返回列表 回復 發帖
原帖由 哈利斯兵团 於 2008-7-4 02:16 PM 發表
咪甘拉哥仔,耐基都话 just do it 咯!
噢噢。。讲到咁有勇气。。又唔见你发威。。

評分次數

• vwwo

我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。

回復 #76 wk.hoo 的帖子

发佐咯...我发出“超级赛亚人第一级”力量添噢!。。。不过她是“超级赛亚人第二级”
原帖由 哈利斯兵团 於 2008-7-4 08:38 PM 發表
发佐咯...我发出“超级赛亚人第一级”力量添噢!。。。不过她是“超级赛亚人第二级”
唉。。当我没讲过野啦。。。赛亚人。。唉。。

評分次數

• vwwo

回復 #78 wk.hoo 的帖子

我去搞搞猪咯!
這樣好危險,人家在駕車都是在旁邊不要作聲。

評分次數

• vwwo

雖然5可以接受..but..會忍..

評分次數

• vwwo

原帖由 nicboy2955055 於 2008-7-5 10:54 AM 發表
雖然5可以接受..but..會忍..
哈。。哈。。忍到没得忍个阵就会爆架啦。。。

評分次數

• vwwo

如果我系坐隔离果个位,我会尽量收声,因为我知道如果我一直话他,第一驾车既人会晤专心;第二驾车既人一定会发火。为佐安全同埋唔想展开骂战。。。我会静静地。。。如果你唔信得过对方既驾车技术,就唔好坐他架车。
身为驾车人士,我都唔钟意人地系旁边话我,所以我好明白果种感受。。。

評分次數

• vwwo

宁愿不开。。。。睇下距点。。。。。

評分次數

• vwwo

原帖由 rockyguo 於 2008-7-14 03:48 PM 發表
宁愿不开。。。。睇下距点。。。。。
呢招对付女朋友就话得啫,如果坐你隔离果个系“外母”呢?
原帖由 vwwo 於 2008-7-15 07:04 PM 發表

呢招对付女朋友就话得啫,如果坐你隔离果个系“外母”呢?
揸住去撞大树,一于同归于尽~~~~~~~~~~~~~
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-7-15 07:47 PM 發表

揸住去撞大树,一于同归于尽~~~~~~~~~~~~~
你讲野啊,我就唔信你有甘勇!
原帖由 vwwo 於 2008-7-15 08:27 PM 發表

你讲野啊,我就唔信你有甘勇!
发泄下嘛.............
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-7-15 08:29 PM 發表

发泄下嘛.............
唔通你真系有个甘既外母???
原帖由 vwwo 於 2008-7-15 08:42 PM 發表

唔通你真系有个甘既外母???
甘又无~~~
入谷温人