返回列表 回復 發帖
zzleezz ...
  if we used .. 匿名 ... we will get warning  
  but then, how we used 匿名 reply and not get warning...  
misery98 發表於 2012-1-7 08:56 PM
你誤會啦~
會員可以使用匿名回覆啊~
只要你遵守版規,你就不會中警告或扣分~
你誤會啦~
會員可以使用匿名回覆啊~
只要你遵守版規,你就不會中警告或扣分~
zzleezz 發表於 2012-1-8 01:49 AM
那我犯了哪條版規?
我這人從不記仇,一般有仇當場我就報了。
超爱短笑话! 有点 黄色 小笑话 会更好
花落一地散落成歌,心碎千片飘落成雨
超爱短笑话! 有点 黄色 小笑话 会更好
leonsco 發表於 2012-1-11 11:39 PM
那就要靠你找多點這類的笑話跟我們分享啦~
zzleezz...祝你新年快乐, 恭喜发财, 身体健康。。

~DingDong-Q~
zzleezz...祝你新年快乐, 恭喜发财, 身体健康。。

wasimasterQ 發表於 2012-1-20 04:55 PM
我都祝老夫子您:
一元復始
二龍騰飛
三陽開泰
四季平安
五福臨門
六六大順
七星高照
八方來財
九九同心
十全十美
百尺竿頭
更進一步

Interesting & Funny !!!

評分次數

• zzleezz

··冷笑话 有时候会让气氛尴尬
拿督大人出现了。。。
哗。。。呢度有点静哦。。。
拿督大人出现了。。。
哗。。。呢度有点静哦。。。
EvilgranII 發表於 2012-5-26 07:14 PM
這個post是以前的前輩們開的....
要吹水當然要去有傾有講吹水區啦....那裡實在太熱鬧了啦~
你唔开返个???

你都讲得啱。。。我都係常客
你唔开返个???

你都讲得啱。。。我都係常客
EvilgranII 發表於 2012-5-26 07:26 PM
我唔開啦...都已經夠多會員開了~
但係好意外...竟然有咁多馬來西亞會員~
some more ask u。。。
can i post joke pic(笑话图) at 笑出新天地??
這裡只能夠post純文字笑話~
笑話圖你可以post去趣怪貼圖區