返回列表 回復 發帖
原帖由 bourget 於 2008-6-15 06:18 AM 發表
我駕車既時候有個男人係我間離﹐ 話我甘。。甘。。甘。。
個果係我爸爸 ~~~
咁你咪同你爸爸讲第二个话题咯。。分散他批评的说话咯。。

評分次數

• vwwo

我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 15/6/2008 11:50 AM 發表

我知错咯。。。是我一下打错字。。。阿妹。。。你唔好怪我喇。。。
早知今日可必当初。其实男女平等,女人驾车未必唔安全

評分次數

• vwwo

如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-15 11:54 AM 發表

我没讲女仔揸车差。。。我只是想分享下我的遭遇。。。我没恶意架。。。

評分次數

• vwwo

原帖由 wk.hoo 於 2008-6-15 11:50 AM 發表

我知错咯。。。是我一下打错字。。。阿妹。。。你唔好怪我喇。。。
阿大,不好卸她, 我撑你啊!!  :024:

再嘈就给她好看!
~~任逍遥~~
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-15 11:54 AM 發表

没话你地驾车唔安全, 但是你地影响其他人安全呢!!

評分次數

• vwwo

~~任逍遥~~
i cannot stand lo,haha..
我直接车他去山卡拉地方再一脚飞他落车。。。哈。哈。。
原帖由 哈利斯兵团 於 2008-6-23 08:20 AM 發表
我直接车他去山卡拉地方再一脚飞他落车。。。哈。哈。。
甘你飞左你条女落车了吗?
~~任逍遥~~
如果是妈妈坐旁边就会: :019:
1.你看..你看前面有车...
2.小心...前面有车要转弯...
3.小心...对方的车超车..
4.小心...有motor...
5.小心...有人过马路..
6.驾车,不要讲电话啦!!!!!!!!!!!!!
7.不要驾酱快啦~~~

等等等....
可是我从来没说妈妈..偶尔会说"我知道啦"
我知道妈妈是担心...

如果是爸爸坐旁边,情况比较好
压力没酱大..
有时候会说,看好来...

朋友的话,他们不会多说什么..
事关...我的驾车技术很好:014:
parking都没问题的...

評分次數

• vwwo

原帖由 wk.hoo 於 2008-6-10 11:57 AM 發表
你可唔可以在你驾车个阵。。有个人在度批评你驾车唔可以咁又要咁吗??

你可以忍受吗??
My half is always do that, I really ............

評分次數

• vwwo

原帖由 william仔 於 2008-6-30 01:46 PM 發表

My half is always do that, I really ............
哈。。哈。。讲到起晒火喎。。受害者之一。。哈。。哈。。

評分次數

• vwwo

跟你们分享一件事。。。事发生在我同事的身上

当他载他妈妈外出时。。。as usual will 指指点点。。
worst thing are。。他妈妈会紧张到替他扭stering
甚至拉起 handbreak

評分次數

• vwwo

原帖由 大黄菊 於 2008-6-30 04:32 PM 發表

当他载他妈妈外出时。。。as usual will 指指点点。。
worst thing are。。他妈妈会紧张到替他扭stering
甚至拉起 handbreak ...
甘咪好易制造车祸???
原帖由 大黄菊 於 2008-6-30 04:32 PM 發表

哗。。。咁重过危险啦。。咁你真是叫你同事唔好再载他妈妈出街了。。

評分次數

• vwwo

Horrible than my half!!!

評分次數

• vwwo