返回列表 回復 發帖
原帖由 jo7878 於 2008-3-3 02:08 發表
i only have 24 of 召喚書 n ppl use up all.  forgive him la. he is beginner ma. i dont have any for him . let him go la. he is my family ma.that why i ask 版主 to put them in 道具店 so i can buy for th ...
ok! 大家都忘記....一時過火!^^
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

1紅包=2500
而家派10包 = 25000....版主都幫左大家不少!
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

Q版兄,水晶兄,
小弟有个问题,就是我去家族拿王者之剑利王者之连拿不到,
小弟是7搏463级,拿不到王者,小弟去拿昆吾剑都是拿不到,
请问有什么问题呢?:019:
大家好吗?
新加入寵物玩家~ 請大家多多指教:onion14:
can i use 王者聖甲  &王者頭盔 change 王者之墜 &王者之劍.....?????
原帖由 jacky760425 於 2008-3-3 10:58 發表
Q版兄,水晶兄,
小弟有个问题,就是我去家族拿王者之剑利王者之连拿不到,
小弟是7搏463级,拿不到王者,小弟去拿昆吾剑都是拿不到,
请问有什么问题呢?:019: ...
會方提供武器防具物品級數限制: (更新29/02/2008)<<<留意第一頁!THX!

多谢Q兄,要等到8.鞋。。。。。。。
大家好吗?
原帖由 maui 於 2008-3-3 12:53 發表
can i use 王者聖甲  &王者頭盔 change 王者之墜 &王者之劍.....?????
因為我地有多既都捐晒入倉庫 身上沒有多餘既同大家換....而就本人級數王者裝(因為級數限制就連其他高級武器都拿不到)我都拿不到幫不了你換.....( 因為水晶係保障更需要既人盡量拿到 )

你試下問家族成員換.....幫不了你SOR先!>.<"

原帖由 jacky760425 於 2008-3-3 13:03 發表
多谢Q兄,要等到8.鞋。。。。。。。
唔好客氣 因為能打出既 真係不多....水晶都搞盡腦汁想左好多方法盡量平均分比各員....高轉既各員大多一件王者都拿不了....唔信大家可以去查下紀錄!(有捐無拿走)

遲下更有新計畫獎勵大家努力升轉.....而家同水晶大大商議中.....(比多少少時間佢地想)

这里真热闹,入来坐下LU,支持Q版帮新人
原帖由 Q版皮利斯 於 2008-3-3 13:03 發表

因為我地有多既都捐晒入倉庫 身上沒有多餘既同大家換....而就本人級數王者裝(因為級數限制就連其他高級武器都拿不到)我都拿不到幫不了你換.....( 因為水晶係保障更需要既人盡量拿到 )

你試下問家族成員換.....幫 ...
is ok wor.....
我加左 10轉11轉同12轉既獎品啦~~~
3樣都係英雄裝~~~

評分次數

不要奢望有一天土星會消失
也不必寄望占星師可以拿走你的土星
更新晒限制.....更提供埋一切寵物資料係#1~2回覆中.......(包括一切官方資料)

回復 #170 Q版皮利斯 的帖子

我使用红包,都是六千以上的。八千蛮多。:onion05:
原帖由 Stephenlai1986 於 2008-3-3 18:24 發表
我使用红包,都是六千以上的。八千蛮多。:onion05:
咁好....8000x10 都8萬!:onion10:

我未用....