返回列表 回復 發帖

[分享] 唔该坐旁边的人。。我驾车的时候。。请收声。。

,  描述: 有没试过咁。。
你可唔可以在你驾车个阵。。有个人在度批评你驾车唔可以咁又要咁吗??

你可以忍受吗??

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• vwwo

我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
我会伸他一脚落车~~!!

評分次數

• vwwo

入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-6-10 12:00 PM 發表
我会伸他一脚落车~~!!
咁有吉士。。你真唔真敢胆伸啊。。

評分次數

• vwwo

我都周时做紧呢样野。。。。。。

回復 #4 vwwo 的帖子

我都想问下, 何解呢? 觉得无安全感或天生唠叨?
原帖由 vwwo 於 2008-6-10 01:22 PM 發表
我都周时做紧呢样野。。。。。。
唉。。你知唔知咁会影响驾车那个人架。。。:019:

評分次數

• vwwo

原帖由 wk.hoo 於 2008-6-10 01:39 PM 發表

唉。。你知唔知咁会影响驾车那个人架。。。:019:
同样地会好影响坐车既果个人。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-10 12:31 PM 發表

咁有吉士。。你真唔真敢胆伸啊。。
睇边个LO~老母就唔敢喇~~

評分次數

• vwwo

入谷温人
話說駕車時可看見一個人真的性格...我當然會忍一時風平浪靜.自然地,  身邊的人會收聲.
我...這陣子常常忘記拉褲鏈!
原帖由 pk21 於 2008-6-10 06:09 PM 發表
話說駕車時可看見一個人真的性格...我當然會忍一時風平浪靜.自然地,  身邊的人會收聲.
哦。。咁我就唔信你没发过脾气了。。

男人真系没几多个可以忍受到咯。。

評分次數

• vwwo

原帖由 toyo88 於 2008-6-10 03:26 PM 發表

睇边个LO~老母就唔敢喇~~
哈。。哈。。。算你钟有D孝心。。

評分次數

• vwwo

原帖由 wk.hoo 於 2008-6-10 10:59 PM 發表

哦。。咁我就唔信你没发过脾气了。。

男人真系没几多个可以忍受到咯。。
甘你有试过举中指无呀??

評分次數

• vwwo

入谷温人
I don't think this is a women problem, cos when I drive my husband do the same, keep telling me this and that.......

評分次數

• vwwo

回復 #1 wk.hoo 的帖子

这样他是为了你好~~叫你要小心开车~~~
她也是担心你的安全啊!!!
你在她的时候都这样了。。
你想看你一个人时~~~~
你唠叨的她有多么的担心你哦。。。。。。。:onion18:

評分次數

• vwwo

原帖由 toyo88 於 2008-6-10 11:49 PM 發表

甘你有试过举中指无呀??
我成日都舉
如果我隔離個女人講野時, 我將個hi-fi開大聲d, 當聽佢唔到