返回列表 回復 發帖

回復 #164 mini_kandi 的帖子

我有睇,幾錢賣給我
我看了
原帖由 mini_kandi 於 2008-5-9 05:34 PM 發表
bubu bubu

i have more...interest ma? :014:
我要呀
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-5-9 07:04 PM 發表

have what ar???
i also want to know ar!!!
baby  你是否想要 ,如果係你要先,我冇問題..........
原帖由 k54681 於 2008-5-9 04:38 PM 發表
可以给英雄套裝我嗎?
sorry,暫時不能給你,因為你現在只有0轉115級:onion14:
原帖由 mini_kandi 於 2008-5-10 03:35 AM 發表
only 英雄 and 王者 item

anything u want???
收到啦我:014: ,感激 ,話我知幾錢啦.......
原帖由 shunleon 於 2008-5-10 08:24 AM 發表
各位,想問下你地o係咩level同地點打到法神披風同靴...
打不到,二手的亦貴到不得了。
如果level要求高,我依家9轉600級,係唔係要再升好多level而唔考慮變10轉呢?

p.s.  兄弟幫的朋友有沒有人有多的,我有整套王者裝備 ...
縹緲幻境同mm都可以打到,不過mm要10轉先入到,其實level 越高越易拿到,因為攻擊會高一點,如果可以一下殺一隻怪,就快好多,不過起碼

要十幾轉先有咁高攻擊力 ,法神我有呀:onion14: ,你差那些裝備?話我知,我可以給你

成功贈送給 shunleon 1 個 法神披風!

成功贈送給 shunleon 1 個 法神之靴!

我看見你差這兩樣,已經給你了

回復 #190 shunleon 的帖子

對,目前這裡地圖只到mm,希望快點有新地圖啦,如果打到高級裝備不一定要給家族,你可以留給自

己,等有比較多時才貢獻也沒關係

回復 #192 ong1323 的帖子

唔駛我比 :014: ,lucky:onion05:

回復 #194 iwry@iwjy 的帖子

成功贈送給 iwry@iwjy 1 個 王者聖甲!

成功贈送給 iwry@iwjy 1 個 王者疾靴!

已經還番比你啦 baby .........
謝謝iwry@iwjy......
成功贈送給 xxaa856699 1 個 英雄之靴!

成功贈送給 xxaa856699 1 個 英雄之墜!

已經給你

回復 #208 B-Win88 的帖子

ok,你申請加入啦,我會批准你

回復 #214 B-Win88 的帖子

現在可以加入了,我已降低至20級也可申請加入,加入家族要1轉以上,是因為有些壞人會騙家族錢

或是裝備,才作出這設定,不過考慮到真正需要幫助的人,稍後會改回50級就可以加入