返回列表 回復 發帖
呢條友講錯咗乜野
條骨都無佐lu
香港係SARS病毒源頭
goldmonk 發表於 2020-2-17 11:57 PM
好似系广州个教授
條骨都無佐lu
廣東河源女子完成15日隔離 6日後現病徵確診
武漢肺炎】廣州3家庭互不認識 出街食飯竟致9人中招
武漢肺炎】廣州3家庭互不認識 出街食飯竟致9人中招
free2penny 發表於 2020-2-18 10:15 AM
呢个我知道,间餐厅离我公司唔系好远,不过系好多日之前嘅事了
條骨都無佐lu
呢个我知道,间餐厅离我公司唔系好远,不过系好多日之前嘅事了
lhy92725 發表於 2020-2-18 10:19 AM
可能之後繼續不停散播, 貓貓小心D呀
【笑爆!】廣東省村長的防疫廣播|

中國央行緊急調撥6000億人民幣現金,並將其中 40 億現金調至武漢,現時中國由電子支付工具為主流,疑中國為武漢全面斷網做準備

外星貓E生
可能之後繼續不停散播, 貓貓小心D呀
free2penny 發表於 2020-2-18 10:33 AM
已经消毒完同关闭佐,其实所有餐厅在10号之后全部都唔开门了
部分开的都是做外卖遮
條骨都無佐lu
中國央行緊急調撥6000億人民幣現金,並將其中 40 億現金調至武漢,現時中國由電子支付工具為主流,疑中國為武漢全面斷網做準備

sAvUcnn-97I
CC517 發表於 2020-2-18 11:35 AM
咁5860億人民幣現金...去左邊..疑中國為武漢全面斷網做準備.......只係武漢, 為什麼, 又要隱瞞什麼
已经消毒完同关闭佐,其实所有餐厅在10号之后全部都唔开门了
部分开的都是做外卖遮
lhy92725 發表於 2020-2-18 12:30 PM
外賣都可能會中招, 貓貓小心
外賣都可能會中招, 貓貓小心
free2penny 發表於 2020-2-18 12:31 PM
外卖都中就真系无计啦,都要吃饭嘅
條骨都無佐lu
外卖都中就真系无计啦,都要吃饭嘅
lhy92725 發表於 2020-2-18 01:13 PM
俾你睇..已經2月頭新聞
【武漢肺炎】深圳確診207宗 首現3宗社區傳播 其中一人是外賣員