標題: [翻唱] 劉美君 《最後一夜》 [打印本頁]

作者: Evelyn.    時間: 2015-6-8 12:11 PM     標題: 劉美君 《最後一夜》

本帖最後由 pinaroo 於 2015-6-9 03:30 AM 編輯 公仔箱論壇% D! F$ L1 ?9 e  Q4 o; d

' I+ @: K  i# q  o2 ?! owww1.tvboxnow.com劉美君《最後一夜》' T! k+ g* }" e: Q- |
' ]9 |$ `/ v/ K5 X9 Q

5 ]4 L! Y4 U  V2 {0 ?* O0 Ptvb now,tvbnow,bttvb 8 d' O+ i( b3 `! q7 }
大家好!  很久沒有放歌。我也來翻唱劉美君小姐的《最後一夜》, 今次自己錄歌做埋個片。哈哈,希望我上歌個格式o岩啦,因為我經常出錯擺烏籠 。這歌,多謝您們收聽,謝謝版主 ,謝謝眾歌友, 謝謝大家!www1.tvboxnow.com0 r) @, `+ R! {, Q7 ^

% d) o" q6 F2 [( LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
) ~' S% I: U! WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。[youtube]FqZiFbxlHn4[/youtube]/ P# m4 ^8 I7 \6 o& F/ L

' }4 U" a; \" E7 e% \tvb now,tvbnow,bttvbhttps://youtu.be/FqZiFbxlHn4
6 x" n' z# {  @8 `" E8 Z" a& i' cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( ?# x, @, ]9 R, f  Z
公仔箱論壇- H' s/ h; i8 @- s5 e: U( X
《最後一夜》
2 \  B  ]) x1 B; ~+ [% m公仔箱論壇作詞:林振強) @; ]& L2 S5 X8 d0 K) |
作曲:T. Hendrik / K. Van Harren /M. Applegate公仔箱論壇* E5 [$ T! s$ j( _8 F: K
編曲:亞里安

W$ L2 K7 O: v, h+ S) w0 B# @公仔箱論壇% A! {+ s7 g3 c" @4 r; e
放低 願你把身體放低
) t+ b8 {9 Q4 f" OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。縱使 沒法把心窩放低
公仔箱論壇# G9 u5 s# ~# a3 x- o# e5 ^
再伴我一晚 讓記憶添一分美麗TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 Q4 D: c3 j% J2 }
最後這一晚 就快消逝

( L* x1 E* b- a( L* DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 公仔箱論壇. k$ F& h  [/ e: M) s+ `  X. _8 f
*以後未來是個謎TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# c, e  s# e' ]  X6 J( o
不必牽強說盟誓
2 ]# ?0 I7 k- x5 }+ _5 g+ `4 C難料哪夜再一齊tvb now,tvbnow,bttvb( u" [. }  d( k" r, C
Let me touch you one more night
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ L! s# B" B* C. V

0 L1 P  s9 i" @" t1 vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。以後未來像個謎TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: A) U& r; ^! j
只知愛你(愛你)愛難逝
7 a/ @" V6 @5 y0 w$ Gwww1.tvboxnow.com無論有沒有將來www1.tvboxnow.com4 _% z. Y9 q# n, W& \' S% A
Let me hold you one more night
公仔箱論壇0 z4 `/ a2 |4 G0 d' I* M+ `, B
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, K# D9 T0 M* `3 r* X) ?2 O- {
徹底 讓愛火燒得徹底, l  q0 ~; `4 u/ O
縱使 沒法可相戀到底公仔箱論壇3 t5 ~2 n7 H) I2 o
你是我所愛 就算交低一堆嘆喟www1.tvboxnow.com- t, T% R. l$ r, N
你是我一切 就算消逝

- v' n  h5 M. P, h& P3 GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
( f7 w; ]3 U; X8 B) b TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 L+ O7 L+ K) M2 s9 T
重唱 *,*9 f8 U) K2 [5 r- w- b% I9 R3 P

作者: pinaroo    時間: 2015-6-8 04:23 PM

本帖最後由 pinaroo 於 2015-6-9 03:27 AM 編輯 公仔箱論壇& A' z3 t7 V2 |
5 D4 M' W9 y3 G2 z

唱得好好.一陣先講.

% _" B" i5 ]5 T; ~www1.tvboxnow.com

希望我上歌個格式o岩啦

6 J" w1 Y/ L) B9 WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。

格式係有小小錯.

. ^' q9 Y+ p/ M, M% I$ pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。

唔洗寫  [翻唱] 劉美君 《最後一夜》

www1.tvboxnow.com# v  x; y3 F- c8 O& a

同 Youtube 插入係咁 FqZiFbxlHn4

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 N8 Q/ |' Z5 G, M- B' L

因為我經常出錯擺烏籠

www1.tvboxnow.com  w" u# y2 a! s% K/ O( V! ~

唔緊要,反而可愛.

, d% Q* D9 n# f5 H0 `9 X7 C

我只係 想妳唱大聲小小,俾多啲力.

www1.tvboxnow.com9 w4 P2 @- Z  ]" {" i' w

其他 非常好.

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- c  G  n6 d* J# i

順暢,groove 好,Ad Lib 加得好好.

www1.tvboxnow.com6 K8 e1 E5 w# m

成首歌唱得,有感情.

8 o, X8 v2 x4 K2 G" J5 r" X公仔箱論壇

係 加多 小小 起伏 就 非常完美.

5 p" Y$ ^: B( \, o, j. U

但小心過火,因為現在巳 非常好.

/ [% x) t0 X8 T7 c" \) k" X

妳先去開個活動帖.再有新歌就加上去.

公仔箱論壇, e/ {8 y1 Z  P) Z) e8 s

[音樂唱作區] 第一屆 個人演唱會 活動

9 a2 B$ h! o5 C% w

多謝妳的分享.

tvb now,tvbnow,bttvb) g2 n7 J; _+ @  g

請支持本論壇.

公仔箱論壇( R8 l, Z7 |( G; }+ t3 X

努力呀.支持妳.

作者: Evelyn.    時間: 2015-6-9 10:10 AM

P版主:TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 {7 F% T! d+ r7 p4 G
tvb now,tvbnow,bttvb; \$ v, A" p4 z; B: A
您好! 首先,我好多謝您黎聽我唱歌,仲給我好多寶貴意見仲加埋您既鼓勵! 感謝啊!我會繼續努力,希望可以再唱好d就好喇!公仔箱論壇- z( [. [( \$ P: H& s

4 H9 x8 V! O0 ?tvb now,tvbnow,bttvb至於上歌個格式,發帖前, 我好認真睇過個格式, 仲靜靜雞望吓 kilykilyk 點做。出帖,第一行出3個格仔,我都諗左10分鍾要輸入d什麼 ,好似跟以前貼歌唔同既。哈哈,結果都係錯。 今次要煩麻P版主幫手,真係唔好意思!謝謝!
' a- n% e' o0 f: S/ ~, D) T$ A
6 L0 u) E9 r9 n2 b; N- u: z公仔箱論壇仲有,我想再係度多謝大家! 請您們多多指教!音樂常在!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 ~+ v& m* p! Z

* h! f% w5 T& A. H! N  p6 lEvelyn
作者: ~劍全~    時間: 2015-6-9 01:47 PM

Evelyn 唱得好有感情又輕快,聽得好舒服.
2 p6 D/ Z4 p1 J( o公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb5 }) l* [8 L) m' _
期待妳下個自唱作品!!
作者: Evelyn.    時間: 2015-6-9 09:20 PM

劍全版主:
# i  a, s. X2 o+ R. ewww1.tvboxnow.comwww1.tvboxnow.com% v/ y7 d; I! V( Y' a4 O( X
您好! 我好開心您也來聽歌與留言,同樣,我感恩有您既支持鼓勵呀!   唱歌,我仍在努力中,更希望下次上歌會有進步,不過我真係要好好練習,因為好多時都覺得唱得不夠好
6 U* ]8 f8 b. x  i1 U2 Ywww1.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb: k8 s; Y4 p  u9 M
Evelyn
作者: kilykilyk    時間: 2015-6-9 11:14 PM

Evelyn終於出歌仔唱得真夠feel,帶點sexy感覺,唱得好好聽,繼續唱好歌,頂力支持!!
作者: cyrus0613    時間: 2015-6-10 07:41 PM

多謝樓主, 聲音很甜, 希望閣下可以多點做歌, 我會等的.
作者: Evelyn.    時間: 2015-6-10 10:25 PM

kilykilyk:
6 _7 h" Z7 l  p) a
3 K" L  O5 V3 L5 E5 Stvb now,tvbnow,bttvb您好! 我特別多謝您對我既關愛!這裡太多好歌既朋友,而您係其中一位我好欣賞 ,好鍾意聽您既歌聲 仲要每次都係靚歌分享!今次,我好感動您來留言支持我呀!在此, 再向 kilykilyk 您說聲:「謝謝!」
7 I: F8 w  g) u0 g8 q; s公仔箱論壇Evelyn
作者: Evelyn.    時間: 2015-6-10 10:32 PM

cyrus0613:tvb now,tvbnow,bttvb/ J) @% [0 k2 Y3 ^9 \) ?
公仔箱論壇: n5 S% N' \* C
您好! 很高興在這裡認識您啊!謝謝您的讚言,太過獎了! 感謝您給我的正能量!我也希望下次出歌再有您既支持。同樣,我會等的! 謝謝您!
; a( U2 }1 f8 M6 A公仔箱論壇Evelyn
作者: patsypatpat    時間: 2015-6-15 08:00 PM

未聽過哩首歌... Evelyn的確唱得好sexy... haa haaaaa 得好sexy!www1.tvboxnow.com% ~2 r( ~" r  L2 u* P3 h2 D
support Evelyn!
作者: Evelyn.    時間: 2015-6-15 09:21 PM

* a2 o( @8 k) T) K; qwww1.tvboxnow.com
8 `' B6 i+ a7 L0 Lwww1.tvboxnow.compatsypatpat:
0 c) h" I* p% ^5 A( G  Q! ^! i
% `/ {# x# @* L' _您好呀! 很感謝您支持同給我鼓勵,好感動呀! 我是這裡新丁,唔敢四圍走四圍留言。我已聽您演繹的《等了又等》,非常動聽,演唱跟原曲一樣!patsypatpat 您好厲害哇! 請您日後多多指教!至於我唱歌,真係好麻麻,自己聽番又唔覺 sexy。其實,分享歌曲,我好驚冇人聽兼零回應,因為我怕好冷冰冰既地方,這是我的心底話。今次,有您同大家既鼓勵,我會十分珍惜和感激! 再謝謝啊!tvb now,tvbnow,bttvb/ v2 _7 M0 j' R# H% q% h. v7 A* u
Evelyn
作者: 忘鳥    時間: 2015-7-1 04:03 PM

這"一夜"是一種難忘的感受,在這一夜能聽到如此"一夜"的好歌,能揮走不少煩惱。
作者: Evelyn.    時間: 2015-7-2 04:35 PM

忘鳥:www1.tvboxnow.com/ o7 G- g) Q9 D- V3 s
謝謝您來訪!很開心有您和其他歌友的鼓勵支持,大家日後要多d互動 ,有分享就會好開心!祝您快樂!  g  ~9 T  f: s: Y; [' T  t
Evelyn

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www1.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0