返回列表 回復 發帖
唔識你又講
tvbkk123 發表於 2013-9-13 02:09 AM
真係..............與世無爭 吹水,交流,傾計區
型 英 帥 靚 正
佢得十歲, 但係就好成熟, 唱歌又好聽.
chan200308 發表於 2013-9-13 02:09 AM
唔錯啦,啱啱拍完激戰黎嗻嘛
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
真係..............與世無爭 吹水,交流,傾計區
chan200308 發表於 2013-9-13 02:10 AM
冇錯
唔錯啦,啱啱拍完激戰黎嗻嘛
tvbkk123 發表於 2013-9-13 02:10 AM
我睇咗啦, 佢仲攞埋上海影后啦.
型 英 帥 靚 正
冇錯
tvbkk123 發表於 2013-9-13 02:10 AM
唔識就先至要吹水, 咁至交流到麻.
型 英 帥 靚 正
我睇咗啦, 佢仲攞埋上海影后啦.
chan200308 發表於 2013-9-13 02:12 AM
咁依樣嘢我就唔知啦
唔識就先至要吹水, 咁至交流到麻.
chan200308 發表於 2013-9-13 02:13 AM
你啱
咁依樣嘢我就唔知啦
tvbkk123 發表於 2013-9-13 02:15 AM
去片

型 英 帥 靚 正
你啱
tvbkk123 發表於 2013-9-13 02:15 AM
乖豬  
型 英 帥 靚 正
去片
KVYj8SS3oak

rhZ9E8rkJQQ

QfJ0OWZqxx8
chan200308 發表於 2013-9-13 02:19 AM
遲d睇
遲d睇
tvbkk123 發表於 2013-9-13 02:25 AM
晚安
型 英 帥 靚 正
晚安
chan200308 發表於 2013-9-13 02:30 AM
你都閃埋
大家好!歡迎來到 與世無爭 吹水,交流,傾計區
乜都可以吹,乜都可以交流,乜都可以傾架2542027如果你地唔驚嘅話
如果心情唔好想搵人傾計都可以搵我不過我都會搵返你架
要借錢 ...
tvbkk123 發表於 13/9/2013 12:32 AM
FRIDAY 13th  開張,主角當然要嚟賀一賀啦

祝KK新帖開張大吉冇混吉

---------------------------------------------------------------
|認真睇真啲真係又真係我喔|
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
FRIDAY 13th  開張,主角當然要嚟賀一賀啦

2542116祝KK新帖開張大吉冇混吉2542117

---------------------------------------------------------------
|認真睇真啲真係又真係我 ...
Anonymous 發表於 2013-9-13 05:36 AM
認真睇真啲真係又真係小小強喔
型 英 帥 靚 正
點解半夜三更開張架

------------------------------------------------------------------------------------
|認真睇真啲真係又真係我喔|