返回列表 回復 發帖
咁我整幾個字型唔同既俾你揀左,再做俾你!!!
gracechanstuart 發表於 2019-9-18 01:25 PM
謝謝grace 姐!
是否最大嗎!
free2penny 發表於 2019-9-18 02:40 PM
唔係最大,呢兩個係800X800,但係論壇最多可以顯示1200X1200!!!

如果我整個圖大到3000X3000,我可以 用 Code 碼設定佢3000X3000!!!

但係論壇只會見(顯示)到一半個龍仔!!!
我等陣整D唔同字體喺呢度俾你睇,如果你鐘意,可以整兩三個唔同字體!!!
唔係最大,呢兩個係800X800,但係論壇最多可以顯示1200X1200!!!

如果我整個圖大到3000X3000,我可以 用 Code 碼設定佢3000X3000!!!https://s0.gifyu.com/images/Q_runni ...
gracechanstuart 發表於 2019-9-18 02:47 PM
好奇一問, 可以成頁是龍仔嗎!
成页龙仔,拿来搞乜啊
條骨都無佐lu
拉链扣有乜特殊意义,我未get到
lhy92725 發表於 2019-9-18 09:51 AM
正版是写 cony 的
謝謝grace 姐!
free2penny 發表於 2019-9-18 02:44 PM
6 個顏色,3 個字體,你揀啦!!!

1           2             3            4             5            6

正版是写 cony 的
4461 發表於 2019-9-18 06:34 PM
哦,原来老翻,呢D真系随时可以以假乱真嘅
條骨都無佐lu
好奇一問, 可以成頁是龍仔嗎!
free2penny 發表於 2019-9-18 02:51 PM
可以,又唔可以!!!

龍仔大細可以大過可顯示頁面,所以顯示頁可以全頁龍仔(除左公仔箱其他系統顯示)!!!

但係整頁都係大大龍仔,就要回15個帖,帖帖都整個大大龍仔!!!
6 個顏色,3 個字體,你揀啦!!!

1           2             3            4             5            6
  h ...
gracechanstuart 發表於 2019-9-18 06:39 PM
我要1號!
我要1號!
free2penny 發表於 2019-9-18 06:45 PM
OK!!!
哦,原来老翻,呢D真系随时可以以假乱真嘅
lhy92725 發表於 2019-9-18 06:40 PM
被照骗了
我要1號!
free2penny 發表於 2019-9-18 06:45 PM

Penny 好!! 整左一大一小,大的 400X400,細既 250X250!!!

Penny 好!! 整左一大一小,大的 400X400,細既 250X250!!!

https://s0.gifyu.com/images/Qoobee_goo ...
gracechanstuart 發表於 2019-9-18 10:13 PM
grace姐 午安
龙仔仲可以甘样玩?
條骨都無佐lu
龙仔仲可以甘样玩?
lhy92725 發表於 2019-9-19 02:28 PM
小弟也来