返回列表 回復 發帖
Halo everybody !!! How are you so far ????
891# hihihuhu

买个世界杯徽章支持下!!!!!
世界杯徽章咁貴,
睇啱想捧嘅隊好貴,
平嘅又唔係鐘意嘅隊!
raylam168 發表於 2010-5-17 11:36 AM
老大几亿你都可以拿来赌,世界杯徽章唔係好貴对你来讲。。
895# bubu1109

好久没看到你bubu1109来TVBNOW ......
咁你送個比我囉!
pangck 發表於 2010-5-17 10:16 PM
老大你这样有钱买个便宜徽章应该没问题啦!!不用我送啦!!!!
賭又點同呢,賭可以win嘛,未必一定輸!
買世界杯徽章就肯定唔見錢!
raylam168 發表於 2010-5-18 11:23 AM
这样又是,但是買世界杯徽章见到有件也,賭輸了什么都见不到了。。。。希望你老大赢大钱到时可以买晒世界杯徽(四年一次世界杯支持下)!!
    你同賭仔講 夜穌    file:///C:/DOCUME%7E1/kisa/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-2.pngfile:///C:/DOCUME%7E1/kisa/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.pngfile:///C:/DOCUME%7E1/kisa/LOCALS%7E1/Temp/ ...
hihihuhu 發表於 2010-5-20 03:40 AM
回头是岸!!!虽然有赌没为输,但是十赌九输!!!!
paulkinggood落飛,
重唔俾我捉到,
我要話俾你老婆知
raylam168 發表於 2010-5-25 02:45 PM
跟你老大一起落飛,希望你老大准啦!!找点奶粉钱 哈哈!!!
我叫bobo一起来落飛哈哈!!
919# hihihuhu

有钱大家赚!!!
跟老大raylam168 落飛一亿买南美洲拿world cup !!!!
923# pangck

包赢哦!!我都跟老大raylam168 落飛,不用怕哦!!
931# pangck

你不赌这样就没变咯!
933# hihihuhu

Very hot ah wait wind come !!