返回列表 回復 發帖

回復 #119 小小星星 的帖子

我給了你一套王者裝備,用他打怪啦:014:
原帖由 小小星星 於 2008-5-3 04:21 PM 發表
为什么一直给东西我。。?
見你有心機打相助一下,不喜歡人幫手 ,想自己親自打到裝備 ,如果係話我知
原帖由 小小星星 於 2008-5-3 04:35 PM 發表
多谢~
我要我会告诉你的~
ok
原帖由 648890626 於 2008-5-3 05:40 PM 發表
你地2个真有趣
如果你加入埋我地會更加有趣 ,考慮下啦
原帖由 小小星星 於 2008-5-3 08:13 PM 發表
呵呵!bubu~
你很可爱~:014:
很高兴认识你~
我暈啦
咁解散去再入來我地家族重組啦:onion10:

以上亂講不用理我
我都等待加新武器同新地圖:onion03: ,我會等.......
我送裝備比成員咁都賤 ?你有看懂我們在說什麼嗎? 還有你這個拿家族物品去二手市場賣的人

算什麼?你還好意思入來這裡?

這是回應lovelcyk

原帖由 iwry@iwjy 於 2008-5-3 11:15 PM 發表

:onion31: NO NEED TO SAY ANOTHER PERSON 賤 ar!~~~~~~
I AM ALSO 自己打到裝備:024: .........................................
YOU ALSO SAY TO ME!~~~~~~:onion03:
佢又問你拿過什麼 ?
原帖由 yfgary 於 2008-5-4 06:58 PM 發表
請大家注意自己的言詞!!! 如大家繼續罵戰,立刻禁言3日!!

1. 不可用粗言秽语,利用尖酸刻薄的字句恶意抨击或中伤对方!如有问题请私底下解决, 免产生骂战.
...
明白,我們不會再在這,對別人的挑釁作出任何回應,感謝大人提醒
我都係到,不過冇打怪,睇緊台灣綜藝節目
幾錢呀baby....
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-5-6 05:16 AM 發表

NO NEED LA BABY!~~~~~~
USE IT LA!~~~~~~
比1蚊寵物幣你啦:014:
3百萬啦,唔駛客氣 ,因為係你baby
唔準你送比我