返回列表 回復 發帖

「虛擬馬主」購馬 結束 !

開始購買日期時間 :

6/8/2011 00:01

結束購買日期時間 :

22/8/2011 23:59

以先到先得方式購買.
過數給 : 運財童子

方式如下:
1.到 銀行 » 積分交易

3.密碼 --> 輸入 Login TVBNOW 論壇 Password

4. 發送到 --> 輸入過數俾邊個

5. TVB--> 輸入你買幾多tvb錢

6. 附言--> 無需理會

7. 提交 --> 確定資料無誤後按提交
     請大家記住copy低時間 因為回帖時需要過數記錄 以下係例子
      chu553358         2008-10-9 12:49 AM         tvb 50 元               積分轉出

馬匹價錢(記得參閱手冊)
1班(101分或以上) -- $2,500,000 tvb
2班(81 -> 100分) -- $1,200,000 tvb
3班(61 -> 80分) --   $500,000 tvb
4班(41 -> 60分) --   $300,000 tvb
5班(0 -> 40分) --     $150,000 tvb

格式如下:

馬主: 威猛哥
購買馬匹:

第1班 : AAA, BBB
第2班 : CCC, DDD, EEE
第3班 : FFF, GGG
第4班 : XXX, YYY, ZZZ

總數10匹, 總金額: $$$$$$$

運財童子         2011-1-8 12:49 AM         tvb $$$$$$$ 元               積分轉出

如果參與者有任何異議,版主有權保留最終決定

評分次數

没问题!!!完全支持!!!
人在江湖~身不由己
没问题!!!完全支持!!!
pshum63 發表於 2011-8-1 12:05 PM
記得閱讀手冊至好買呀
$2,500,000
系咪250万TVB元呀
發貼是一種責任看貼是一種享受回帖是一種支持
$2,500,000
系咪250万TVB元呀
civicboy1969 發表於 2011-8-1 09:48 PM
係呀係呀, 我漏了
咁平依区咁多富豪俾人买嗮啦,几时轮到我
咁平依区咁多富豪俾人买嗮啦,几时轮到我
civicboy1969 發表於 2011-8-1 10:32 PM
先到先得, 最多買10隻, 又點可以買得晒, 而且每一個班次有大量選擇, 你唔駛擔心.
香港马的总数有成千匹!!!!不怕无马买入!!!!
人在江湖~身不由己
運財童子 9 秒前 TVB 3700000 元  積分轉出

購買馬匹:

第2班 : 1 匹
第3班 : 2 匹
第4班 : 4 匹
第5班 : 2 匹

總數9, 總金額: 3700000

迟些补回马匹名!!!!!!!
人在江湖~身不由己
運財童子 9 秒前 TVB 3700000 元  積分轉出

購買馬匹:

第2班 : 1 匹
第3班 : 2 匹
第4班 : 4 匹
第5班 : 2 匹

總數9, 總金額: 3700000

迟些补回马匹名!!!!!!! ...
pshum63 發表於 2011-8-2 01:48 PM
你唔打算買一班馬呀???

咁打比咪一定無你d馬出???
你唔打算買一班馬呀???

咁打比咪一定無你d馬出???
huhut6432gj 發表於 2011-8-2 10:34 PM
无办法~~~本人无咩TVB钱!!!!!!
人在江湖~身不由己
pshum63 發表於 2011-8-3 12:22 AM
再撑你1千个 争气呀
pshum63 發表於 2011-8-3 12:22 AM
我唔识赌马,跟你买 仲有跟bb买
再撑你1千个 争气呀
civicboy1969 發表於 2011-8-3 12:39 AM
多谢啊!!!!那足够钱来养马马啦!!!!
人在江湖~身不由己
第2班 : 1 匹  金鎸龍華 90分
第3班 : 2 匹  活力名寶 79分  熊英雄 75分
第4班 : 4 匹  明海光輝 58分  正榮 56分  白蹄烏 54分 金鑾大殿 49分
第5班 : 2 匹  兵奇臨 26分    確有心得 20分
人在江湖~身不由己