返回列表 回復 發帖
原帖由 zukiroy 於 2009-3-16 08:04 PM 發表

sure you can~you try your best still cannot past me la~
你快過我升級咪得囉...
我實追你唔到嘅~
火爆鏢局,衣食共享,鐵血同當
哈哈。。。甘来d来追我啦。。。。。
大家好啊。。。
原帖由 kentt15 於 2009-3-17 11:10 AM 發表
大家好啊。。。
午安...師傅....
原帖由 zukiroy 於 2009-3-17 01:01 PM 發表

you love me mar~
love your money 多d...
快d比哂我啦...
原帖由 cas.cas 於 2009-3-17 01:07 PM 發表

love your money 多d...
快d比哂我啦...
i have alot of   精if you want just come to get it~
1  维纳斯馆  現價: 20.89 元  +50.07 % (漲停)

再次涨停。。。而且都是50%++
師傅...
你見post565#嘛...
比佢嚇死呀,嚇到我都唔敢回覆...
原帖由 cas.cas 於 2009-3-21 17:38 發表
師傅...
你見post565#嘛...
比佢嚇死呀,嚇到我都唔敢回覆...
你没见我都是当看不到咩。。。
原帖由 kentt15 於 2009-3-21 06:40 PM 發表

你没见我都是当看不到咩。。。
嗯~睇唻我都要練下d(你睇我唔到,你睇我唔到神功先得啦...)
原帖由 zukiroy 於 2009-3-21 23:39 發表

you 2 look look what i said sin la~ you 2 missed a word~
coz no ppl dare to "quote" your word , so didnt notice the "力"
師傅~
出左新套裝啦!!!
不過就好難合成~成功率太低啦~
原帖由 zukiroy 於 2009-3-25 01:23 PM 發表

did you look back my post yet~you missed a word~
你每天往别人的家跑
天空蓝蓝白云朵。纏纏綿綿永相隨。
原帖由 cas.cas 於 2009-3-25 01:08 PM 發表
師傅~
出左新套裝啦!!!
不過就好難合成~成功率太低啦~
所以你有将所有的武器给完你师父,等你师傅帮你合成
天空蓝蓝白云朵。纏纏綿綿永相隨。
原帖由 jnc3688 於 2009-3-25 01:28 PM 發表

所以你有将所有的武器给完你师父,等你师傅帮你合成
但係呢SET套裝嘅威力比想像中細...