返回列表 回復 發帖

回復 #75 小小星星 的帖子

當然不會啦,我也是很悶的說

回復 #77 小小星星 的帖子

你現在夠錢就去事務所最低下的重置點數,唔夠問我拿,跟住你張所有點數全部加去智慧,記得要去

魔法院學好催眠術,其他魔法夠等級再學,我已經給了你魔法書,學好去黑暗魔堡找一隻名叫   大米  

的怪獸打,9000千經驗那種,記得放紅寶石入 寵物背包, 因為催眠術要消耗紅寶石,留意催眠的回

數,否則即時死亡:014:

回復 #79 小小星星 的帖子

裝備同錢去家族倉庫拿,不用客氣,有問題不明白再問我....

回復 #81 小小星星 的帖子

我都唔知呀 ,因為我都冇加入過其他家族,我古應該係寵物區裡面的寵物家族,按回兄弟

幫寵物家族,在裡面就找到家族倉庫,以上全部古計 ,希望冇錯啦:019:
原帖由 lovelcyk 於 2008-4-29 04:18 PM 發表
我想要....聖騎士裝...冇錢買
已經給了你
原帖由 ong1323 於 2008-4-29 11:50 AM 發表
我脱离其他家族,要进兄弟幫寵物家族。
现在负济产了
不用擔心,我會幫忙嘗還的,開心打怪啦:014:
原帖由 cck_my 於 2008-4-29 05:03 PM 發表

夠不夠? 不够就出声! 兄弟帮, 帮得就帮!
我會盡力幫忙各成員.....
原帖由 cck_my 於 2008-4-29 06:49 PM 發表

多谢你咁落力帮兄弟姐妹! 兄弟幫寵物家族靠你啦!
靠我唔得啦,小人能力有限 ,要靠各會員大人一齊努力先得,兄弟幫的兄弟門加油.....
其實快些打上2轉,到時變賣一般裝備已經賺到錢:onion10:

回復 #101 小小星星 的帖子

你要記得做法師點數要全加智慧,不要加其他,加其他只會浪費,學完催眠術學埋炎爆術,寒冰術,地

爆,光爆術等等,你現在一轉就在火焰山打就可以了,到2轉就係雪原仙宮,找一隻叫杜裡爾或者秤砣

的怪打,用炎爆術/光爆術打,很快就升級,3,4,5轉都差唔多係咁打,唔明再問我
原帖由 lovelcyk 於 2008-4-30 12:43 PM 發表

得個頭...仲有共他....家族果度又要6轉先得
成功贈送給 lovelcyk 1 個 聖騎士靴!

多給你一隻腳:014:
原帖由 lovelcyk 於 2008-4-30 08:34 PM 發表

我想問劍要幾錢
聖騎士劍?不知道,現在二手市場冇貨,有都賣幾百萬,拍賣中心平極都要百多萬,其他聖騎士裝備也差不多.:onion14:

其實你就離打到6轉,到6轉其實已經有機會打到聖騎士裝備,不需要急着買

原帖由 假書僮 於 2008-5-2 05:33 PM 發表
恭喜兄弟幫寵物家族成員人數已有:48人
謝謝假書僮大人,我會加油 ,希望幫到各幫內外成員
原帖由 cck_my 於 2008-5-2 10:20 PM 發表
要帮忙就出声 , 兄弟帮一定撑你!
多謝你cck_my ,我都會支持兄弟幫.....
由於有壞份子拿會內的裝備,去二手市場出售,由現在開始所有高級裝備,如王者,刺客,聖騎士,法神

裝備等,全部要經我批准才會發給各會員,如會員本身已經有的高級裝備,請不要問我再拿,因為希望

留給真正有需要的人,如果真的有需要請在這找我,有心機玩的會員我也會提早給他裝備 ,

還有現在開始,我一發現會員只是入家族騙取金錢的,我會開除他,如果是真的需要我一定幫忙,但不要欺騙,剛剛已經送走3人 ,

還會有多幾個應該(我已經留意很久)

以上的決定只是希望家族裡不要有太壞的份子,因而影響真正有需要幫忙的各會員,希望大家明白