返回列表 回復 發帖

回復 #158 水晶人 的帖子

i m ok wo.

e+學左騎士就唔可以學刺客....要花好多錢
我想入會錒..

可以留位嗎?
原帖由 Q版許樂 於 2008-3-3 01:10 AM 發表
重生唔駛錢
不要奢望有一天土星會消失
也不必寄望占星師可以拿走你的土星
原帖由 linwodiao 於 2008-3-3 01:11 AM 發表
我想入會錒..

可以留位嗎?
唔駛留位卦~~~
佢應該無人數上限:onion14:
不要奢望有一天土星會消失
也不必寄望占星師可以拿走你的土星
原帖由 lyw1114hk 於 2008-3-3 01:05 發表

haha          very very sorry   原來我唔係族員         要求要一轉,所以當時係冇入到>
無入到會就想拿野!?

咁你無入會 就入不了本家族內部 咁你都知我地倉庫無召喚書!?

老作屈本會!?

:024: :024: :024:
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 Q版許樂 於 2008-3-3 01:10 發表
唔好中途轉 好晒錢!
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

原帖由 水晶人 於 2008-3-3 01:12 AM 發表

重生唔駛錢
但係我想開頭用刺客....高級先用騎士
重生要由頭打過
我洗點要用成千多萬......洗點好晒錢....我都盡量不用!

過左就攞唔到....級數就可以重生.....轉數冇得返轉頭....咁我咪要自己打

好慘.....可以給我多d寵物幣嗎

回復 #159 Q版皮利斯 的帖子

i only have 24 of 召喚書 n ppl use up all.  forgive him la. he is beginner ma. i dont have any for him . let him go la. he is my family ma.that why i ask 版主 to put them in 道具店 so i can buy for them. sorry la.

回復 #158 水晶人 的帖子

how to use n what for ga.紅包, 神秘寶石. do u know .  
紅包可以拿很多钱:onion05:  很开心。。。
(水晶家族)回家坐坐。
大家好吗?
原帖由 Q版許樂 於 2008-3-3 01:51 發表
過左就攞唔到....級數就可以重生.....轉數冇得返轉頭....咁我咪要自己打

好慘.....可以給我多d寵物幣嗎
係....因為套裝打出來並不多(因為掉寶率其實max=1000 並不如想像中既數值)...想平均分配比低轉更需要既人....
打出既20件左右齊套裝不出4套 成個家族幾十人好難人人都可以拿齊一套!

話事人水晶兄已經有新既獎勵計畫同高層草擬中...
未來有更多不同既支援比大家....

==========
以往你都知道 我可以比你既都盡比 過萬樣物品比....
新版本已經無可能....打左多日有用值錢既不多....
打出來既寵錢都不多....
所以幫不了你!