返回列表 回復 發帖
原帖由 bubu1109 於 2008-4-29 05:32 PM 發表

我會盡力幫忙各成員.....
多谢你咁落力帮兄弟姐妹! 兄弟幫寵物家族靠你啦!
原帖由 cck_my 於 2008-4-29 06:49 PM 發表

多谢你咁落力帮兄弟姐妹! 兄弟幫寵物家族靠你啦!
靠我唔得啦,小人能力有限 ,要靠各會員大人一齊努力先得,兄弟幫的兄弟門加油.....
谢谢各位的帮忙!!:014: :014:
180...:019:
bubu, 可以教我怎么赚钱吗?
原帖由 小小星星 於 2008-4-29 10:17 PM 發表
180...:019:
bubu, 可以教我怎么赚钱吗?
work hard to 打怪啦!~~~~~~:onion31:
都是靠卖装对不对?
原帖由 小小星星 於 2008-4-29 10:27 PM 發表
都是靠卖装对不对?
before 11轉, i never 卖装la.....................................
because 装 a little......................................
终于200。。
其實快些打上2轉,到時變賣一般裝備已經賺到錢:onion10:
1转了,要转什么?转了去那里打?
222了。。:019:
不知道要做什么。。

回復 #101 小小星星 的帖子

你要記得做法師點數要全加智慧,不要加其他,加其他只會浪費,學完催眠術學埋炎爆術,寒冰術,地

爆,光爆術等等,你現在一轉就在火焰山打就可以了,到2轉就係雪原仙宮,找一隻叫杜裡爾或者秤砣

的怪打,用炎爆術/光爆術打,很快就升級,3,4,5轉都差唔多係咁打,唔明再問我

回復 #1 bubu1109 的帖子

可以了。谢谢你!!
原帖由 bubu1109 於 2008-4-29 05:27 PM 發表

已經給了你
得個頭...仲有共他....家族果度又要6轉先得
原帖由 lovelcyk 於 2008-4-30 12:43 PM 發表

得個頭...仲有共他....家族果度又要6轉先得
me 1轉use 4 days (about 32 hours)
     2轉use 3 days
     3轉use 2.5 days~~~~~~
     4轉ext..............
     5轉ext..............
i think you must be faster than me la~~~~~~so..............!

work hard to 打怪啦!~~~~~~:onion31: