ V: N* `0 j8 Y, j; D: u9 `
金田兄唔使擔心既, 我地一定黎撐場既.
作者: pknoface    時間: 2015-1-10 01:01 PM

原來勇仔真係變咗性呀? 殺人既原來係呢條女呀?
作者: MOONCAKE43    時間: 2015-1-10 01:24 PM

第一題答案應該係B - 得1個細妹
3 j1 R& [! e+ K1 B8 m5 Q! y5 g第二題答案係C - 我都系斷估架tvb now,tvbnow,bttvb# S/ X+ _+ k5 j% A1 }% }
sorry, busy working, 仲未睇完...
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-10 01:53 PM

又有兩位留言,都有估到答案係乜嘢...www1.tvboxnow.com5 B& x. ]0 A. K( K# E% K6 F
分數方面我係慷他人之慨,請笑納..! w, f7 d: f7 |% p: e& @% L
今晚十點前只要你有呼吸就有得送,
' ?4 @9 C7 i+ r, ]* U  uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我又睇吓今次擺明送分可以送幾多出去。
8 X$ y$ S7 o5 U" Fwww1.tvboxnow.com
* g3 T3 B8 L( c+ x2 Btvb now,tvbnow,bttvb[attach]3017668[/attach]
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-10 01:57 PM

' O" h6 v# {  eE生係"有傾有講吹水區"的其中一樓帖的樓主,我哋認識佐好久啦,我也是活躍該區,我哋只係說下笑,金田Sam會員好唔當真
- R6 H9 R. m" b  n9 Q& C- j公仔箱論壇timmaxsing 發表於 2015-1-10 10:53 AM
3 @; S, s3 Q1 C( w, s$ Qwww1.tvboxnow.com
7 N/ X' w' ~; W- P# j8 ]! b& bwww1.tvboxnow.com哈哈,我唔知道你地咁老友吖嘛,www1.tvboxnow.com- M1 J3 j6 {/ I% `& K$ N) Z9 u
呢區版主受人愛戴,遇到有人欺負,
  |+ U( y, p3 F: M9 i- q  F' cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。版主唔出手相信其他會員都會出聲....
' h' r2 l6 @' t' q( q# F# H9 y% y( ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- ?  {  V8 i  X; y
原來,貓兄的確幾活躍水區,
. S5 T" {+ D& f( B$ n. J, J0 y公仔箱論壇我按住佢個簽名檔一搵就搵到,
9 Q- ?( @0 H: L+ u* W一個帖去到2200幾頁....犀利..www1.tvboxnow.com1 C( `, i6 d/ }5 B; \

6 ^8 ]" G" N1 l% c9 j% ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。睇落唔使送分比貓兄了,貓兄資產原來咁雄厚
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-10 02:00 PM

原來勇仔真係變咗性呀? 殺人既原來係呢條女呀?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 N; L/ R: G, ^* K7 j4 b5 H
pknoface 發表於 2015-1-10 01:01 PM
8 \2 s, q, n( K% {tvb now,tvbnow,bttvb! W% o8 v1 h2 j% P+ Z5 F
嗯,分就送咗,見你答得幾好,睇晒之後請留多次睇後報告,; s( L9 S6 S- g4 ?, B4 X# g5 I% c  m
講講對成套八卦神探的意見,有邊度好邊度差....
( m6 r3 |( U( J8 cwww1.tvboxnow.com純棒女神萬綺雯的話相信會幾滿意,戲中佢d對白好搞嘢...www1.tvboxnow.com7 ^- A& [4 A" E! c
7 ]: Q1 {1 z+ v
其中一句,[你可唔可以唔好成日做d嘢令人誤會呀~] "3 x/ ]1 i9 Y) t7 t& o; k

0 b. }5 ~4 \% @0 `- A2 r( {' JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。所以,你咁講會以後棒場,講得出請做得到,唔好令我誤會呀!
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-10 02:12 PM

第一題答案應該係B - 得1個細妹
* D/ K1 m( f) d$ ?7 a( X) @第二題答案係C - 我都系斷估架TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 o6 [& Q/ A( w- O
sorry, busy working, 仲未睇完...
! z7 f( \7 b6 R  k4 v+ }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。MOONCAKE43 發表於 2015-1-10 01:24 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ W2 [$ B$ ?' C$ T+ P
tvb now,tvbnow,bttvb2 y) d; f! j: E( I
睇劇追嚟睇會好睇好多,正如好似球賽咁,
, j; B# T7 x0 N" Y, m$ @) [( mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。如果一早知道比數幾多去睇,場波會好悶,
. E, @4 q) r. X# Stvb now,tvbnow,bttvb知道場波比數係1比1,上半場己經入晒後,
& e5 j( X# s; A, {) H! n5 r下半場知道結果時甚至放棄唔睇....
  `, q. s8 Y! a5 O4 Y+ S! l就算有龍門精彩的撲救,後衛優秀的解圍,
$ R( t2 i' k+ g- u8 |. \亦會錯過晒,睇劇同睇波一樣,睇即場,
7 V) @; p% B- w* G' }www1.tvboxnow.com晌全世界仲未知會發生咩事前第一時間自己睇,
" r* x+ t. @* J% G/ D咁樣播前討論,播緊討論,大家一齊估下劇情去向,www1.tvboxnow.com" f0 ^4 W) x9 @
會好睇好多,希望以後多d人試下咁做。
作者: timmaxsing    時間: 2015-1-10 05:02 PM

tvb now,tvbnow,bttvb  U# a" m  k5 H+ ]- D$ Q

1 Y& E8 V/ I/ H4 ]9 b/ B& ~4 S# Z+ |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈,我唔知道你地咁老友吖嘛,
  M+ ^- L: R2 m* ctvb now,tvbnow,bttvb呢區版主受人愛戴,遇到有人欺負,www1.tvboxnow.com1 ~' l7 H) T: ~8 A
版主唔出手相信其他會員都會出聲....
/ ^- I+ K5 [/ u1 d& O- P$ T% h$ r6 L7 fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! d' x0 ?& j) y/ ]+ ^! P
原來,貓兄的確幾活躍水區,6 b8 s2 ]9 X/ Q8 P. j+ _6 x
我按住佢個簽名檔一搵就搵到,
$ x5 ^0 E% B$ N& I" x一個帖去到2200幾頁....犀利..4 D6 x/ p" w) L3 X$ e
tvb now,tvbnow,bttvb3 a! c" L5 G- b* K$ H
睇落唔使送分比貓兄 ...www1.tvboxnow.com' t. N# f- b! I* G5 n9 G
金田Sam 發表於 2015-1-10 01:57 PM
係叫貓姐姐...唔係...
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-10 06:37 PM

本帖最後由 金田Sam 於 2015-1-10 06:38 PM 編輯 公仔箱論壇3 g2 F) b" J- c3 y7 S8 z: ^- X8 J* j
www1.tvboxnow.com2 _( y. E; N8 K8 j( e9 v
係叫貓姐姐...唔係..., |' @; l, r) w+ ^+ I3 u8 ]
timmaxsing 發表於 2015-1-10 05:02 PM
& k- _  P8 M( G# u  n2 \tvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb7 j2 ?" d8 u. A+ D. t1 l7 _
呵~剛剛跑完馬,J神版主有回覆喎...
* R& c1 e8 b+ l0 ?公仔箱論壇原來係貓姐姐,嘿嘿...咁有冇狗哥哥架呢度?8 _& R+ T: v9 T  g0 o6 L. ]9 u
鍾意貓的女仔或女仕會幾有善心同愛心,
/ x" l. s9 F! q" d6 K6 p3 Zwww1.tvboxnow.com好多流浪貓日日有人餵飯,希望d貓有嘢食,
* q  f& X# V) X9 {; W) d# L% ytvb now,tvbnow,bttvb高傲的貓係唔鍾意人地睇住佢地食嘢,公仔箱論壇8 [( J5 i6 u, d, x9 X
所以放低後要走開,離遠睇住d貓自己過嚟....4 Z, z% ?9 @% h- y, c+ w
tvb now,tvbnow,bttvb1 s& s6 p3 B! r3 U
貓,老虎獅子係入於貓科動物,混入我地人類社會後,
$ n/ T, _) V, r. a$ V" M% ]貓亦都有所改變,唔一定要食肉,更對魚的腥味喜愛,www1.tvboxnow.com4 `4 k" u2 B( E% G4 k2 o& V% E$ |
細個我屋企係住木屋,有養過自來貓,年年都大肚,
# B1 ]6 B  u% c% e. G$ C% Ywww1.tvboxnow.com次次生一堆貓仔,然後又通山走,但又識得自己返嚟,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# m" t0 m* q9 Z% B& P4 ^4 C1 R
有次我同細佬去碼頭釣到魚返嚟,幾隻貓離遠聞到己經撲向我度,
1 M, i5 r* N# N% C1 T' r8 v& nwww1.tvboxnow.com最後比佢地搶晒我的戰利品,激死.,....tvb now,tvbnow,bttvb+ c2 M. Q: M/ }3 S
3 x* Z! F' ~  B1 Z6 s5 a- r
貓,的確幾可愛,痴你果陣,但當你無嘢引到佢,佢真係睬你都傻。
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-10 06:47 PM

養貓的經驗只係晌我十四歲前,因為當時住的木屋大火,乜都燒晒,www1.tvboxnow.com  p4 m. R  D0 H5 E
然後我地亦搬咗,果陣所養的貓其後不知所踪了,應該又變返流浪貓..
" b# e7 R; a" ~: q2 i公仔箱論壇+ g$ I- U4 w2 e+ H; R, ~- ]4 _( N9 ?0 @
其後屋企細,己經無再養過,何況知道佢地壽命比我地短,www1.tvboxnow.com2 e; R# d+ l/ p2 Q4 n
免得睇住佢地大,睇住佢地老,然後睇住佢地死,要傷心就唔好,tvb now,tvbnow,bttvb& B6 f" Y; F8 V6 F' p- {; L( c! R* W* `4 k
閒來見到有人養貓,會過去同d貓玩吓,懷緬吓以前果幾隻...
/ H& f! j/ K, q9 r公仔箱論壇細個雖然d貓成日唔睬我,但有次我病咗,無返學,訓晌床,公仔箱論壇  ?7 `( I5 T) F0 L* r3 r( Z0 ]
陪住我的就係呢幾隻貓,我估平時佢地都會跳上我床....tvb now,tvbnow,bttvb3 N4 L9 n6 o7 ]8 a
因為我訓晌度佢地一樣咁做,但唔會痾屎痾尿晌度,
7 n* y# K+ R1 ~7 l7 yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。幾有靈性,同埋佢地都幾乾淨,雖然唔可以同佢地沖涼,
$ f1 V7 c- p4 r' Q! a, g公仔箱論壇但幫佢地疏毛時,佢地一樣會乖乖地唔郁....www1.tvboxnow.com$ N' `4 ]' y, Q, [) ^
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& U3 p4 M) y/ T' p6 q) i
貓.....的確係幾好的寵物,如果我屋企大d,我相信我會養。
作者: lhy92725    時間: 2015-1-10 10:32 PM

我都系好細個養過貓tvb now,tvbnow,bttvb# H' b, ?% O' X  v/ |% D
自從他過佐身我就吾養了tvb now,tvbnow,bttvb0 c' j9 {/ w+ m  n0 ]8 ^5 Q
睇住佢離我而去的痛吾想有第二次TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& `4 q( p/ J/ B+ U( V/ B  G
突然變佐呢D同劇集無關的話題
- j+ [* `! L8 }; ]5 i  u財神版吾好扣我分
作者: lhy92725    時間: 2015-1-10 10:37 PM

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 ?; ^2 g, l0 T4 K* [& @, G8 \5 T
tvb now,tvbnow,bttvb* I& Q4 v+ R( O4 @8 a
睇一套其他人睇晒的劇,人地己經知道晒劇情而你先睇,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# h0 U# |$ M( v
我覺得樂趣唔大,因為就算幾好睇都好,都過晒氣,
9 R( @, x& X  H公仔箱論壇當你睇到緊張時亦無得同人講,人地己經追緊第二套,
, T) p% L4 O4 V  T9 v$ g公仔箱論壇完全唔同劇情,仲有咩意思?
; a/ r9 P9 q6 b( ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 U+ |+ u6 v7 q/ ~) \/ y. d
download落嚟一次過睇係好,只不過, ...
, r! [! [" u3 U5 `6 e9 L( JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。金田Sam 發表於 2015-1-10 10:22 AM
我一個人住,無人同我劇透
* y- U7 k1 z$ i. X6 }www1.tvboxnow.com集集追同一日睇幾集無咩區別www1.tvboxnow.com- E" K. [1 G  ?/ O& S% v
我以前追睇prison break同24果陣,可以睇通頂嘅
作者: CC517    時間: 2015-1-10 11:07 PM

吹水吹 到上樓上了, 好事.J大多謝加分
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-10 11:10 PM

我一個人住,無人同我劇透7 N; m. h# y$ I4 B
集集追同一日睇幾集無咩區別公仔箱論壇( ^- ~7 h( m9 U
我以前追睇prison break同24果陣,可以睇通頂嘅公仔箱論壇% ?1 l7 K; e3 Q1 T
lhy92725 發表於 2015-1-10 10:37 PM
公仔箱論壇% c+ R9 S# s3 \! `, P- a

: G7 Q1 Q" Z; }! L( u2 x; x嗯,我去其他討論區又係咁,周不時離題講其他嘢,; s* G; w# {. T3 q4 q
我都希望J神版主唔好怪我地講咗其他嘢,
' M- R* X& L5 u- ctvb now,tvbnow,bttvb因為貓...所以有感而發....。tvb now,tvbnow,bttvb& v( b3 y3 e4 ]# l
www1.tvboxnow.com/ {$ k+ X, v5 x5 j
一次過睇通頂當然可以飽晒,但點都唔及集集追有意義,公仔箱論壇6 ?1 A5 w" _4 B8 I
一套好評如潮的劇人地睇晒講到好好睇,然後自己睇,
: w4 ^" L9 k. E% g) N# c$ C& M" Otvb now,tvbnow,bttvb發覺係好睇時,咁點呢? 套劇做完事隔兩個月先同人講??tvb now,tvbnow,bttvb( U/ s6 Q4 s0 v: r# g" H
人地即場睇完果d己經差唔多唔記得晒,都唔知你講乜?; U2 w) J  k! B( r7 s0 ]7 [
如果宜家仲有人同我講[忠奸人]呢套劇頭幾集好緊張,0 \9 T6 q& z9 S6 m2 ]. [: F9 W
MayMay唔知會唔會坐監? 阿Matt係咪真係咁奸?tvb now,tvbnow,bttvb4 G$ A7 {  l6 @
我會話佢痴線,哈哈。
0 @  f6 _  Y6 k公仔箱論壇
0 r; C4 R6 a) Xwww1.tvboxnow.com同樣兩個月後同我講,嘩,萬綺雯做Madam好掂呀,www1.tvboxnow.com1 T7 n! x6 u: N. a1 e' G
車季菲好惡死,成日鬧人,我會聽到一頭霧水....公仔箱論壇; E8 \% K/ |% p. J
呵呵,一個人住有一個人住的好,就係你上網會有自由,
& i+ X- w4 G% t! y% Z咁,如果正常生活,夜晚呢段時間咪開住電腦睇電視囉,2 y  C+ f5 M0 i8 S/ Q3 N
應該唔困難吖.....一路睇一路回帖,講下劇情.....
5 R7 q4 {% W* P' i0 G2 Q. W公仔箱論壇以劇集送飯,應該開胃d喎....
作者: CC517    時間: 2015-1-10 11:13 PM

劇集餸返可以, 開理電腦, 送埋筷子哼頭
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-10 11:22 PM

劇集餸返可以, 開理電腦, 送埋筷子哼頭6 Q- n- z0 y7 M7 I. K6 X- R
CC517 發表於 2015-1-10 11:13 PM
www1.tvboxnow.com& h# o/ B$ ^8 Y3 q" ~0 V. m
www1.tvboxnow.com$ C' `3 Y3 q7 X+ b0 j; T% i- j
哈哈....
* w; d" T( F& `劇集,以前我就好少睇,一年睇都係五六套左右,
8 F3 V% m' ~/ e/ s' i如果一開始係無時間睇的話,唔會特登補睇返,
6 v. {" K1 d0 x3 }有時更索性連睇都唔睇,直到有時間有mood,- O0 E4 V( E5 u/ h% H; u
要睇就要準備一次過睇,得個完整結局。
8 {2 @/ @4 `7 w- x2 S' g( B$ zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb8 M1 U( H2 q4 n% X6 ~& R
上年到今年真係睇多咗,或者得閒咗,可以成日晌屋企,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% T* d2 v6 ?2 _% ^& U
更何況,我反而覺得宜家TBB劇集好咗,有意思咗,; m+ q" K0 l$ z% T1 _' |
演員亦好多表現得好好,出眾的女演員宜家多咗,www1.tvboxnow.com6 t  R0 V1 U* w' X  H2 O
又唔鍚身,仲成日比人搏懵都唔介意,又攬又鍚,, ^6 z$ x' `. }9 t" w+ f: c
男ge,好似梁烈唯呢d,王祖藍呢d,張繼聰....
: p8 e+ k4 g& E; g* B9 Qtvb now,tvbnow,bttvb舊有的馬德鐘馬國明,表現依然唔錯呀,.....
2 Y, g' b' c) l4 K公仔箱論壇/ F& a1 u% g" k6 ?% @2 y
今次梁烈唯直情搏晒命咁,比人打到飛起,掉落山,6 S( f* ?6 k5 M5 J* n* l6 x9 d0 ?7 r
濕身撞石乜都齊,廁所比人偷衫偷鞋仲追出去...5 K) G0 s+ U) z( \5 ]
好似裸跑咁犧牲色相,女演員個個練武功打交,...tvb now,tvbnow,bttvb+ m- o8 N4 H! l* Z- [- X
唔再係純扮靚做紙版公仔,資深演員亦受尊重,公仔箱論壇, d6 V- [( ]1 }* \" B3 s) E
而且個個仲表現出資深的演技,係有時故仔差d,tvb now,tvbnow,bttvb$ t6 P$ P7 W4 y6 ]* b5 [& X
但演員做得好己經補救到,佘詩曼又返咗嚟....
" ^9 A, v: O! `  @tvb now,tvbnow,bttvb哈哈~ 係收視差咗? 真難明,....以前無咁好睇都無咁差!
作者: CC517    時間: 2015-1-10 11:29 PM

而家多左選擇, 多一個台, 雖然唔係人人有裝機頂盒, 唔睇開又唔想追啦
作者: pknoface    時間: 2015-1-11 12:16 AM

多謝金田兄送份。
作者: pknoface    時間: 2015-1-11 12:19 AM

又有兩位留言,都有估到答案係乜嘢...8 n5 h1 a% d3 m2 y8 o
分數方面我係慷他人之慨,請笑納..
7 t9 r% F1 n+ I- V7 Etvb now,tvbnow,bttvb今晚十點前只要你有呼吸就有得送,
5 h# ~7 B2 {- ?- t& M. b+ x" W2 WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我又睇吓今次擺明送分可以送幾多出去。8 P% {8 j; |. g8 a% a/ F( k( Y
公仔箱論壇! q8 ^7 a: z0 _6 E% K* {
3017668 ...公仔箱論壇3 q2 I4 F2 ^5 |% k# g: n  }7 B
金田Sam 發表於 2015-1-10 01:53 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' J0 Y. c9 X! v$ x

" r* l" Q" \& i( H公仔箱論壇講真句, 我唔知答案架, 個時仲睇緊結局。 我都係抄襲架咋。
作者: pknoface    時間: 2015-1-11 12:24 AM

公仔箱論壇  s. A! P# D/ y0 N8 i/ D

+ J+ y4 N, w2 U嗯,分就送咗,見你答得幾好,睇晒之後請留多次睇後報告,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 }9 C- ^# b0 r# O* w1 q
講講對成套八卦神探的意見,有邊度好邊度差....
. z( Q4 c+ _/ }$ Z: L# qwww1.tvboxnow.com純棒女神萬綺雯的話相信會幾滿意,戲中佢d對白好搞嘢...
# B$ b( A7 `0 [$ c公仔箱論壇5 M/ V7 t: _( S( V
其中一句,[你可唔可以唔好成日做d嘢令人誤會呀~] :lol ...
+ g8 D* @6 M9 r3 S6 Q7 G金田Sam 發表於 2015-1-10 02:00 PM
) a8 b6 v" W& D% a" j3 A$ D
0 v" n- a: r& \5 s% b8 mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。萬綺雯我一向都幾鐘意佢既。 佢做戲唔見得好出色, 我純粹係捧偶像既遮。
作者: pknoface    時間: 2015-1-11 12:27 AM

依家啲劇結尾都係不知所謂。 呢套都唔例外。 我覺得誇張得黎又唔靠邊。 不過睇開就睇埋佢咁話遮。
作者: timmaxsing    時間: 2015-1-11 01:05 AM

我都系好細個養過貓
6 ]  [, ^5 b1 e* O% ^tvb now,tvbnow,bttvb自從他過佐身我就吾養了TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( O" q: S& g: G/ o; C" n
睇住佢離我而去的痛吾想有第二次tvb now,tvbnow,bttvb3 N, g" i7 V/ j* N' G1 X) l( m) r
突然變佐呢D同劇集無關的話題TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 {( ]7 ^+ ~* a9 u: M$ h) Q. g
財神版吾好扣我分
7 V, b$ U0 ^$ B4 \3 W; o: p公仔箱論壇lhy92725 發表於 2015-1-10 10:32 PM
我唔會扣分...因我都有說離題話題
作者: timmaxsing    時間: 2015-1-11 01:12 AM

吹水吹 到上樓上了, 好事.J大多謝加分www1.tvboxnow.com' y/ c' H' i, r$ N' c
CC517 發表於 2015-1-10 11:07 PM
E生你知道就好了,但唔吹劇吹到灌水喎,否則...,到時會...扣...
作者: timmaxsing    時間: 2015-1-11 01:18 AM

# [' B. T9 n. [& u# S, \* V# [  D公仔箱論壇
! h0 G: N# y. U7 H/ A7 a, _萬綺雯我一向都幾鐘意佢既。 佢做戲唔見得好出色, 我純粹係捧偶像既遮。
. x' ]( R) c! x) Y) J; \3 m( f- Gtvb now,tvbnow,bttvbpknoface 發表於 2015-1-11 12:24 AM
亂UP掌門睇唔出你係"蚊蚊"的Fan喎,我都覺得她都好專業精神,就如"老表你好hea中有一幕比郭晉安360轉時傷咗,好有精神演完才睇醫生架!
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-11 02:10 AM

多謝金田兄送份。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 P+ U. Z$ B; m0 a7 s* b
pknoface 發表於 2015-1-11 12:16 AM
www1.tvboxnow.com6 J: w$ A' ~7 r: f- y+ r

. D  y* j9 X0 ~- a6 ?- ]www1.tvboxnow.com你入嚟打個乞痴都有分送比你...公仔箱論壇5 w9 y/ T9 o7 \& I% {. F% a* c
只要你肯入嚟,若果你介紹多幾個人入嚟一齊傾,
' \! h  |8 o' E2 O# C7 B& J公仔箱論壇送多次分又點話呢?www1.tvboxnow.com: P: ^8 X# x$ o4 J# E) ]' C. F

- {  |) a; {2 w$ ~. Ntvb now,tvbnow,bttvb今次個結局算良好,但都係趕咗d,而且又有d夾硬嚟,4 P- E* I2 ^- A; T
臨尾又要益李思捷有得咀咀....萬綺雯蝕晒底啦。
: q$ X3 H! A- _) R% E% q
$ N! M# Y9 X4 J1 k& ~, m- X6 r公仔箱論壇...薜丹仁呢個角色,比我做唔收錢都做。
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-11 02:15 AM

我唔會扣分...因我都有說離題話題
  _( `! u  c2 i- N; Ftimmaxsing 發表於 2015-1-11 01:05 AM
0 A$ W/ _+ Z( b# G' v6 N

* q5 [4 t0 W2 Z3 Y7 V/ l/ Gwww1.tvboxnow.com哈哈,版主晌佢管的果區大晒架嘛,
% U/ F5 c; P, R3 Htvb now,tvbnow,bttvb版主講嘢唔會離題的....呢句我話ge...
8 o' y" j% k5 n/ g' w  {tvb now,tvbnow,bttvb5 C' Z% q8 Q2 x, Q& [$ `, o
點都好,多謝J神通情達理,希望唔好介意我亂咁派分,
, o, p8 N( A) q6 r$ ywww1.tvboxnow.com我都覺得我有時都幾麻煩,成日破壞人地規矩....
& n1 G$ Z) I/ q7 {9 O: r; k. Q# ^公仔箱論壇不過我只係想討論氣氛熱鬧D,旺場D....tvb now,tvbnow,bttvb& O) s. I9 _) k, m4 y! z1 O
分數於我如浮雲,如果派晒出去人地會開心時,
* w8 W; c! q+ R. L! _! ?tvb now,tvbnow,bttvb我樂意繼續亂咁派.....^^"
作者: timmaxsing    時間: 2015-1-11 06:20 AM

1 H3 y; T9 C+ S& q7 N
$ M/ v  U1 D  @( g
哈哈,版主晌佢管的果區大晒架嘛,
- X( j" q- N0 |+ W" t6 S  twww1.tvboxnow.com版主講嘢唔會離題的....呢句我話ge...! g. h/ i& s% O9 u1 G! ]6 }5 m
www1.tvboxnow.com2 s% J. `( G( o5 ?' Q
點都好,多謝J神通情達理,希望唔好介意我亂咁派分,
3 _& D' I$ c" g* R) G& `我都覺得我有時都幾麻煩,成日破壞人地規矩....公仔箱論壇1 h& L$ p# I: M( @7 A9 T6 J% x; ~
不過我只係想討論氣氛熱鬧D,旺場D....www1.tvboxnow.com# L$ f/ G3 b1 H" v$ T) M2 y- t
分 ...
8 x; w' u# p4 t8 a9 W5 i& ]& J4 eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。金田Sam 發表於 2015-1-11 02:15 AM
我給你的TVB就是比你在劇區活動時派賞,我派得勁過架...
作者: CC517    時間: 2015-1-11 11:51 AM

放D錢入銀行生下息, D錢係會繼續來
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-11 01:51 PM

我給你的TVB就是比你在劇區活動時派賞,我派得勁過架...公仔箱論壇/ ^; E4 w, M9 g% S% ?
timmaxsing 發表於 2015-1-11 06:20 AM
公仔箱論壇6 k9 X" o2 V4 Q
公仔箱論壇* I1 U7 _+ t, @, d; M$ {2 b8 Z
哈哈,常言道,洗腳唔可以唔抺腳,以前有前輩咁教過我,
! ^0 x& W3 K4 t- f, Z$ @tvb now,tvbnow,bttvb郁下都萬萬聲我真係驚洗大咗,對分數概念亦一樣....
. C; r' A1 f4 E) }) l9 Vwww1.tvboxnow.comJ神,你搞到我呢個戶口存有唔知幾多個零,我都嚇親,
, {+ h+ S0 z" U7 H& Q" Etvb now,tvbnow,bttvb既然可以任我亂咁派,倒不如睇下人地開口想要幾多? 我就派幾多..
" ^3 Z/ @$ z1 Y5 w# Y0 _" |www1.tvboxnow.com1 ?% M, o; V' l4 f9 ~% D5 b$ z
其他討論區我無試過有人咁樣加分比我,我只係個普通會員間中留言,
- K+ e) B; v% k+ H" s$ ]一般有人回先會接住講落去,係長氣d,因為我次次都儲埋打一大堆字...公仔箱論壇0 F: \( v( [$ ^6 N: L) p0 V
既然宜家我發覺我呢個戶口有咁多個零時,總分數幾多我都唔識數...
+ i( C  x8 g. z: E& [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。豪d啦,下次派十萬分.....答唔中放個屁都送十萬~~# D+ {( F1 q3 j& g  C" j$ S
真係似獎門人首歌咁,數百萬當係碎銀....
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-11 01:56 PM

放D錢入銀行生下息, D錢係會繼續來1 a9 Y6 C/ z8 Z6 n  x: l
CC517 發表於 2015-1-11 11:51 AM
% i* \2 u* J/ {. M; R) T  r: X, @tvb now,tvbnow,bttvb
6 w1 q+ j" r- I5 Hwww1.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb4 m' s6 L, l( k; d( ]: _0 ]
最先參加佢地遊戲有分送時,我欏部份去呢區個賭波遊戲度玩,公仔箱論壇) Z. G( Q  k9 {  G% q8 T
贏咗幾場,好似又加咗十幾廿萬分,其實幾好玩喎,估中比數有分,
+ j! H% C; t! m5 Y% Q5 awww1.tvboxnow.comhttp://www.tvboxnow.com/z_gamelist.phpTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 R, l0 W& Z2 j9 R

1 b5 K# W' t+ q) f0 Mwww1.tvboxnow.com果陣有六位數字分數己經好開心,宜家過億"??
2 D/ W& L* t" ?公仔箱論壇我覺得一出世做有錢人的人未必開心,係靠自己越搵越多先會開心,,,* D; E3 z# N: h0 ?/ Z; Y/ T& U
因為有太多的錢,會對洗錢無晒概念,郁吓一百幾廿萬輕易買到的話,
, l4 G+ x% G4 \再無苦思尋求想辦法得到的樂趣了。
作者: Pedestrian_A    時間: 2015-1-11 04:30 PM

我想參與,但我還沒有看這部劇
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-11 05:24 PM

我想參與,但我還沒有看這部劇$ ~0 F7 O7 L% B$ p1 z
Pedestrian_A 發表於 2015-1-11 04:30 PM
5 d, b4 ^* [& }, ]4 R- m8 r

) y* j1 y+ b6 h3 ]www1.tvboxnow.com得,一句有誠意的回覆,有分加,...
# A+ F; C9 q8 l9 K- j* |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。等你睇咗再補返未遲。
- m" Q: [, |5 E/ a: V公仔箱論壇[attach]3018372[/attach]
作者: Pedestrian_A    時間: 2015-1-11 05:27 PM

大鑊,我在這裡騙財...
6 B( r$ l& G; D+ \8 @; J$ \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Thank you $$
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-11 05:31 PM

大鑊,我在這裡騙財...3 E# s, s0 {* y  P6 N( X/ X. _
Thank you $$
/ L9 w9 V3 J4 U* Z% CPedestrian_A 發表於 2015-1-11 05:27 PM
tvb now,tvbnow,bttvb; u- u7 g0 B, q

# j  u) S; j; e4 Z* f5 X$ Vwww1.tvboxnow.com無,無,無...無d 咁ge事,
1 \5 z- ~) V( Z7 e6 i/ b, |呢度好自由,只要你入嚟叫一聲都有分派...www1.tvboxnow.com  H7 K$ G! j4 \! b# f7 h; ^
不過,最好認真d 講吓劇集,同些少意見,tvb now,tvbnow,bttvb9 H* z2 u" x* y1 t3 u
咁就最好...
作者: mnb1123    時間: 2015-1-12 10:51 AM

金田兄,小弟呢幾日病到九彩都冇開電腦,今日先見到金兄出咗有獎問題,
1 A- E$ R& q5 `% p+ P& Q& |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。雖然未能參予,但都响呢度多謝金兄花時間搞D活動,希望下次能够參加 ,話是話18集同大結局都未睇。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 P0 F! Z) t+ x! `" Z7 w
祝金田兄2015年心想事成.健康快樂!
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-12 02:53 PM

金田兄,小弟呢幾日病到九彩都冇開電腦,今日先見到金兄出咗有獎問題,
; s  b& l3 {: D( H- C: |, C8 Q& A. J- ntvb now,tvbnow,bttvb雖然未能參予,但都响呢度多謝金兄花時間搞D活動,www1.tvboxnow.com: L; X) B) u4 f8 j
希望下次能够參加 ,話是話18集同大結局都未睇。$ N5 ?7 g& d  m: L: T1 \
祝金田兄2015年心想事成.健康快樂 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ ^3 p- I( ]6 I4 t% p
mnb1123 發表於 2015-1-12 10:51 AM
tvb now,tvbnow,bttvb( Y, L3 |3 {/ N! ?1 V( n! g
7 Z3 y: O) w7 A) U' C
噢,病到九彩就多d休息,養返好個身子先,我地等你好返一齊傾架。
# L+ w  k" S# t; N8 B6 ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
( |$ T. o) I# m& O* J未能參與唔緊要,只要仲有呼吸就有資格收分....www1.tvboxnow.com$ M' Y7 F" X. \- I( I
呢個活動我都係慷他人之慨,人地比我派的,
7 q! r7 v. D- {# t) w1 K. O. j- s8 |分數雖然唔可以換錢,但應該換到一份喜悅,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; L* L% U) K5 E" w
病緊未好返的Mnb1123兄,收住82000分先,
. d( j; i  s* \5 G: u6 l& c公仔箱論壇睇怕個病應該就嚟好返,謝謝你的祝福,同樣小病是福,我都祝你快d好....^^"www1.tvboxnow.com' Y) {) b( l) p8 Q- v$ }
[attach]3019007[/attach]
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-12 03:14 PM

就快過年,有答過問題的..www1.tvboxnow.com9 L( H+ t4 z1 C3 ^  c4 a) X
追加一次好意頭的派分...
9 s, q( D  D) V/ Z* Q/ _
......請多多留言....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! q$ Y) b& p! p& l

6 j% N* _) t. |# L. d# H( f# j' u& [5 B; E; o7 i1 `) x
[attach]3019012[/attach]
& B5 C2 T" n9 T8 vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。

作者: lhy92725    時間: 2015-1-12 03:19 PM

多謝金田兄追加獎金哦,呢度好搵過水區哦
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-12 03:26 PM

多謝金田兄追加獎金哦,呢度好搵過水區哦公仔箱論壇2 e9 N, S* Q# d' i+ r& D
lhy92725 發表於 2015-1-12 03:19 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% i0 c4 {! q: `+ v

- y1 N& Q. K- T/ e3 a9 o一時時架,犯規一樣會扣分,! U0 u! }( k* f! k9 ]
而我發花癲派分亦係一時時,公仔箱論壇) p2 K/ K6 Q8 ~: N; H3 H1 L* t
到我正常果陣就會好孤寒了。"
! J1 T7 {9 S' n, L# uwww1.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 }% j3 Y; D( ~2 q2 t
到時可能問你欏返....
作者: lhy92725    時間: 2015-1-12 03:33 PM

過年果陣過黎水區坐下,一定有著數
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-12 03:41 PM

過年果陣過黎水區坐下,一定有著數
6 n$ o* I; N" T公仔箱論壇lhy92725 發表於 2015-1-12 03:33 PM
2 W/ x# G  o& ], ~$ t

; k/ c8 V$ Y) \! B2 Z# E3 R! V% ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唉,己經有著數啦,最先我仲諗住500分,500分咁派,tvb now,tvbnow,bttvb7 p4 [! U' c. E& I; o7 V* T
宜家一嘢人地掉成億過嚟......
9 O5 U9 |6 `3 b) ]1 {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我派分都會諗吓咩理由,令人覺得佢值得我派,
: X: T8 {0 M- D3 e6 [; N. H  @但我晌水區乜都無做過,己經收成億轉賬?
# o, L  _- {5 n; }# H7 XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。點算好呀!?
8 E: e& r9 U; A+ Z2 xtvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb, D+ P4 p& x  |. o- w* H6 {& S5 k
你要唔要吖,我分一半比你,你晌呢度同我一齊派好唔好??
作者: Pedestrian_A    時間: 2015-1-12 04:00 PM

Thank you 金田Sam!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 @, Y! r$ u. Z& l
說實話,我沒有幫助什麼所以感覺騙財
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-12 04:04 PM

Thank you 金田Sam!公仔箱論壇& H6 z' {- I& x
說實話,我沒有幫助什麼所以感覺騙財0 ~. d4 g: ]9 G8 P
Pedestrian_A 發表於 2015-1-12 04:00 PM
tvb now,tvbnow,bttvb2 x2 F' I6 x7 Q

) F) [6 g! y/ o7 Wtvb now,tvbnow,bttvb你都唔夠我騙得犀利....我去水區吹幾嘢騙咗一億...8 M' x+ }# a3 c3 i! s% [7 x
每次派一百萬分,我要派一百次先散得晒....陰功。
作者: pknoface    時間: 2015-1-12 09:04 PM

就快過年,有答過問題的..
* k* D* X8 r7 Q& tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。追加一次好意頭的派分...$ A4 w. \7 `+ A6 C5 @2 U) M' E
......請多多留言....公仔箱論壇' o' h+ A, v+ q, ]' p

' z0 z3 M3 u! k! Q
3 U8 N3 f8 p8 D# ^1 h2 Mtvb now,tvbnow,bttvb3019012
) g& O. t+ t7 r  utvb now,tvbnow,bttvb8 s. [6 q* O( c; D# z
金田Sam 發表於 2015-1-12 03:14 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ y- C; [. m+ w, C3 b- f

; A0 @& g) b" W9 D多謝金田兄追加獎金,
作者: pknoface    時間: 2015-1-12 09:05 PM

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 _  L- {+ A/ f; `

+ p- t9 a2 {# i你都唔夠我騙得犀利....我去水區吹幾嘢騙咗一億...tvb now,tvbnow,bttvb/ M+ f/ z. A- k
每次派一百萬分,我要派一百次先散得晒....陰功。
/ D! C! a4 v/ c6 y9 cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。金田Sam 發表於 2015-1-12 04:04 PM
www1.tvboxnow.com4 l. {' P* V3 D. F/ x+ U
公仔箱論壇9 b; h4 ^9 b1 |5 K! }; [2 _4 i8 g, ~
唔好話騙, 係應得既。
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-12 09:20 PM

7 @* F/ a8 O  Y* u; H
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- G. G5 A! b$ F& |: J
唔好話騙, 係應得既。
; D- X, w4 J) ^+ I5 vpknoface 發表於 2015-1-12 09:05 PM
9 S3 [$ C( _; l9 `  G
tvb now,tvbnow,bttvb7 \! k, S4 A* B% A# Q
哈哈,你咁好口,講得咁好聽,你d分就應得...
1 {8 E3 d! K  C$ a, I8 P4 @7 M1 k, B
& M3 B6 x" k! ]3 D% ^tvb now,tvbnow,bttvb唉~我只係去水區跟住地話題留幾次言,www1.tvboxnow.com/ z! L9 F4 a5 o
宜家儲埋d分嚇咗一跳,唔知點先派得晒...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, W8 k. {+ M8 }
幫幫手,下次我諗到咩問題時,你幫手答吓...
8 B, X6 ^6 a1 B. E% \9 `+ N5 L唔係呢堆分,我送到下世都送唔晒....
作者: lhy92725    時間: 2015-1-12 11:45 PM

一億好濕碎,系甘依就比人過佐10億比我都試過
作者: timmaxsing    時間: 2015-1-13 12:35 AM

我都有50億TVB啦,幾億都係散紙
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-13 09:36 AM

我都有50億TVB啦,幾億都係散紙" s- a0 Z6 c, I9 V9 k4 e
timmaxsing 發表於 2015-1-13 12:35 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 f, k) J6 A, f- r; B) x$ J6 [9 P
: C2 S3 P( A0 q$ o! G7 E. v
TVB 1184983887 元 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! c& d! k& e* N/ _, c1 n" w
.......↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑......唔識計喇,5 D8 `6 P' B: i; B! A
一般嚟講我計數鍾意心算,但數目太大會計到痴線..所以連個天都唔比我做有錢人,就係知我會計唔掂..100蚊 乘 100次以下的數目我計到....公仔箱論壇' g! N+ l' v; Z+ ?0 [# J

" L: l, a- G  h! H( [. btvb now,tvbnow,bttvb50億? 我諗我的腦細胞都冇咁多.....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' Y. z9 {9 ^  |9 h' O- x7 T

作者: MOONCAKE43    時間: 2015-1-21 06:45 PM

哈哈哈, 金田大哥個人都真係幾誇張過喎, 笑死, 多謝您D錢♥
作者: 金田Sam    時間: 2015-1-21 11:50 PM

哈哈哈, 金田大哥個人都真係幾誇張過喎, 笑死, 多謝您D錢♥  T' ?5 x3 ?9 |4 Y4 d) y
MOONCAKE43 發表於 2015-1-21 06:45 PM
0 \- W& z% u1 {: S7 @9 F( N5 ^5 }tvb now,tvbnow,bttvb
9 _9 P. [4 g  ^4 \$ s6 u哈哈,我又唔信我個腦有50億個細胞,所以太大的數目真係計唔掂。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 G' A+ y- ?+ A

: _6 f/ ~4 g! m3 J$ aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。三兩百萬個細胞或者有.....不過分散晒去諗其他無謂嘢.....
作者: yong39316852    時間: 2015-6-9 12:54 PM

一,B不知对否
作者: 892395128    時間: 2015-8-27 04:59 PM

哈哈,呢套嘢超搞怪
作者: siU.傑    時間: 2015-11-25 10:49 AM

Thank you for sharing
作者: siU.傑    時間: 2015-11-25 10:49 AM

作者: siU.傑    時間: 2015-11-25 10:53 AM

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www1.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0