返回列表 回復 發帖

[遊戲] [2012-2013歐冠盃遊戲]報名和詢問貼

,  描述: 已截止

歐冠盃淘汰賽又到,今回簡單一點,不設扣分卡等,但會引入一點新意.
首先要謝謝blacker14tt(車車)幫忙設計遊戲卡,今次有佢幫忙遊戲會更加有趣

獎金:待定(正尋找贊助人中)(但希望每100分有2億獎金)

玩法:今次會以集體計分制為玩法,和會以自由估難易度玩法,即每次我會出一王兩場比賽,而大家自由選擇所估的賽果,而估中的話分數會是大家一齊合計,希望大家一起完成共同目標,估錯或報名後沒有參加的都不會扣分.
例:估波膽(15分),首名入球(15分),半全場(10分),第一隊入球(5分),入場大細2.5球(5分).主客和(5分).
至於blacker14tt(車車)幫忙設計的遊戲卡,要等一陣,因暫時未有住,但玩法是其有4張卡,分兩種"機會"和"命運"卡,每回遊戲大家都可以自由選擇用不用這種卡,每回只要有兩名參加者同意用此卡,就會受理,而卡片結果都會是以同共利益制(即是所有參加者一同接受)

遊戲玩法等若有不明白,請在此詢問,歡迎各位參加

截止時間:待定(不過會在16強開始前)
足球區版主有權決定遊戲中的任何最終決定權
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我要報名參加~
我要報名參加~
zzleezz 發表於 2012-11-17 07:40 PM
腩神,你明唔明點玩,這樣解釋你明白嗎??thxxxxx

會唔會太複雜???
哈哈!我完全吾明。。。。
哈哈!我完全吾明。。。。
mysteryray 發表於 2012-11-17 08:14 PM
我都擔心大家唔明點玩.

其實玩法是,在同一場次上,大家自己簡估什麼,估中後得分大家一齊合計,盡量多分d,越多分獎金越多(因為是平分的).
至於車車的卡要等等先,我都要考慮一下,但基本上都是同共的,好就大家一齊好,差就大家一齊差,看看有無有人累街方喇.

不過不過都是遊戲一場,一路玩一路試啦,我都要邊玩邊學.你都參加啦
但玩法是其有4張卡,分兩種"機會"和"命運"卡 ....
125 have a lot of ...
huhut6432gj ~ good evening ....  
125 also want to 報名 & play ....  

... how?
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
125 have a lot of ... 1911192
huhut6432gj ~ good evening ....  
125 also want to 報名 & play .... 1911193

... how?
fls125 發表於 2012-11-17 08:58 PM
hi 125

卡 要等一等,因為我仲未有住,要等等,不過一定唔好太複雜的.

你話要報名就ok的了,之後會再開正式遊戲貼.
hi 125

卡 要等一等,因為我仲未有住,要等等,不過一定唔好太複雜的. 你話要報名就ok的了,之後會再開正式遊戲貼. huhut6432gj 發表於 2012-11-17 09:03 PM
... 我要報名 ... Thank you ...
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
終於有喇,謝謝車車

卡面

找到屎sir 我系一督屎 私人贊助今次遊戲 tvb$ 10億

謝謝謝謝
我都報名參加
我都擔心大家唔明點玩.

其實玩法是,在同一場次上,大家自己簡估什麼,估中後得分大家一齊合計,盡量多分d,越多分獎金越多(因為是平分的).
至於車車的卡要等等先,我都要考慮一下,但基本上都是同共的,好就大家一齊好, ...
huhut6432gj 發表於 2012-11-17 08:49 PM
huhut搞游戏当然要支持啦!我都要参加!
huhut搞游戏当然要支持啦!我都要参加!
mysteryray 發表於 2012-11-17 09:46 PM
我都係第一次搞個遊戲有成10億以上獎金,今次我都參加埋一份先

我都報名
我又報名
huhut6432gj 你好!

我要報名 !
昨天 略去;今天 珍惜 ;明天 爭取