返回列表 回復 發帖
原帖由 小fai 於 2008-5-26 11:28 PM 發表
大家好呀~~:onion05:
族長你好
17轉 la....................................................................................................

回復 #725 iwry@iwjy 的帖子

嘩... 好努力... 終於17轉啦.... 快d升到身一頁啦!!

原帖由 yfgary 於 2008-5-28 01:42 AM 發表
嘩... 好努力... 終於17轉啦.... 快d升到身一頁啦!!
WELL, I JUST NEED CHANGE 大量 pet money WITH ME LET ME BUY JA..........................................
10000000 only can buy 50................................JA ....................................................................
I HAVE BEEN BUY 3xx 雙倍金錢卡
謝謝iwry@iwjy
我常忘記按摧眠術所以我的寵物上死掉..所以
還有經驗卡可以怎用??
原帖由 冰兒 於 2008-5-28 02:44 AM 發表
謝謝iwry@iwjy
我常忘記按摧眠術所以我的寵物上死掉..所以
還有經驗卡可以怎用??
NO THX LA..........................................
YOU CAN JUMP INTO 我的寵物
and then GO INTO 寵物倉庫
choose 其他
AND LAST CHOOSE 背包
PRESS 放入
WHEN YOU PLAYING,CHOOSE 背包物品 AND PRESS  [使用] IS OK!
明白了..
謝謝..好感激..
原帖由 冰兒 於 2008-5-28 02:51 AM 發表
明白了..
謝謝..好感激..
不用客气!
YOU ARE WELLCOME AR!~~~~~~
KEEP WORK HARD LA!~~~~~~
我覺得打到現在 只得好少經驗 不知打那裡才多
可以教我嗎??
原帖由 冰兒 於 2008-5-28 02:57 AM 發表
我覺得打到現在 只得好少經驗 不知打那裡才多
可以教我嗎??
好少經驗 ??????
I HAVE BEEN CHOOSE 聖騎士 from 2轉 UNTIL NOW.......................................

回復 #728 冰兒 的帖子

見你打得咁辛苦, 你成日都有放野入家族.... 送套法神套裝俾你啦....
法神之靴 冰兒 1 送禮 2008-05-28 12:40:53
法神披風 冰兒 1 送禮 2008-05-28 12:40:44
法神頭盔 冰兒 1 送禮 2008-05-28 12:40:36
法神戒指 冰兒 1 送禮 2008-05-28 12:40:31
法神權杖 冰兒 1 送禮 2008-05-28 12:40:24

謝謝...yfgary (咖喱仔) 我會比用心升等的

回復 #735 冰兒 的帖子

努力打啦..... 你而家6轉... 升一轉唔會好難..... 俾心機啦..

我想問一下玩法師用什麼種族是好呢??

回復 #737 冰兒 的帖子

冇乜所謂... 因為法師的攻係用魔攻... 所以物理攻擊幾多都唔影響, 而防禦又有催眠, 防禦幾多都唔影響.. 所以你用乜都係一樣..