返回列表 回復 發帖
你唔理啲黃屍曱甴,但係啲黃屍曱甴會不知好歹走嚟搞搞震㗎嘛!
不過呢個Post好安全!!!!!!!!!!!

perfectman 發表於 2020-4-8 07:14 PM
泰国有搞笑杀小强广告
全世界封国,闷到抽筋。。。。。。
怪唔得Nintendo Switch股市上升啦。
我都想买返部。。。。。
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
簽名被屏蔽
我都想买返部。。。。。
tvbkk123 發表於 2020-4-12 05:19 PM
tvbkk123 你好
我都想买返部。。。。。
tvbkk123 發表於 2020-4-12 05:19 PM
打机睇戏,仲可以有野玩嘅
條骨都無佐lu
打机睇戏,仲可以有野玩嘅
lhy92725 發表於 2020-4-13 07:54 PM
玩 抖音
簽名被屏蔽
我都想买返部。。。。。
有冇工做啊
羊叔叔有无做工
條骨都無佐lu
呢隻Router, 性價真無敵!
perfectman 發表於 2020-4-17 12:47 PM
下单了?
簽名被屏蔽
我好想下单,不過買唔到,on waiting list

其他牌子,渣過呢隻兼冇咁多功能嘅 wifi 6 router 出面賣緊至少$1000
perfectman 發表於 2020-4-17 06:59 PM
误解是 6G
簽名被屏蔽
dereklam
嘈得夠開心啊,今次兩個都會罰!除了禁言之外,還有革職或降級,很簡單的道理都不明白?
版主身分而罵戰,不管誰是誰非,不可原諒,罪加三等!
有先例,不能例外!現在等超版拍板定案!

雖然我會受懲罰, ...
perfectman 發表於 2020-4-23 03:34 PM
还未完结?
簽名被屏蔽