返回列表 回復 發帖
原帖由 raylam168 於 2008-5-29 11:15 PM 發表
帮主 i 貢獻some $$ to 家族
but the $$ send it to you
how about next time (send to you or to 家族)
if to 家族 how to do that
THAT'S THING IS OK!
I THINK YOU KNOW AR!
原帖由 raylam168 於 2008-5-29 11:15 PM 發表
帮主 i 貢獻some $$ to 家族
but the $$ send it to you
how about next time (send to you or to 家族)
if to 家族 how to do that
係寵物銀行 左下角有個放入家族...
原帖由 raylam168 於 2008-5-29 11:34 PM 發表
that thing i know & you know too
HA HA HA ................ANOTHER DON'T KNOW WHAT WE SAY AR! (HAHAAAHAHAAHAHAHAHAAAA)
原帖由 jasoomm123 於 2008-5-30 08:29 PM 發表
多谢bubu老大的鼎力支持小弟我终于5转了!!!谢了老大
我想问下腰怎样可以赚到TVB元??
SELL 寵物幣 TO ME LA!~~~~~~
原帖由 bubu1109 於 2008-5-30 08:45 PM 發表

拿寵物幣對換啦,可以找iwry@iwjy,對換率是 8 寵物幣對換 1 TVB 幣,多些打怪賺寵物幣換啦
THX FOR YOUR 宣传 AR!!!!!!~~~~~~
原帖由 bubu1109 於 2008-6-1 04:05 PM 發表
偏帮异性心理暗爽症 ,曉碧已經講左啦,佢係男仔呀 ,我冇偏心女仔呀 ,至於

我會比曉碧獎勵多D,係因為曉碧經常貢獻家族 ,我經常留意大家的,貢獻家族其實可以不用

理,不過我見到有心幫助家 ...
BABY 找尋緊披風 ma??????
成功贈送給 bubu1109 1 個 法神披風!
原帖由 bubu1109 於 2008-6-1 04:54 PM 發表

麻煩你啦baby ,你想要咩呀 ,錢或者其他法神裝備,你話我知啦.....
NO PROBLEM LA!
WELL, MY 寵物家族 WILL NOT ANYONE WANT TO JOIN AFTER GA LA...................................
SO : SAVE 裝備 IS NO NEED LA~~~~~~
CAN HELP OTHERS (NEED HELP) IS GOOD AR!~~~~~~

原帖由 raylam168 於 2008-6-2 04:13 AM 發表
don't worry you are nice man:onion05:
someone to join you later for sure
     support you
THX FOR YOUR ENCOURAGE!~~~~~~
I WILL BE NEVER GIVE UP AGAIN!~~~~~~
原帖由 bubu1109 於 2008-6-2 10:30 AM 發表
你地兩個咁八掛咖 ,係mandyken叫我咁做 ,因為佢同我願等家族iwry@iwjy係朋

友,所以想在一起
YES AR~~~~~~:onion18:
OVER TEN YEARS LU!~~~~~~
原帖由 raylam168 於 2008-6-2 03:11 PM 發表

wow~~~wow
係朋友or係好好好朋友
郎才女貌???
係好好好朋友......................................................
原帖由 jasonlcs87 於 2008-6-2 08:41 PM 發表
嗨,大家,我回来了,之前进院了,你们的级都飞好快哦。好遗憾没加入到你们的打劫行列
打劫?!?!?!?!?!?!
MY INTEREST WO WO WO W......................O..........
原帖由 bubu1109 於 2008-6-2 09:11 PM 發表

baby ,如果你又有興趣,咁就要搞大佢啦,我地可以組織一個寵物家族聯盟打劫寵物銀行大行動(名稱好像太長) ,有你家族成員再加上我們幫內最出色的壞蛋,成功機會一定大增 ,等我想好計劃再話你知 ...
(HEEHEEEEHEEEEE.............) RIGHT HERE WAITING LA~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
原帖由 bubu1109 於 2008-6-2 09:11 PM 發表

baby ,如果你又有興趣,咁就要搞大佢啦,我地可以組織一個寵物家族聯盟打劫寵物銀行大行動(名稱好像太長) ,有你家族成員再加上我們幫內最出色的壞蛋,成功機會一定大增 ,等我想好計劃再話你知 ...
(RIGHT HERE WAITING) LA!~~~~~~
恭喜 恭喜 :crap:
原帖由 bubu1109 於 2008-6-5 02:23 PM 發表
如果真係有得占領地圖,一定會非常激烈,因為要购买雇佣兵:onion14: ,做師傅要20轉才可以,20轉

以下不能收徒
20轉??????
I ALSO NEED TO KRRP WORK HARD LA!~~~~~~