返回列表 回復 發帖
原帖由 hi_there 於 2009-3-4 11:00 AM 發表
morning o...
anywhere also see cas cas or zu... haha...
係丫,我地响寵物區係周圍走架...
原帖由 cas.cas 於 2009-3-4 11:31 發表

係丫,我地响寵物區係周圍走架...
唔好意思,以前好唔得闲,所以都没咩玩宠物。。。

恭喜晒喔。。。又升转。

师傅想下看。。。有咩可以送。。。哈哈。。。

或者送你『短剑』一把。。。给你地址我。哈哈
原帖由 kentt15 於 2009-3-4 02:08 PM 發表

唔好意思,以前好唔得闲,所以都没咩玩宠物。。。

恭喜晒喔。。。又升转。

师傅想下看。。。有咩可以送。。。哈哈。。。

或者送你『短剑』一把。。。给你地址我。哈哈 ...
哈哈~到有噬魂套裝你先至送我一套啦...
原帖由 cas.cas 於 2009-3-4 14:15 發表

哈哈~到有噬魂套裝你先至送我一套啦...
哈哈。。。到时先看看要点合成。
原帖由 kentt15 於 2009-3-4 02:50 PM 發表

哈哈。。。到时先看看要点合成。
我估係太阳神之劍或法神+寶石III...25%左右...

火爆鏢局,衣食共享,鐵血同當
原帖由 cas.cas 於 2009-3-4 14:57 發表

甘就好难啦。。。。
kentt哥,我来咯,好久不见
PrisonBreak

回應 kentt15 第 487 篇文章

kentt bro,.i read you need this......but i have already use some, i have only this now......it is for you, pls dont send me money...

kentt15          法神權杖                    2009-03-04 22:35:05
kentt15         王者之劍                  2009-03-04 22:34:50
原帖由 hahakl 於 2009-3-4 22:09 發表
kentt哥,我来咯,好久不见
alex哥,好耐没见喔。。。。黎排好忙叻??
原帖由 brian123 於 2009-3-4 22:37 發表
kentt bro,.i read you need this......but i have already use some, i have only this now......it is for you, pls dont send me money...

kentt15          法神權杖                    2009-03-04 22:35:05
kentt15         王 ...
hey bro. thanks a lot ler......
原帖由 kentt15 於 2009-3-4 11:41 PM 發表

alex哥,好耐没见喔。。。。黎排好忙叻??
有d,宠物都没时间打
PrisonBreak
原帖由 hahakl 於 2009-3-4 23:52 發表
有d,宠物都没时间打
洗唔洗帮你打?哈哈
原帖由 kentt15 於 2009-3-4 11:59 PM 發表

洗唔洗帮你打?哈哈
有都唔区
PrisonBreak
原帖由 cas.cas 於 2009-3-4 02:57 PM 發表

我问了,是用法神+寶石II