返回列表 回復 發帖
打工好生活吧!
青年招聘進修展聽日開始啦!
時間係11點開始,頭100名入場有禮品!!
屆時有多間知名企業即場招騁,包括全職兼職,
更有多種升學資訊。
有免費證件相,有免費履歷表查詢,有免費化妝指導。
有星級講座,有TAKKI,有GOGOVAN創辦人,有牧羊少年老闆,
咁吸引梗係來啦!
www.jobmarket.com.hk/june10
快D登記入場!
錯過錯過左???!

今日嚟唔到「青年招聘進修展」嘅朋友就要把握機會喇,嚟緊聽日

12:00 - 熱爆手機App "GO GO VAN"創辦人Steven Lam講下如何"Men with a Van Plan"

1:30 - 香港警務處女偵緝督察 楊曉彤同大家分享求職見工面試陷阱

3:00 - 學友社註冊社工 陳天惠同大家分析高中多元出路攻略

場面墟冚,快啲嚟灣仔修頓室內場館參加「青年招聘進修展」啦!
上班确实挺辛苦,而且有点点无聊。

PPTV聚力网络电视官方下载

打工新仔入黎報到
聽日放假所以今晚唔訓了
有無人同我一樣
打工新仔入黎報到
聽日放假所以今晚唔訓了
有無人同我一樣
doremihkk 發表於 2014-9-28 04:36 AM
唔訓有乜好做...
Have courage and be Kind
唔訓有乜好做...
oopa 發表於 2014-9-28 02:57 PM
煲劇阿  我夜晚收工後要做gym或者踩車儲起左十幾集使徒行者
琴晚一口氣睇晒
煲劇阿  我夜晚收工後要做gym或者踩車儲起左十幾集使徒行者
琴晚一口氣睇晒
doremihkk 發表於 2014-9-28 03:34 PM

我唔睇無記的劇,韩剧都睇下邊個做....

我唔睇無記的劇,韩剧都睇下邊個做....
oopa 發表於 2014-9-28 07:56 PM
無記唔係套套睇  因為無記唔係套套好睇阿
韓劇就...唔講了
聽日都唔知點返工  希望今晚金鐘D人可以好平安 和平咁散去  聽日香港如常運作

有無人阿  一齊吹下水啦
this week im very busy ....
i will talk  you next  monday
this week im very busy ....
i will talk  you next  monday
oopa 發表於 2014-10-1 03:03 PM
唔緊要  你去忙吧  
佔中的人真係...