標題: 是你給我快樂 [打印本頁]

作者: 多事啦    時間: 2008-11-8 02:16 AM     標題: 是你給我快樂

雖然唔係好長時間,只是短短的2個幾月
, I, M" n! c. M/ u我同你都無咩特別經歷,但我知你好緊張我,好愛我..我都好愛你TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ W. C$ @) ~$ E5 |  w
每次我忙到無時間同你SMS...你就會好緊張...怕我唔開心...怕我有事1 |/ }% S3 j: {) k  m, N/ v
你知我病..你即刻接我收工...迫我去睇醫生www1.tvboxnow.com: _2 L7 @2 ~% ]% w
有幾次我自己去睇醫生...比你知道..你由屋企即刻趕去醫院睇我..陪我tvb now,tvbnow,bttvb, ^% a* E- y" X& S7 M4 v; e
每星期你都給我驚喜...在我不知情下..出現在我面前
" @8 S/ j# C2 q; W1 Y7 m7 U. kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, G- z4 h, c& ^' i$ K7 S5 L
我好記得果次.......公仔箱論壇( u/ u+ E9 ]; d/ H* S6 J+ y8 v
因為公司上既事好唔開心.....好想同你傾電話,但你話忙緊唔得閒同我傾電話..要夜d先可以
9 X" E. ]# f9 i' k* s那時心情又差...一步一步向前行...到樓下..見到你...見到你,慢慢行到你面前,緊緊的抱緊你www1.tvboxnow.com1 L0 b$ G) A5 Y! ~
我的情緒不再低落....心情開心甜蜜..... 公仔箱論壇$ H+ Z; k/ g! i  u7 H

% z3 j9 q7 ^6 a/ N5 R' ~每次只要你出現在我面對,不快的心情總會消失4 a3 a) z( D: z9 Z% X" P% @

A. c% l# O5 f* ^. A公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" E# k& Z$ I# a1 x: a; Z

7 J/ e: C- W! B: B. g8 aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
9 b$ u/ v6 L6 Q# ^( b9 |- Gtvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb7 P9 _' K0 k, x+ R+ d) u& q1 N
作者: yumiko123456    時間: 2008-11-11 02:16 AM

請保特心情開心甜蜜.....
作者: kaitou_kid    時間: 2008-11-11 01:34 PM     標題: 回應 多事啦 第 1 篇文章

hope u can stay in happiness forEVA!!! :011: :011:
作者: kitty@08    時間: 2008-11-11 10:57 PM

戀愛得滋味是最甜的。
作者: 多事啦    時間: 2008-11-11 11:16 PM

原帖由 yumiko123456 於 2008-11-11 02:16 AM 發表
6 `2 f. u+ z' n% y1 pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。請保特心情開心甜蜜.....
" }- d; o! U: ^2 O: `0 s" ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
/ z- o) ?9 m' K( a, e: F+ _0 o; Rtvb now,tvbnow,bttvb我會架啦
" x* c& w- N# m6 d嘩...你幾時做左版主架
作者: 多事啦    時間: 2008-11-11 11:17 PM

原帖由 kaitou_kid 於 2008-11-11 01:34 PM 發表
3 z; d+ I( T8 ~* a; e4 ~' sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。hope u can stay in happiness forEVA!!! :011: :011:
" l! @+ S3 x" Y. K" ttvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇# C8 z# i2 n$ |' S$ I
我會.....努力呀
作者: 多事啦    時間: 2008-11-11 11:18 PM

原帖由 kitty@08 於 2008-11-11 10:57 PM 發表
4 ^3 v1 B/ G0 w9 b4 }- [. s. ktvb now,tvbnow,bttvb戀愛得滋味是最甜的。
% q9 z; o, S* Q; T
: ^! f7 m9 J! d係呀.....你又開始左你既甜蜜未呀
作者: kitty@08    時間: 2008-11-12 04:11 PM

原帖由 多事啦 於 2008-11-11 11:18 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ ]: B7 `7 C- d4 a  D

" e0 J. \$ r' b9 O+ |& ktvb now,tvbnow,bttvb6 H0 B7 t7 a# M. ]
係呀.....你又開始左你既甜蜜未呀
www1.tvboxnow.com$ Q4 f# u0 q9 a2 {, |
tvb now,tvbnow,bttvb2 y$ j3 u( E# I& [" }8 n
送你經典句﹕幸福的光
3 f4 L: x6 Z( D* @) p% hwww1.tvboxnow.com當遇到現在$ n; A& f# d8 w  W: V* i
和你相伴一生的人
3 `; ~( I2 _1 `/ Qtvb now,tvbnow,bttvb要百分之百感謝他愛你tvb now,tvbnow,bttvb, Z: G( n4 f6 V, v0 Y9 w( n
因為www1.tvboxnow.com* j) r5 y2 C+ q, ]# g9 |; g
你們現在都得到
# ?! X; ~6 s# b% l4 r$ `; A$ j# n* c5 @4 bwww1.tvboxnow.com幸福和真愛
公仔箱論壇& u1 U1 q2 A" J6 v5 ^2 U
' E- i* o5 S; d& X* [/ u

7 R7 x7 i+ J; y$ P; @大家一樣~愛情因為簡單﹐沒有負擔。 公仔箱論壇+ Z; R  J/ q! u$ Q

* v/ C1 ~  y& Q6 @9 ^2 S0 @; D公仔箱論壇[ 本帖最後由 kitty@08 於 2008-11-12 04:14 PM 編輯 ]

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://www1.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0