返回列表 回復 發帖
totally agree 呀, 駕車既時候, 出聲最多既仲一定係女的...
仲有時冇 la la 叫話有車, 小心...  馬路實有車架 la....  得閒俾佢咁叫一叫, 點專心開車呀.....
所以我會停下來, 叫佢開!!!

評分次數

• vwwo

原帖由 Lanpa 於 2008-6-11 03:52 AM 發表
这样他是为了你好~~叫你要小心开车~~~
她也是担心你的安全啊!!!
你在她的时候都这样了。。
你想看你一个人时~~~~
你唠叨的她有多么的担心你哦。。。。。。。:onion18: ...
但是。。你唔是揸快车个阵才多多野批评喎。。

她是拿她自己的一套理论来批评你揸车的技术喎。。

評分次數

• vwwo

我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 misc_acct001 於 2008-6-11 07:52 AM 發表
totally agree 呀, 駕車既時候, 出聲最多既仲一定係女的...
仲有時冇 la la 叫話有車, 小心...  馬路實有車架 la....  得閒俾佢咁叫一叫, 點專心開車呀.....
所以我會停下來, 叫佢開!!! ...
唉。。我就是遇到你咁的情形。。女人。。我的眼是看到前面有没野架。。

評分次數

• vwwo

咁應該憸討下自已手車係咪唔係咁好坐,有時乘客坐得好唔舒服,司機自已會唔知

評分次數

• lux1261

.I see solutions not problem..........
.........................
通常都會將 hi.fi . 開到好大聲,當佢發 up 瘋 ,話知佢。

如果係阿媽,我會開到蟻爛咁幔。比後面D車 xuck , 就最好,如果吾係咁,基本上佢個口係不停咁俄,直至我

發皮氣為止。拍埋一邊等佢自己收聲。:onion14:  ...
原帖由 error403 於 2008-6-11 01:11 PM 發表
咁應該憸討下自已手車係咪唔係咁好坐,有時乘客坐得好唔舒服,司機自已會唔知
呢句真系好岩我听!!

回復 #15 visitor 的帖子

當然喇, 可以就忍吓, 如果忍唔到就佇在安全地方落車走咗去咪得咯..........你話係味???:onion14:
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-11 12:49 PM 發表

但是。。你唔是揸快车个阵才多多野批评喎。。

她是拿她自己的一套理论来批评你揸车的技术喎。。
i agree with you。:019:

評分次數

• vwwo

原帖由 william仔 於 2008-6-14 10:15 AM 發表

i agree with you。:019:
唉。。。是男人的都有遇过咁的情形。。。:019:

評分次數

• vwwo

原帖由 william仔 於 2008-6-14 10:15 AM 發表 i agree with you。:019:
又可能她地是为我地著想。。。但是,她地唔注多批评的话。。会更加安全咯。。:019:

評分次數

• vwwo

原帖由 wk.hoo 於 2008-6-10 11:57 AM 發表
你可唔可以在你驾车个阵。。有个人在度批评你驾车唔可以咁又要咁吗??

你可以忍受吗??
依个话题我好像在某某电台听过评论!

假如是短途不想听她讲野还可以! 走长途不找个人吹下水会好闷啊!
~~任逍遥~~
唔该男人。。我驾车的时候。。请收声。。:024: :024: :024:
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~

回復 #27 lux1261 的帖子

:024: 我都系甘话
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 lux1261 於 2008-6-14 06:18 PM 發表
唔该男人。。我驾车的时候。。请收声。。:024: :024: :024:
强烈撑你呢句!!!
òkkee , very nice movie