返回列表 回復 發帖
!!!我想我们是时候了!!!
毛毛哥哥.....咁你搞掂未啫.....
原帖由 h2o 於 2008-11-5 05:35 AM 發表

用借口都係上大家好落台....
同意,不过既然话分手难免双方都会伤到对方架
原帖由 真爱难求 於 2008-11-5 09:09 AM 發表

我同意水哥哥的说法!!
既然大家都不能够在一起为什么还要勉强在一起呢?
直接开口和他说分开是大家最好的选择。。。
怕只怕对方不肯放手啊~
原帖由 likeon 於 2008-11-5 11:12 AM 發表
!!!我想我们是时候了!!!
是时候???就这样吗?
不过有时无声胜有声是吗?
原帖由 DOBI 於 2008-11-5 11:38 AM 發表
毛毛哥哥.....咁你搞掂未啫.....  
你叫边个啊?
原帖由 h2o 於 2008-11-5 05:35 AM 發表

用借口都係上大家好落台....
是啦。。但是有时的人用的借口真是衰到没人有。。
原帖由 nicnic1161 於 2008-11-5 06:24 PM 發表

你叫边个啊?
當然是你啦......個post你架咩.....鬼叫你有隻毛毛狗咩.....最多我以後叫你no#1161嘞 我開咗個post喺寵物貼圖區.....有時間post d 毛毛狗相上嚟吖
有錢收架......
原帖由 tingx2 於 2008-11-5 10:26 PM 發表

是啦。。但是有时的人用的借口真是衰到没人有。。
有无好似miaomiao朋友甘啊?------〉〉我有一男性朋友和女方讲分手,女方不肯,还吵自杀..结果我朋友直接回一句:“到时我会到你坟前上香...”
原帖由 DOBI 於 2008-11-6 03:24 PM 發表

當然是你啦......個post你架咩.....鬼叫你有隻毛毛狗咩.....最多我以後叫你no#1161嘞 我開咗個post喺寵物貼圖區.....有時間post d 毛毛狗相上嚟吖
有錢收架......  ...
几多先?
should really tell him/her the turth, don't tell lies
it is easy to say here.
原帖由 nicnic1161 於 2008-11-6 09:07 PM 發表

有无好似miaomiao朋友甘啊?------〉〉我有一男性朋友和女方讲分手,女方不肯,还吵自杀..结果我朋友直接回一句:“到时我会到你坟前上香...” ...
我觉得喵喵的朋友没错啵。。是应该绝点。。等个女仔死心。。
拖拖拉拉就真是辛苦啦。。
原帖由 tingx2 於 2008-11-8 09:57 AM 發表

我觉得喵喵的朋友没错啵。。是应该绝点。。等个女仔死心。。
拖拖拉拉就真是辛苦啦。。
有时就应该喺咁咯,因人而异咯~
原帖由 rbaggio74 於 2008-11-7 03:46 PM 發表
should really tell him/her the turth, don't tell lies
有时坦白好过说谎咯~