返回列表 回復 發帖
HI 同高層討論左20日都未有結果 所以出返來!
Q版皮利斯 發表於 2009-6-21 07:15 PM
O~~
我都好耐無黎啦~~
大家請鄙視請槍打寵者 炒卡升寵者!!!

某人分身及其請槍打寵證據

File Name: F1-10.rar
http://www.sendspace.com/file/r0a2xw

THX
Q版皮利斯 發表於 2009-6-21 03:55 PM
甘都得 ??
叫其他人點服 ???
一於抗議遊行 !!
迪士尼樂園歡迎你
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
簽名被屏蔽
我稔你 D 理解力好有問題﹐
我係想講。。。。打寵用分身作斃甘都得 ﹖﹖
叫人點服啊 !!!
要遊行抗議 E 種行為
迪士尼樂園歡迎你
a9761 兄

我已經轉左小禮品比你

希望幫到你

THX^^
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

1014# Q版皮利斯

謝謝你的禮物喔
現在參加聖騎士軍團家族,大家一起為家族好好地宣傳宣傳喔
現在參加聖騎士軍團家族,大家一起為家族好好地宣傳宣傳喔
a9761 發表於 2009-7-1 13:09
多謝你參與 家族有好幫手了!!!^^
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一

曄,Q版兄. 你不打怪啦...就快有人追上你了
曄,Q版兄. 你不打怪啦...就快有人追上你了
brian123 發表於 2009-7-1 21:53
我已經接近2個月左右沒有打了
始終抽不出時間去玩

希望由本家族既其他高手去為家族爭光!!!!

1019# Q版皮利斯

希望你快啲有時間打反啦...保住你這幾年的努力成果...
1014# Q版皮利斯

謝謝你的禮物喔
a9761 發表於 2009-6-29 14:48
朋友 岩岩收到你PM
已經轉出家族支援 希望能提早幫到你啦!!!!

THX^^

已經收到了,謝謝啦
我已經接近2個月左右沒有打了
始終抽不出時間去玩

希望由本家族既其他高手去為家族爭光!!!!
Q版皮利斯 發表於 2009-7-2 04:36 PM
我會加油啦,現在狂打,目的係超過你的級數,現在向14轉出發