返回列表 回復 發帖
多谢晒yumiko族长&pashushita既奖励
閣下24 轉/1359 級我就得2轉....
我要快d升級
go2david 發表於 15-2-2012 18:43
2转要升至 20转。。好容易
好! 就是要有氣勢!! 加油吧

老實說, 如有錢 (指TVB$ 喔那些15x Exp card) 是易很多
chocomint 發表於 15-2-2012 21:18
有$,没时间没耐心,要升一级都难
多謝靚族長
之前大部分都係靠一倍經驗卡去升級, 真係...
go2david 發表於 17-2-2012 12:50
加油
catcat top7
Thanks

Q版皮利斯         ☜♠☞                 37轉/1798級         聖騎士軍團
cat14051         ღღBeeBeeღღ    35轉/1758級         .無.

遙不可及
cat14051 發表於 19-2-2012 18:12
你有的是耐性。。每天玩,很快的
如果大家有耐性,十五倍經驗卡唔成問題,六千兄同pashushita兄會無限量供應
HIDE 發表於 20-2-2012 00:17
迟下有先供应,呢排5掂
你同pashushita兄继续供应啦
赌仔今日可能有
听日可能咩都无晒
你又5俾tips
赢左咪可以供应咯
我都無供應,要比獵人好多錢
尋晚巴勒莫大炒拉素,正
HIDE 發表於 20-2-2012 12:27

你快d再爆阿公d$$$$咪有咯
赌神无理由戒赌架嘛
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
寵物系統蝦米版 提示信息

您最多可以領取家族資金 9999999 ,您已經領取了 9910000 ,不能再領取這麼多了!

如果您的瀏覽器沒有自動跳轉,請點擊這裡

???????????? ...
HIDE 發表於 28-2-2012 18:13
睇错你问既野!
族长set左资金上限领取
拎錢真係每日去寵物區既樂趣
HIDE 發表於 28-2-2012 19:47
你有tvb,摞 tvb兌換宠物币咪得咯
离开家族系统会自动罚款架!罚宠物币!
叫族长开除踢你离开应该就无罚款!
我试过被罚19亿宠物币
18---->20轉...無晒卡
go2david 發表於 1-3-2012 18:24
好勤力。。估你5到
tvb$ 唔係問題,我依家想自己合
HIDE 發表於 1-3-2012 20:22
懒就出工钱叫人帮你合啦
我1300以上已經受不了, 真是佩服你們的耐性
go2david 發表於 6-3-2012 18:58
最厉害都系族长,距升1级唔知要用几多张15x
根據提問及教學區的舊公告看來,以前有50倍和100倍加倍卡可用
所以族長應該沒用太多15倍的吧
fak5496 發表於 6-3-2012 20:30
50倍100倍???
玩左甘耐我都唔知,应该无50倍100倍啦
如真系有50倍和100倍,yumiko现在应该都有200转,而唔系得40几转